Bi türlü dönmüyor?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce tam manasıyla kız arkadaşımla ayrıldık yaklaşık ayrılıktan 10 gün sonra aradım hatalarımı kabul ettim özür diledim bi şans daha istedim yok dedi sizce ne yapmalıyım ve telefonlar konuşurken yaklaşık 1 saat konuştuk en başta normal konuştuk o her zamanki gibi anlattı bende dinledim fikrimi belirttim sonra konulara girdik o bana sitem etti şöyle böyle dedi bende haklısın dedim bütün yaptiklarimin özürünü diledim bu arada aşırı büyük bir hata yok sadece biraz kısıtlama biraz darlama en sonundada kufur var tabi onun yaptıklarıda var onunkilerde benimkinden az değil ama kabul etmedi hep dile getirdi en sonunda kisacada belirttim tamam iyi günler dedi bana sizce burdan ne cıkaramalıyım hani hiç isyemeyen biri derdini anlatip 1 saat konuşurum sizce ne yapmam lazım artık dönmesi için birde beni baya soğutmaya çalıştı evlilik istesem a kişiyle evlenirim falan filan dedi sonra 10 gün sonrada isteme olacak dedi tabi onu sonrada ben evlilik istemiyom dedi falan filan kafasımı karışık benimi soğutmaya calisiyo

Bi türlü dönmüyor?