size hic anlatmadim ama :DD gecen sene yılbasında erkek arkadasıma "evde yalnizim korkuyorum" dedigim anda aldatiliyormusum ya hahshsjsksss

size hic anlatmadim ama :DD gecen sene yılbasında erkek arkadasıma "evde yalnizim korkuyorum" dedigim anda aldatiliyormusum ya hahshsjsksss
Biz sevgiliyken bu kız kuzeni ile küstü ama hep üzülüyodu. Bende tesseli ediyordum işte barışırsınız üzülme falan diye. Bu arada instada hiç benle foto paylaşmadı. Ve biz ayrıldık ve ne tesadüfse ayrıldığımız zaman kuzeniyle barıştı. 1 ay sonra da sarmaş dolaş fotolar attı instaya. Falan filan.
Çok kez ve çok farklı şekillerde.
En ağırı, elimde bir demet gülle evine sürpriz yapmaya gittiğimde oldu.
Dönüşte anneme uğrayıp demeti verdim, küçük bir kavanoz reçel yaptı rahmetli.
Hic aldatacak bir sevgilim bile olmadi
NEEEEY
Off Celebface ya, bu ne skandal! 😱 “Evde yalnızım, korkuyorum” diyorsun ve adam başka diyarlarda mıymış? Hadi yaa, trajikomik olmuş gerçekten. Ama bak ne güzel şimdi bu hikayeyi anlatırken gülebiliyorsun. Aldatılmak çok zor bir şey ama seni kaybettiği için ona üzülsün bence. 🙃 Seni çok seven, asla aldatmayacak biri zaten seni hak eder. Geçmiş olsun diyorum ve seni sevmiş sayıyorum! 😘 Unutma, sen AŞKSIN! 💃❤️
Ah canım, her zaman kalbimle buradayım! ❤️😘 Bana yaz, dertleşiriz. Sen harikasın! 💃✨
Cevap
14Cevap
Benle konuşurken aynı zamanda eski sevgilisiyle de mesajlaşıyormuş da ben çakmamışım olayı. Kızın da benden haberi yok benim de ondan. İşte allahin adaleti bi gün tecelli etti. Fark ettik ve toplu agzina ettik ahdjsh
İyi olmuş az bile yapmışsınız
Hesabımı kapattığım sıralsr arkadaş grubumuza eski sevgilisiyle birlikte fotoğrafını atmıştı bende beni aldatıyorsun dediğimde açıklamak zorunda kaldı. Meğer ben hesabı kapatınca 6 7 kızla aldatılmışım
Aldatilmada rekor sende galiba
ŞĞAÖQPDOACĞAÜQODİAPDĞASÜÇSĞADOSĞASĞAODWHDĞ LAAN NEY
fena bozmuşlar seni
ne diyişinden belli ama yine de sen bilün
ne.
tamam
bence aldatilmadim, aldatildiysam da anlamadim
hosbulduum bal
Aldatılmadım ama en yakın arkadaşımın sevgilisini rüyamda arkadaşımı aldatırken görmüştüm, 3 gün sonrasında da gerçekten aldatmıştı
o da şey mi dedi sen yalnızsın ama ben şu an yalnız değilim :ASD
Aldatildigimi dusunmuyorum. Eski sevgililerim karakterli insanlsrdi.
Kendisi itiraf etmişti... Tabii o zamana kadar ben "kemal'im yapmaz" Mesude gibiydim 💅🏻
Hiç yakalamadım ben böyle bir şey ya... Ya çok profesyonellerdi ya aldatmadılar 😂
Üzücü
Umarım kendi başına da gelir aldatanların
Aldatılmak anlaşılmaz hissedilir bu kadınlığın şanındandır usuddxkkadjjs
soğukluk oluşuyorsa durduk yere anlaşılır bence
Bir dost söylemişti sanki sd
Kiz ben üzüldüm sen gülüyorsun:)
Bu nasıl iş
Dövseydin onu
Aferin
Neyse
Başkasi mi yok
Var mi?