3 yıldır beraberiz. Eskiden her şeyin hesabını sorardım, sorulara boğardım onu, bir şey yaptığında her detayını sorardım, bu onu rahatsız etmezdi, en sevdiği huylarımdandı, bana ayak uydururdu. Mesela sigara içmesine çok sinirlenirdim, içip bana fotoğraf atardı ben de ağzıma geleni söylerdim, hoşuna giderdi ona bu kadar karışmam. Kendisi söylemişti. Her şeyime karış demişti.
Kız kardeşi var daha 1 yaşında, ben onu severken çok sevgi cümleleri kullanıyorum böyle doya doya seviyorum. Eskiden bu onun hoşuna giderdi ne güzel çocuk seviyorsun, bizimkini de böyle sevmek nasip olsun derdi.
Şimdi ise bu huylarımdan rahatsız oluyor. Ona soru soruyorum ofluyor pufluyor, bana zerre tahammülü kalmadı. Bana nereye gittiğini, kimle takıldığını söylemiyor. Benimle tartışma zahmetine bile girmiyor, haklısın özür dilerim diyor konuyu kapatıyor. Kardeşini sevmemden de rahatsız oluyor. Bebeği severken analar neler doğuruyor bee diye bir cümle kurmuştum. Çocuğu böyle sevme sapık gibisin diyor. Çok alındım…
3 yıldır hoşuna giden bu şeyler niye durduk yere ona batıyor? Başka biri mi var? Yoksa ben mi çok üstüne gidiyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer