Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. erkek arkadaşından çok takıldığım bir şey var. sen arkadaşının sevgilisinden akıl alarak böyle şeyler mi konuşuyosun ben mi yanlış anladım? eğer doğru anladıysam arkadaşının sevgilisi seni korumaktan daha çok diğer çocuğu kıskanıp yapmamanızı istediği için bunları söylüyo olabilir insanlar hakkında bu kadar kesin bir yargı nası koyabiliyolar anlamış değilim. Sana gelicek olursak bence ilişkini aynı seviyede tut istemiyosan istemiyorum de nasılsa sonradan tatlı konuşuyormuş zorlamadığı sürece eğer yapmassak seni terkederim demediği sürece böyle şeyler düşünmen anlamsız. belki yapmak istiyordur ama senin de istemeni istiyordur o yüzden biraz fazla üzerine düşüyor olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Yok o arkadaşımın sevgilisi konusu oyle değil. Mesaj yoluyla arkadasıma anlatıyordum, oda mesajları okumus. Bende erkegım onu anladım. Safsın seni yataga atmak istiyor dedi. Sende haklısın. Zorlamıyor. Ama henuz bulusmadık. Bulusmada bir şey yaptırmam tabiki ama öpmek ister galiba. İlk bulusmada bunu dusunıcek kadar hayvan değildir umarım!
- +1 yıl
Kararını sadece kendin ver. Eğer öyle bir amacı varsa sürekli konusunu açar yapmak istediğinden bahseder sen yapmayınca da bir müddet sonra zorlar. Amacı ne kadar pis olursa olsun sen izin vermedikten sonra ne yapabilir ki? O yüzden sadece bekle belki de yanlış düşünüyorsun. Yapman gereken tek şey izin vermemek ve beklemek zamanla her şey anlaşılır sadece acele etme
- +1 yıl
Haklısın. Tamam
En İyi Cevaplar
bence hiç o konulara girme zamanı var de bırak biraz zama ver erkek ister ama anlayamazsın sevmeyeni atar yataga bıtırır ısı koyar tekmeyı birde seveni vardır sana dokundugunda bile gözlerinden anlarsın duygularını benimsemek ister onun olduğunu bilmek ister
00 Yorumla
İlişkiniz yeniyse onu biraz daha gözlemlemelisin zamanla kendini belli eder ama 1-2 ay gibi bir süre olduysa senden gerçekten hoşlanıyosa sana dokunmak bişeyler yaşamak istemesi çok normal. bir şeyleri seninle yaşamak istiyosa sana gerçekten değer verdiği için olabilir ama tabi sen istemiyosan sana psikolojik baskı yapmaya hakkı yok kendini bişey yapmak için zorunda hissetme
013 Yorumla- +1 yıl
Ya ay falan olmadı. Ama istemediğimi söyledim. Dedim ya iyi be tamam istemez diyor. Hoşlanmıyorum deyince bu tepkiyi verdi. Mesela azonce boyle bir konu açınca iyi geceler dedim. Bana kızdın mı? diye sordu. Evet dedim. Tamam bu konuları sonra konusuruz dedi
- +1 yıl
Diğer yorumlara bakılırsa yatağa atmak istiyor diyorlar. Korkuyorum ya. Ona masum bir ilişki yaşamak istediğimi söyledim. Ama aklı hep sevişmekte. Bana böyle dediği zaman ona sen seks için eş mi arıyorsun demiştim. Bana Ben piç miyim ben p**evenk miyim ne diyorsun sen ya! tepkisi bu olmuştu. Özür diledim. Sen sevişmeyi seksten ibaret olarak düşünüyosun dedi. Gerçekten aşıklar sevişir dedi. Gerçek aşıklar falan bahanesi. Ama bilemiyorum. Ona güvenemiyorum. Seviyorum. Bazen sevmiyorum. Karışık. Her şey ona bağlı
- +1 yıl
Söylediğim gibi yatağa atma belirtisi böyle olmaz 1. gün uğraşır olmadı 2. Gün güle güle der çeker gider seninle sevişmek istemesi gerçekten çok normal. Sevdiği kızla bişeyler yaşamak istiyodur senin kafan karışık çünkü daha yeni bir ilişki zamanla onu tanıyıp ona güvenmeye başladığında herşey daha mantıklı gelicek sana ve onu anlayacaksın ihtiyacınız olan şeyler ona düşüncelerini açık açık söylemen ve zaman
- +1 yıl
Kesinlikle. Çoook sağ olun kızlaar
- +1 yıl
Önemli değil :)
- +1 yıl
Beyler bayanlar ayrıldııııııııkkkk. Ve hiçbir şey hissetmedim. Hatta mutluyum. Bir yük kalkmış gibi. Beni çok sıkmış
- +1 yıl
Bende çok sevindim. Bir gram bir şey hissetmedim. Beni sevmemiş. Sevişmek istemediğimi söyleyince anlaşamıyoruz dedi. Giderken ona çok güzel bir laf soktum, mutluyum:)))
- +1 yıl
Kesinlikle. Çok daraltmış beni yahu!
