Kız arkadaşım aşırı kötü davranıyor?

Evet başlıkta gördüğünüz gibi, 3 yıldır beraber yaşadığımız bir ilişkimiz var. Geçtiğimiz ay çalışmaya karar verdim, üniversite okuyorum 1 dersim kaldı aynı zamanda borsa ile ilgileniyorum düzenli gelir elde ediyorum son 2 aydır biraz karışıktı maddi olarak sıkıntıda olduğum için çalışma kararı aldım ve 3. gün kaza yapıp ayağımı kırdım. Kız arkadaşım ben bakarım ailenin yanına gitmene gerek yok dediği için kalmaya devam ettim ve yaklaşık 1 ay sonra ailemin yanına da gitmek istedim, beraber gittik, o kuzeninin yanına ben ise ailemin. Bana 1 hafta sonra dönersin dedi, ben bir şey söylemedim lakin kırık ayak ile tek başıma nasıl dönecektim bunu düşündüm. Kız arkadaşımda yaklaşık 2 aydır çalışıyor ve inanılmaz yoruluyor, telefonuna bile bakamıyor. O çalışmıyorken ben elimden geldiğince maddi yönden evi idare ettim kira faturalar alışveriş dışarı gezmesi vesaire. 3 yıl önce bu ay bizim ilk ayımız idi, lakin ben kutlamadım çünkü belirli bir günümüz yok. Tanıştığımızda hayatında birisi vardı ve ondan ayrıldı öyle ilişkimiz başladı. Kötü davranma sebebi 3. yılı kutlamamış olmam, işten çıktığında eve doğru giderken ona mesaj atmış ve sesli aramıştım, bi süre sonra görüntülü döndü ve sakız çiğniyordu patlatarak, inanılmaz rahatsız olduğum için sakızı patlatmasan düzgün çiğnesen dedim. Sanane dedi ve telefonu kapattı, sonrasında aşırı soğukları başladı. Benim senden beklentim yok senin de benden bir beklentin olmasın, kafamı ağrıtma, değeri ilgiyi hak ediyor musunlardan 2 gündür anneme varıncaya küfür, sus artık git başımdan beni bi sal ya gibi cümlelere evrildi. Yaptığım tek şey hatamı öğrenmek istemek ve çözüm aramak, beni sözlerinle kandıramazsın gibisinden konuşuyor ve sürekli aşırı geç cevap veriyor. İşin stresi bir yandan sen bir yandan gibi konuşuyor, evde çok rahat olduğunu benim olmamamın çok rahat olduğunu ortalığı dağıttığımı söylüyor. Ayağım kırık, inanılmaz bir bunalımdayım yaklaşık 2 haftadır. Üstüne tuz biber oldu. Ayağım kırık olmasaydı bir arada olur bi sürpriz hazırlardım en azından bir çiçek alırdım. Sonrasında ilk tartışmadan sonra anladım çiçekte gönderdim lakin çöpe attı. maddi manevi bunalım, arkadaş çevremin hiç olmaması ve ayağımın kırık olması beni iyice depresyona itiyor, kız arkadaşımın bu davranışına karşın ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım aşırı kötü davranıyor?