Erkek kadının eskiden sevgilisi oldu diye terk edermi?

Daha önce evlendim ayrıldım şu an ikinci evliliği deki kişi ile tanıştığımda bana sordu hiç sevgilin oldumu boşandıktan sonra bende evet dedim biseyler yasadinmi yaşasan bile genç güzel kadınsın beni geçmişin ilgilendirmez falan dedi bende dedim senin için geçmiş sorun değilse konuyu kapatalım dedim tamam dedi biz evlendik hamileyim dört aylık ikiz bebek , altı tane kadınla beni aldattığını öğrendim hepside evli kadınların birini buldum yazdım uzak dur kocamdan diye bunu söylemiş eve geldi kavga etti söylesene geçmişinde ne oldu biriyle bisy yasadinmi söyle olabilir bişey demiycem dedi bende dedim biliyorsun senden önce biri ile konuştuğumu söyledim e bunla bişey yasadinmi peki dedi bende sadece bir kere oldu gitti daha beni aramadi engelldi dedim seni kullamis erkekmis bende aldım karı ettim seni artık bitti senle dedi ayrıldık bir haftadır eve gelmiyor arada arıyor yaziyo küfür ediyor sonra diyoki o kadına sevgilime neden yazdın falan daha seni eve karı yapmam o çocuklara acıyorum diyo karnımda ikiz bebeğimle beni terk etti ilk zamanlar geçmişin beni ilgilendimez diyen adam bende ona dönmek istemiyorum çünkü sayısız kadınla aldatıyor ama hamileyim dün bana bir sürü açık kadın fotoğrafları atmış bunlardan birini alcam nede olsa artık dulum yazmış

Erkek kadının eskiden sevgilisi oldu diye terk edermi?