Bence seni zorlamaya devam ederse ilişkiyi bitir, seven insan kiyabilirmi sevdiğine ama senden hoşlanıyorsa bu imalar bazı erkekler için normaldir. Belliki seni hayal edip duruyor. Ateş ile barut yan yana olunca böylesi imalarida normal karşılamak lazım. Fazla iknaci olursa bence bitir ilişkiyi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
"Seninle sevişmesem bile beni sever misin? " diye sormana gerek yok, sen o her o konuyu açtıkça sorun çıkartıyorsa zaten bu sorunun cevabı bellidir, bu soruyu sorarak milyonlarca aldatmacalı, göz boyayan palavraları dinleme bence. Yoksa olur ya bir anda bir zaafına dokunur sözleri, kapılıverirsin. Herşey sende bitiyor , taviz vermeyeceksin...
17 Yorumla- +1 yıl
Bitirdik, arkadaş kalmak istedi ona; Arkadaş kalmayalım, eğer senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım olursa çömelir sıçarım :) iyi günler. dedim yol verdim hahahha mutluyum^^
- +1 yıl
Kesinlikle ya. Birde bana çocuklaşma diyordu. Ahaha çok mutlu oldum ama öyle deyince
- +1 yıl
Ahaha kesinlikle ya, seni kullanıp atmıycam felam diyordu birde, pözövönk :Dd
- +1 yıl
Daha kullanmadan attı başından kullansa bir kalemde silerdi valla :D :D Tadına bakmış olurdu çünkü artık bir esprin kalmamış olurdu sonra yeni tatlara yelken açardı, sonra sana da bir mesaj gelirdi "Kusura bakma sorun sende değil bende, seninle anlaşamıyoruz, sen çok iyi bir kızsın kendi yolunu çizmelisin, ben yapamıyorum , olmuyor elimde değil, biliyorum seni bırakmayacağımı söylemiştim ama olmuyor, kendine iyi bak" falan der, sen de birazcık sert çıkarsan bu kez de "İzin vermeseydin kızım zorla mı saldırdım sana" der :D
- +1 yıl
Kesinlikle öyle! Ya bırak Allah aşkına ya. Ona zamana bırakalım dedim. Daha 3 günlüğüz. Sadece seks için istiyordu. belli
+1 yılPanpa çocuk çatır çatır yapmak istiyor, sende izin vermemeye çalışıyorsun. Her kızın bir kırılma noktası vardır, bu noktayı kovalar erkekler, sana tavsiyem, eğer evlenmeden kimseye vermicem vermicem, kuruyup gitsede vermicem modundaysan, çocuktan uzaklaşmandır. BB
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha teşekkürler.
Ortaya çıkar zaten buluşmaya gidince baş başa olacaksanız. Birşey yapmaya kalkarsa istemediğini söyleyip kalk git.
Senden ayrılırsa s*ktir et yatağa atmak için birliktedir zaten29 Yorumlaeic bence.
