Affeden erkek aldatiyo mudur?

Bazı yanlışlar oldu en azından ben tek taraflı olarak biliyorum. Hatalar yaptım. Sineye çeker devam ederim diyo ama benim bildiğim bir erkek üstünü kapatıp devam ediyorsa ya enayilik seviyesinde çok seviyodur istiyodur ya da aynı hataları kendi de yapmıştır kafasinda odestik artık diyebildigi için üstünü kapatır. Öncesinde bu şekilde gördüm sineye çeker 0dan başlarız diyen adam aldatmış ondan öyle demisti. Bu bambask biri ama yine böyle mi diye düşünüyorum. Gördüğüm bir başka adam da gerçekten deli gibi sevdiği için herseyiyle okey olan adamdi. Kararsizim. Olaylar da şunlar. Biz ayrıyken başkasıyla kahve datei yaptım ama can sıkıntısından tamamen bir yere varır vs değil yarım saat oturduk random biri benim icin. Bunu öğrenince tamamıyla ayrıldı birdaha barismicaz dedi farklı kelimeler kullandı... Yaptığım yanlısı biliyorum barismayiz sandım hayatima devam etmeye çalıştım ama o kadar çabuk olması da hata. Yine ayrıldık bu sefer barismicaz diye ben de bir işe başladım. Ordaki iş arkadaşım ilgili davrandı hoşlandığını vs söyledi bende ilgisini reddetmedim ama karşılık da vermedim. Ki kadinlarin hayatında böyle erkekler hep var. Barisfik bunu da öğrendi işten istifa etmek zorunda kaldım.

Affeden erkek aldatiyo mudur?