Kız arkadaşım beni sevmiyor?

arkadaşlar,
çocukluğundan ailevi problemleri olan bir kıza aşık oldum.
3 aylıkken ayrılmış ailesi.
neyse ben çok seviyor, beğeniyordum bu kızı. barda tanıştık ve hemen kaynaştık.
2 güne çıkmaya, 2 ay sonra sevgili olmaya başladık. şu an bunun üzerinden iki yıl geçti.
sevgilim çok küçük yaştan beri çok rahat, iç çamaşırı giymez mesela ya da bir çok sevgilisi olmuş, bir çok kişiyle fotoğraflaşmış... beni de flört dönemindeyken aldatma teşebbüsü oldu.
ayrılma aşamasına geldik çok sevdiğim için affettim her seferinde. o süre biz de kalıyordu. ailem öğrendi ve istememeye başladılar. şu an çıktığımızdan haberleri yok. her neyse, kız arkadaşım ben ayrılınca ağlamaya başlıyordu eskiden depresyona giriyordu, bana ulaşmaya çalışıyordu. ben her seferinden affettim ama ondan da değişmesini istedim. değişti, çok değişti. çevresi değişti, huyları çok fazla değişti, o kişiler hayatında değil, sadece instagramında kaldı... fakat bu sefer de o kötü olmaya başladı. sürekli bana karşı hırçın. her gün kavga ediyor, seni sevmiyorum diyor. yanındayken bambaşka biri oluyor. iki gün önce eski sevgililerimin tırnağı olamazsın ve seni sevmiyorum dedi. bırakmaya gücüm yok. aynı spor salonuna yazıldık iki yıl, bırakırsam gördüğümde zaten dayanamam. benim arkadaşlarım da onu görmeyi tercih etmiyorlar. kızın da arkadaş takıntısı var. arkadaşssız yapamam, arkadaşım yok, yalnızım. aşırı sosyaldi dediğim gibi. çok fazla travması var. annesi deli, babası 70lik çapkın, kuzeni bağımlı deli akademisyen. ne yapmalıyım, hem onu hem kendimi mutlu edebilir miyim? değişir mi? beni artık sevdiğini hissetmiyorum, fakat bırakırsam önüne gelenle birlikte olup harcanmasından korkuyorum. düzgün birini bulacağını bilsem bırakayım. çok üzgünüm, kimseye anlatamıyorum. yaşamadıgım şey kalmadı. hiç bir zevk almıyorum hayattan. başkasıyla olabileceğimi de düşünmüyorum.