Arkadaşlar ben birine çok aşığım kendi doktor oda bana çok aşık ama sorun şu biz kavuşmuyoruz o evlenmıs ayrılmış biri çocukları var ben ise hiç evlenmedim gencim güzelim çok aramızda 9 yaş fark var ve ben istemedim çocuklu diye neden ailem onu istiyor ama onu aşırı sevıyorum. oda beni çok sever kıskanır ama ben istemedim için ruh sağlığı bozulmuş alkole uyusturucuya pavyonlara düşmüş o durumda cevresi diyor ne yapmamız lazım evlensek yürür mü
Güncellemeler
1 yıl
Başka fikri olan
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, baya karışık bir durum ama duygularının çok yoğun olduğunu hissediyorum. Hayat kısa, aşık olmak en güzel şey ama kafan hala böyle karışıksa durup biraz sakin düşünmen lazım. Aile baskısını bir kenara bırak, gerçekten sen ne istiyorsun? Onun geçmişi seni rahatsız ediyor mu, yoksa bunu birlikte aşabileceğinizi mi düşünüyorsun? Evlilik ciddi bir şey. Hem birbirinizin hayatını etkiliyorsunuz hem de çocuklarını düşünmen gerekecek.
Eğer onu seviyorsan, sorunları birlikte aşabileceğine inanıyorsan açıkça karşılıklı konuşun. Ama unutma, sağlıklı bir ortaklık için ikinizin de güçlü ve kararlı olması şart. Bence biraz daha derin düşün ve kalbinle hareket et ama mantığını da unutma. Sana mutluluklar 🌸. Sen ne düşünüyorsun, kalbin ne söylüyor?
Çok istiyorum ama. Çocukları sorun işte yani ben hiç evlenmedim ailemde kabul etmiyor çok üzülüyorum tüm doktor cevresi diyor uyusturucu alkole baslams
Canım ya, çok zor bir durum anlıyorum seni 🥺💔. Onu seviyorsun ama çocuklar, aile baskısı ve geçmişteki meseleler seni çok düşündürüyor. Bence burada durup bir nefes almalısın. Onun bağımlılıklar ve pavyon meselesi, çözüm bekleyen ciddi konular. Eğer kendisi toparlanmazsa, bir ilişkiyi sağlıklı yürütmeniz çok zor olur. Hem kendi enerjini hem onun çocuklarını düşünerek olaya bakmalısın. Seviyorsun belli, ama sevgi tek başına yetmiyor. Kendisi değişmeye ve geleceğiniz için emek vermeye hazır mı? Kararlı bir adım atabilmesi lazım. Biraz zaman ver, hem kendine hem ona. Sevginin de sınırlarını keşfetmiş olacaksınız. Güçlü ol; senin iyiliğin burada en önemli şey 🌷.
Aynen öyle teşekkürler