Kendisini pek tanimiyorum tanisali 2 ay oldu kendi aramizda sevgili gibi birseyiz ama birsuru erkeklerle konustugum icin ondan hoslanmiyorum sadece istediklerimi yaptigi icin oylesine konusuyorum yapmasida ayri bir hosuma gidiyor zaten koluna jilet at dedim gitti s'lak gibi atti adimın ilk bas harfini dovme yaptirdi cocuk enayi ne desem yapiyor su an kafami karistiran tek sey var bu cocuga daha neler yaptirsam kapimda g*tumde resmen kopek olmus kole gibi birsey artik heryerden engelledim yinede istedigi yerden ulasiyor arkadasina kadar engelimi ceksin yazmis su an kararsiz kaldim ne yapsam diye dusunuyorum engeli kaldirip konusmaya devammi edeyim yoksa kopek gibi surundurmeye mi hangisi?
Geri dönmeyen erkek yoktur sabırsız kadın vardır. Daha ben bu yaşa kadar bir tane bile dönmeyen görmedim ama dönerse kabul eder miyim asla etmem, aşkından ölsem de etmem, çünkü o noktada tamamen mantığım ile hareket ederim.
Bu durumda, kendini rahat hissettiğin bir arkadaşınla bu konuyu paylaşman faydalı olabilir. İlişkinizin niteliğini ve sınırlarını netleştirmek önemlidir. Kendini rahatsız hissettiğin şeyleri onunla açıkça konuşman, ilişkinizin geleceği hakkında net bir anlayışa sahip olmanı sağlayabilir. Eğer kendini rahatsız hissediyorsan ve ilişkinin böyle devam etmesini istemiyorsan, bunu ona açıkça belirtmen önemlidir. Ancak insanların duygularını kırıcı şekilde davranma istemiyorsan isteme.
Acıdım la çocuğa ajsjdng. Azeri arkadaş da yazışmada araya girmiş sjfkhkg
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
sorma ya 2'ci bir enayi daha
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mesela sen kendini yüksek görüyorsun ama insanların zaaflarıyla oynayacak kadar düşük birisin aslında.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yine de bir insanın duygulari ile oynamaniz sanalda olsa hoş değil yaşınız küçük galiba böyle hareketler sergilediğinize göre
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biliyor musun senin canını acıtmak da zevkli olurdu. BDSM gibi yani sevişirken bağlamak, kalçalarını tokatlamak, kırbaçlamak gibi şeyler çok zevkli olurdu. Eminim senin de hoşuna giderdi.