Aldatılan erkek affeder mi?

Aylar önce bi hata yaptım. Eski sevgilimi unutamadan daha doğrusu hala ona takıntılıylen ilişkimiz başladı. Ayrılmak için defalarca ittim yüzüne istemiyorum diye bile bağırdım. Sonra ayrıldık ve arkadaşlarım onun hakkında o yakın arkadaşlarıyla beraber olduğunu ve bunun normal olduğunu söyledi dediler. Yarım saat sonra alkollü bi şekilde eski sevgilimle konuştum. Sabahında yüzleşmek için huluştum sadece yzleşmek istedim. Ve o gün eski sevgilime takıntılo olduğumu sevgilimi sevdiğimi fark ettim ama sevgilim öğrendi. Ayrıydık tabi bunlar olurken. Ama her şeyi geride bıraktığımızı sanmıştım altı ay geçti bu olanların yüzünden ve unutamadığını söyledi. Ben onu o zamanlar sevmiyordum şimdi çok seviyorum çok bağlandım. Oysa bana çok kötü davranıyor içim almıyo. Hataysa hatamı ilk dkdan kabul ettim ama o kabullenemiyo

Güncellemeler
1 yıl
Yanlış anlaşılmasın istemiyorum diyip ayrılmak istediğim kişi şuanki ayrılmak isteyen kabullenemeyen sevgilim. Arkadaşlarımın arkadaşlarıyla beraber oluyomuş dediği kişi de şu anki sevgilim
Aldatılan erkek affeder mi?