- +1 yıl
Bencede en mantıklısı bu sanırsam
- +1 yıl
Cidden çok kararsız kaldım of ya ne zor
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın ya. Tamam öyle yapıcam bakalım
- +1 yıl
Teşekkürler :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe seviyor :D kullandırtmayın kendinizi seven adam neden sevişmek istesin atık saçma saçma düşüncelerinizi bırakın. ben dokunmaya kıyamıyorum benim sevgilim olmadı bir kız gitti piç birileriyle sevgili oldu.
tek niyeti seni kullanmak. açık ve net anla.00 Yorumla
+1 yılBu tip seyler hadi seviselim opuselimle olmaz. O oyle bir andir ki eger karsilikli bir sevgi ask varsa nasil oldugunu bile anlamazsin. Bakmissin ki sevismissiniz. Öyle sormakla etmekle olmaz yani. Senin adam sacmalamis...
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmalıyım peki? Ona göre haklı olan o
- +1 yıl
Ne demek hakli olan o yahu. Sen ışık hiziyla kac bence. Siparişle sevisme mi olur yavrucum. Asagiya ne yazdim iyice bir oku. Boyle bir konu açılmaz. Sartlar insani o noktaya getiriverir. O zamn zaten sen de istersin. Siparsile olmaz.
+1 yılGuncellemendeki cumleyi kullan severim diycektir eminim ama aradan yarim saat gecmeden yine yatak muhabbeti acacaktir
yapmayn ama sakin bak boyle pisman olan cok kisi var gelecegine yazik o. Ç. gitsin zevkini genelevlerde gidersin sende kanma boyle iki tatli laflara ne yufka yureksiniz kizlar siz00 YorumlaYemin ederim ki şoktayım bende de aynen boyle bir durum ya aynısı bian ben mi yazdım diye supelendim ya. Bende ona defalarca söyledim sevdiğimden yapıyorum kendimi tutamıyorum elimde değil falan diyordu kusuyordu uzuluyodu hatta bikere yapmıyorum diye ayrılmak bile istedi ama sonradan da gönlümü alıyo hatta istemiyorum diye onu sevmiyomşum her buluşma da da istşyo yani gerçekten zor bir durum insan napcağını bilmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Canım biz ayrıldık, sanada tavsiye ederim. Çok rahatlıyorsun. Beni sadece yatmak için kullanacakmış. Köşeyi döndüm. Vallahi iyi düşün.
+1 yılBence ona cinselliği evlenmeden önce kesinlikle istemiyorum demelisin. Beni cinsel obje olarak gören benimle evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen biriyle birlikte olmak istemiyorum de. Beni seven bana değer veren biri bana bu kötülüğü yapmak istemez de. Senin sevginden şüphe duymaya başladım de. Sen beni ne sanıyosun bunu benden nasıl istersin de Asla taviz verme. Eğer seni gerçekten seviyorsa seni kaybetmemek için arzularına gem vurur. Diğer ihtimali söylememe gerek yok sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam anladım. Çok sağ olun. buluşmadan önce onunla kesinlikle bir konusma yapıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüncellemendekini sakın sorma dürüst cevap alman imkansız gerek yok en san bir ata sözü söyleyeyim
aşk kadayıf ise aşığınla sevişmek kaymaklı kadayıftır her aşık bunu ister anladınmı ona izah et bundan rahatsız oldugunu kendini gerdek gecesine sakladıgını ogune kadar duymak istemediğini seni seviyorum benden istediğine evlendiğimizde ancak sahip olabilirsin dersin00 YorumlaBiran önce kurtul derim insan bir kere ister karşıdaki istemiyorsa anlar tamam der ama bu istemiş hep hedefine ulaşınca soğuk davranır umursamaz artık belki de ayrılır.
00 Yorumla
+1 yılÖzel bir mekanda buluşma güvenmiyorsan avm gibi kalabalık ve senden çekinecegi yerlerde buluşun
01 Yorumla- +1 yıl
evet öyle olacak zaten
+1 yılAmaçlarından biri o desek daha doğru olur. Kendimden biliyorum.
