Sevgilimin yakın kız arkadaşı bana kaba davranıyor?

1.5 yıldır süregelen mutlu bir ilişkim var ikimizde üniversiteliyiz ama farklı bölümlerde okuyoruz. onun sınıfından yakın olduğu iki yakın kız arkadaşı var bu yaz birlkte tatile gittik dört günlük kızlardan birinin adı ayşe diğerinin adı fatma olsun fatma da sevgilisiyle geldi ayşenin sevgilisi yok. ama fatmanın sevgilisi 3. gün geldi olay da 3. gün yaşanıyor herkes birbirine şakalae yapıyor falan neyse ayseyle sevgilimin arasında bir mevzu döndü ben de sevgilim değil mi yapar diye espri yapıp güldüm bir anda yükseldi bana sanane karısma ikimiz bişey konusmayacak mıyız diye. üstelik hep yaptıgım bir şey de değil o an esprisine demiştim. neyse sonra oturuyorduk dedim böyle böyle ben o an verdiğin o tepkiye bozuldum kusura bakma ben bağırıyorum öyle ses tonum yüksek dedi uzatmadım. akşamına fatmanın sevgilisi sordu dün ne oldu diye ben de anlattım işte ayse bana birden yükseldi ben sana bağırırım sen küsemezsin diye kavga ettik orada onla kavga edince erkek arkadaşımla da gerildim. ki o gün nasıl keyfim yerindeydi ikisinde de durduk yere moralimi bozdu. Hep yapıyor bunu ne zaman ki ben mutluyum bişey diyor benim modumu düşürüyor. Normalde bişey demezdim o gün dayanamadım söyledim söylediğime pişman etti. Erkek arkadaşım bana güzel bişey dediğinde iltifat ettiğinde falan ağlıyordu bütün bunlar tatilde oldu. Tatile gidene kadar ben fark etmedim bile böyle olduğunu. Arkadaşıma sordum bence kıskanıyor sizi diyor ama ben öyle düşünerek doldurmak istemiyorum kendimi sevgilime de bişey diyemedim sizce işin içerisinde bir art niyet var mıdır daha önce de yakın kız arkadaştan çok çektim kısıtlayıcı toksik biri olmak da istemiyorum hiç sevmem de öyle tipleri iki arada bir derede kaldım açıkçası ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne düşünmem gerektiğini de

Sevgilimin yakın kız arkadaşı bana kaba davranıyor?