Kız arkadaşım hoşlanmıyor, ama samîmî davranıyordu?

SelâmunAleyküm, Hayırlı akşamlar. Kandiliniz Mübârek olsun. Bir konuda yardıma ihtiyâcım var. Şimdi şöyle; Benim Okul'dan bir kız arkadaşım var. Onun numarasını almak zorundaydım, çünkü ödev eksiğim vs. vardı, sağolsun kız Annesine telefonu tutturup, bana gösterdi ne yapacağımı. Neyse o zamanlar aynı Okul'da idik, ama ben 2. Kez sınıfta kaldığım için açıktan okuyorum artık. Neyse, onun bana ilk mesajlarından biri, bana o gün yaşadığı kötü bir durumdan bahsetti. Yardım istedi, olay da şu; sevgilisi mafya falanmış sanırım, bunun gözünün önünde adam vurmuş vs. Sonra da kıza demişki; yakınlaşmak istiyorum demiş, bu da kabûl etmemiş. Ayrılmışlar, onu anlattı. Kimseye söyleme dedi. Sonra sevindi, kalp attı seni seviyorum vs. dedi. Sonra bir gün bana kendisi yazdı, ama o zamanlar yeni tanışmıştık işte, sık sık konuşuyorduk. Ama özellikle şu sıralarda ben yazmadan hiç yazmaz. Neyse, bana bir gün yazdı nasılsın diye vs. sordu. Sonra beni özledin mi diye sordu, burcun ne idi senin diye sordu, uğurlu sayımı sordu. Ve en şaşırdığım şey ise, seninle tanıştıktan sonra kalbimin değişimi dedi ve 💔❤️‍🩹 emojisini attı, sonra bende ona sordum; sen bunları herkese yolluyor musun diye, evet dedi. Ben de onu sevdiğimi söyledim, ama o benden hoşlanmıyormuş, sence yalan mı söyledi? Beni seviyor mu?

Kız arkadaşım hoşlanmıyor, ama samîmî davranıyordu?