Evlenmeden olmaz de geçiştir. bir sürü sonra olmayacağını anlar. Yine kendimden biliyorum.09 Yorumla- +1 yıl
Hahah. anladım. ama ayrıldık biz. bittii^^
- +1 yıl
Yazık olmuş. Nasıl da pişmandır şimdi. Yine yine kendimden biliyorum. Biz de ayrıldık. Tamamen bu sebepten değil ama bunun da etkisi vardı.
- +1 yıl
Yazık olmadı ya. Onun piçliği. 3 günlük bir ilişkide nasıl sevişmekten ciddi ciddi konusursun? İlk buluşmada öpüşmeyi istemek ne demek? Yazık olmadı aslında. Dua ettim. Hayırlısı neyse o olsun dedim. Hayırlısı oldu. Özlerse o özlesin. Buna biraz ihtiyacı var. Egosunu yensin
- +1 yıl
Seninki yine iyiymiş ben ilk gün teklif ettim :) İlk sevgilim olması ve bakir olmamın etkisi büyüktü. Abazalık zor, bazen beyninle şeyin yer değiştiriyo ne kadar anlatsam da anlayamazsın ama biraz anlayış göster işte. bir şans daha ver bence. Egoyla alakası yok bunun.
- +1 yıl
Hayır. Ona şans falan vermem ben. Ne şansı vereceğim? Onunla bir sürü açıklama yaptım. Sevişmeyelim demedim. Zamana bırak, plan yapma dedim. Ulan it oğlu it, hemen seks konusulur mu? Hemen öpüşmek konusu açılır mı? Adamlık şeyinde mi be biraderim? Sende biraz toparlan. Düzgün bir ilişki istiyosan ilk günde teklif felan etme. Saçmalık. O ne öyle ya? Ben şahsen direkt konusmayı kesiyorum. İlk gün teklif edenlerle. Ya adam gibi adam kalmadı mı ya? Her şey seks değildir. Tamam sevişiriz. Sevişiriz abide her şeyin haddi hesabı var, bir zamanı var. Bunuda mı ben söyliyeyim be! Kaybetti işte. Kaybeden o oldu. Sende kaybedersin. Ya senin gibi biri seni kabul eder. ya da benim gibi biri seni reddeder. Kaybedersin yani
- +1 yıl
Sen bilirsin, ben zaten yalnızlığa alışkınım sorun değil de sevgiline acıdım. Kendi gibi tabuları olmayan birini bulur umarım, sen de -zor ama- seksi ikinci plana atan birini. Tavsiyem bakir olmayan, sekse doymuş birini bulmaya çalış. Aksi takdirde yine üzersin birini benden söylemesi.
- +1 yıl
Ben mi onu üzdüm sence?
- +1 yıl
Bilmiyorum, arkadaşı da tanımıyorum nasıl biridir, niyeti tam olarak neydi bilemem. Belki haketmiştir bir şey de diyemem. bir an seni eski sevgilimin yerine koydum, O üzdüğünün farkındaydı o yüzden dedim. Neyse beni mazur gör.
- +1 yıl
Bende üzdüğümü çok düşündüm. Ama adam bildiğin vermiyceksen git konusması gibi bir şey yaptı. Onu suçlamak istemiyorum. Kızgın değilim ona. Ama ben onu öyle sevmedim. Dahada güzel olabilirdi her şey. O mahvetti. Ve sorun değil
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle konuları açmadım hiç, kız arkadaşım istediğinde konuştuk, istemediğinde ben hiç bahsetmedim, bu çocuk seninle yatmak istiyor, gitme buluşmaya, hata yaparsın
06 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum. aklı hep sevişmekte. Bana böyle dediği zaman ona sen seks için eş mi arıyorsun demiştim. Bana Ben piç miyim ben p**evenk miyim ne diyorsun sen ya! tepkisi bu olmuştu. Özür diledim. Sen sevişmeyi seksten ibaret olarak düşünüyosun dedi. Gerçekten aşıklar sevişir dedi. Gerçek aşıklar falan bahanesi. Ama bilemiyorum. Ona güvenemiyorum. Seviyorum. Bazen sevmiyorum. Karışık. Her şey ona bağlı
- +1 yıl
Bak biz gerçekten seviyoruz ama bir taraf istemiyorsa o konu açılmaz. Şimdi bir kere o konuyu açarak hayvanlık yapmış sen istemiyorum diyince konuyu kapatmalıydı. Her erkek ister sevdiği kadına dokunmayı ama bunu böyle belli eden adamın düşüncesi farklıdır
- +1 yıl
Kesinlikle. Bende öyle düşünüyorum. Kesinlikle böyle düşünüyorum. Ama sonra bir şey oluyor anlamıyorum
- +1 yıl
Ne oluyor?
