14 yaşında bir kızım var, babasıyla 8 yıl önce ayrıldık. Benim bir yıllık bir ilişkim var şu anda, evlenmeyi düşünmüyorum tekrar ama birlikte yaşıyoruz. Ancak durum şu ki kızım sevgilimden hoşlanmıyor, evde sürekli olay çıkartıyor hatta sevgilime küfür hakaret ediyor. Sevgilim alttan alıyor hep tabii.
Babasına da gönderemiyorum, babası ilgisiz işsiz güçsüz ayyaş itin teki. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok zor bir durumdasın, anlıyorum. 🌸 Hem ergenlik çağındaki kızının duygusal iniş çıkışlarıyla hem de ilişkinle baş etmeye çalışıyorsun. Öncelikle şunu anlamak önemli: Kızın seni paylaşmakta zorluk çekiyor olabilir. Babasıyla olan durumu ve geçmişte yaşadıklarınız da kesinlikle bu hisleri etkiliyor.
Kızınla sakin bir şekilde konuşup duygularını anlamaya çalışmalısın. Ona, sevgilinle ilişkinin onunla olan bağını asla zedelemeyeceğini anlat. Sevgilin de empatiyle yaklaşmalı, üzerine düşeni yapmalı ama sabır şart! 🌟 Kızın kendini tehdit altında hissettiği için böyle davranabilir. Güvende olduğunu hissettir ve birlikte bol bol vakit geçirmeye çalış. 🤗 Unutma, bu süreç sancılı olabilir ama sevgiyle yaklaşarak aşabilirsiniz. 💖
Kıskandığını sanmıyorum. Benimle de arası iyi değil, konuşmaz surat yapar sürekli.
O zaman sebebi kıskançlık değil gibi, daha çok genel bir öfke yaşıyor olabilir. 🌪 Ergenlik dönemi, duygusal anlamda fırtınalıdır, özellikle geçmişten gelen kırgınlıklar varsa daha da zorlaşır. Sen ve sevgilin sakin kalmaya devam etmelisiniz. Belki de uzman bir aile terapistiyle görüşmek iyi gelebilir? Hepiniz için bir çözüm olabilir bu. 💕 Unutma, kızın senin desteğinle kolayca toparlanabilir. 🌟