- +1 yıl
Tatlı konusuyor. Ben ona sen seks için eş arıyosun dedim. Ben piç miyim p**evenk miyim ne dıyosun sen! bir daha konusmayalım. Gibi tepki vermişti
- +1 yıl
İşte suçluluk psikolojisi. Uzak dur bence
5 aySevmiyor, sevse de önemi yok. İstemediğin bir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılseni yatağa atmak için sana güven veriyor, seni sevdiğini anlamanı sitoyur
01 Yorumla- +1 yıl
yani?
+1 yılAldatsa yeridir sen naza cek naza cek jokk seviyom diye evcilik oyna aldatinca da bu erkekler niye boyle onlara guvenilmez mi diye gelip soru sorun.
00 Yorumlasana bunun mevzusunu yapabılıyorsa aklı fıkrı cınsellıktedır sakın acaba mı deme bence gec olmadan ayrıl sonra uzulen sen olursun
00 Yorumla
+1 yılçok basit sadece senle yatmak istiyor :D ve şunuda bilin aklınızada sokun artık gerçekten aşık olan adam bu konuları açmaz NET
00 Yorumlao kırılmasın diye istemediğin bişeyi konuşmak yapmak zorunda değilsin. Lütfen önce kendini düşün..
00 Yorumla
+1 yılne olursa olsun, güvenme asla. ısrar ediyosa ayrılmak en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen işin duygusal tarafındasın ama onun amacı çok farklı bence ona karşı bu kadar düşünceli olma sen nazik oldukça o ısrarlarına devam edicek o kadar sevişesi varsa evlensin beyzade
08 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D Halledicez bakalım sürmezse böyle gidecek bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yıl:) feminist degilimdir aslında hatta feminizmden nefret ederim ama erkeklerin bu tavrı beni çileden çıkarıyo işte:))
- +1 yıl
Kesinlikle yahu:))) Ona az once bana dokunamayacagını biliyorsun dimi dedim. Evet dedi. Ama dudakların hariç dedi
Cevap sahibi+1 yıloda bir gelişme:) beyni kafasında olmayınca napsın Yavrucak:)
- +1 yıl
Hahah:)) Seviyorum ama ben ya
Cevap sahibi+1 yılSeviyosan sabret şekerim:)) aşk kolay bulunmuyo
- +1 yıl
Kesinlikle. Deniycem ama olmazsa benlik bir şey yok :))
Cevap sahibi+1 yıl;))
+1 yılYatağa atmak bizim arkadaş da böyleydi erkek arkadaş. kızla aynı böyle yaptı sonra yatağa attı. tabi yatağa atmadı çimende yaptı dikkat et.
01 Yorumla- +1 yıl
Uh maşAllah. yok ben almayayım, ayrıldık
Ayrıldınız mı :(
Tam da cevap verecektim soruya hayrola03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldık. Sevişmek istemiyorum gibi nedenlerini hani çok yeniyiz ilerde düşünürüz bunları falan dedim. Anlaşamıyoruz biz, arkadaş kalalım dedi. Senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım olursa çömelir sıçarım :) İyi günler. Dedim bitirdim olayı. Saçmalıyordu. Eğer adam akıllı sevseydi böyle yapmazdı. Ona hiç sevişmeyelim demedim. Zamana bırak , plan kurma dedim. Dahada romantik konusmaya calıştım. Bir yere kadar. Adam beni yatağa atmak istiyor. Bellii
- +1 yıl
Kesinlikle, adam gibi adam çıkar umarım. :))
yaşam tarzı oyledır belkı sana uymuyosa yaptıgı soyle açık açık yoksa gidişat :D
08 Yorumla- +1 yıl
Bitti beyler. Bitirdik.. :Dd
- +1 yıl
Teşekkürler, hiçbir şey hissetmedim. Mutluyum^^
- +1 yıl
arkadaş kalmak istedi ona; Arkadaş kalmayalım, eğer senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım olursa çömelir sıçarım :) iyi günler. dedim yol verdim hahahha mutluyum^^
- +1 yıl
Çok güzel söylemişim dimi, akılda kalıcı. Hahahaha :DD
+1 yılÇocuk gözünü karartmış bence dikkatli ol yanında mümkünse sustalı çakı taşı
03 Yorumla- +1 yıl
Bittiii^^
- +1 yıl
Makül
- +1 yıl
:)))
+1 yılsenden tepkı alınca gerı adım atıyo. sonra yıne aynı. elde etme çabası. bence uzaklaş ondan.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl uzaklaşacagım? Çok kararsız kaldım.
- +1 yıl
bu tarz konuşmaların benı rahatsızedıyo. ıkımızn beklentısıde çok farklı de. bıtır.
- +1 yıl
O kadar kolay değil ki işte
- +1 yıl
şu an kolay değil senın için ama ılerde daha çok uzulceğını hıssedıyorum nedense.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazılarının cinsel isteği yüksek oluyor ama sevgliin kaç yaşında bilmiyorum eğer seviyorsa bastırması lazım bu durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılharcarlar kızım seni. sen uzaklaş o çocuktan. ha her şey doğal seyrinde iki tarafın isteğiyle gelişse anlarım da açıkca ifade etmek nedir. boşver.
10 Yorumla
+1 yılöyle bir hataya düşme birde babası gibi bir sapık doğarsa vayyy ki ne vay :)
00 YorumlaBence sen dikkat verdigi suyu icme icine birsey atarsa cok buyuk seyler olur cocugun amaci belli yani seni yataga atmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılKertecek la seni o oluğuna yatiracak koprayi magatini parçalar walla. d
00 Yorumla
+1 yılTabiki yataga atmayi daha cok istiyo istetme kendini sende)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden baska kımse onemlı değildıe ıstemıyosan yapmak zorunda değilsın hıcbırseyede mecbur değilsın gerekırse ayrıl bırakıver ne halı varsa gorsun
00 YorumlaSevgili deme bence sadece gençlikte bir cinsel arayış içerisinde senide işine alet etmek istiyor.
00 Yorumla
+1 yılbence onla daha fazla zamn harcama ya kendini belli etmiş iştee..
00 Yorumla
+1 yılbence de seni birgünlük olarak görüyor da sevgilini arkadaşının sevgilisine mi anlatıyosun sen?
01 Yorumla- +1 yıl
Ya hayır. Arkadaşımla konusuyordum o da yanındaymıs okumus mesajları ya yardım edin her kafadan bir ses çkıkıyor
Yakın zamanda götürür bu :S
023 Yorumla- +1 yıl
Hahah bitirdik ilişkimizi
- +1 yıl
Valla iltifat mı ettin yerin dibine mi soktun bilemedim :Dd
- +1 yıl
Top felan, hahah tamam tamam teşekkürler
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
hahah atmayalım o zaman :dd
- +1 yıl
benimle arkadaş kalmak istedi ona; Arkadaş kalmayalım, eğer senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım olursa çömelir sıçarım :) iyi günler. dedim yol verdim hahahha mutluyum^^
- +1 yıl
Ahahah :D İçimden ne geçtiyse yazdım valla. Sesli söylemiştim yazıverdim. Ahaha iyi demişim ama dimi
- +1 yıl
İnşAllah :Dd Kendimi tebrik ediyorum şu an haha :D
- +1 yıl
Bende tebrik ediyorum :D https://www.cigarettehouse.net/_image/452-LM.gif yak hadi bitane
- +1 yıl
Ben içmem sağ ol:ASDF:ds
- +1 yıl
Aldım aldım, bir tane aldım. Ve geçmiş olsun
- +1 yıl
Hahah olur öyle ya. Banada kardeşim su çiçeği bulaştırdı :Sasdf
- +1 yıl
evet :Dd
Aması olurmu ya bırak gitsin.
07 Yorumla- +1 yıl
Ofoofofofof bilmiyorum çok karışııık
- +1 yıl
Ya öyle tabi. Mesela romantiktir. Ne bileyim. Birde bu buluşunca sinemaya gitmeyi söyledi. Gerçi buluşma konusunda kavga ettik biraz. Ama çok zor bir çocuk. Bana akıllısı çatmaz ki!
- +1 yıl
Kesinlikle. Tamam. Çook teşekkürler
- +1 yıl
İnşAllah :))
Yatağa atmak. Bence ayrıl
00 Yorumlaevlenmeden yaşamak çok kötü sonuçlar doğurur.
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Bir erkek olarak size soruyorum. Bazen o kadar tatlı konusuyor ki. Mesela ''ömrüm boyunca seninle öpüşmek istiyorum'' dedi. Ne anlama getiriyor bunu? Amacı ne?
- +1 yıl
Kesinlikle. Ama erkek buda ne bileyim ya
ondan uzaklas diyebilirim sadece sana :)
00 Yorumla
+1 yıll*n biz 4. ayda öpüşmüştük. Yol ver gitsiin :D
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldık, kesinlikle saçmalıktı bu yaptığı
- +1 yıl
Helal sana saçmalık tabi sonuçta kaşına gözüne aşık oluyorsun. Cinsellik anca 1-2 sene geçince ağza alınmalı
- +1 yıl
Kesinlikle, üç gündür sevgiliyiz götün dediklerine bak
- +1 yıl
Erkenden belli etmiş kendini işte sende zamanını boşa harcamamış oldun birde bu acıdan bak. Sana erkek mi yok :D
- +1 yıl
Hahah kesinlikle ya :D
+1 yılerkek işte.. pes edene kadar vazgeçmeyecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. amacı yataga atmak ilk fırsatta belli
00 YorumlaSakn bir hata yapma belli onun niyeti
00 YorumlaArkadasinin sevgilisine katiliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılonun aklı başka yerde
00 Yorumla Kesinlik le yatağa atmak amacı
00 YorumlaAcilen Haydar Dümen'e başvurman gerekir.. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk sana halleniyo panp a
00 Yorumla sora neden aldattı çok seviyodu dersin burada
00 Yorumla
+1 yıldikkat et seni zikecekler :(
00 YorumlaTabii ki yatağa atmak.
00 Yorumlakaktiracak yanliz kalma niyeti belli
00 Yorumla
+1 yılyatağa atmak istiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Buluşmaya gideceğim. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
istemediğini söyle. eğer amacın sadece buysa ayrılalım de, biraz sömürü yap seviyorsa özür diler ve konuyu açmaz.
- +1 yıl
Of of
Buna izin verme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Malesef amacı değil
03 Yorumla- +1 yıl
ne amacı değil?
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılVer gitsin yaziktir
00 YorumlaSevişmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılhemen ayrıl ondan
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu ona nasıl söylemeyim? Mesela sorunlarım var bir takım dedim. Yarın doktora gidicem dedim. Birlikte geçireceğimiz zamanları düşün iyi olmaya çalış dedi. Ben buna çok ağır kelimeler ettim. İlk teklif etti. Kabul etmedim. Oda Benimle sevişir misin? Tarzında bir şeydi. İki gün önce etti kabul etmedim. Dün etti. Konusma konusmayı actı, kabul ettim. Akşamda büyük mü küçük mü diye sordu. İyi geceler dedim. Bana kızdın mı? diye sordu. Evet dedim. Tamam kapatalım bu konuları daha sonra konusalım falan dedi
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat