Selamm,
Sevdiklerimin sevenlerim olup olmadığını bu günlerde anlıyorum. En sevdiğim zamanlarım, insanların yüzlerine ışık tuttuğu için hep zorlandığım zamanlarım olmuştur.
Peki sizin sevdikleriniz her koşulda yanınızda mı?

Selamm,
Sevdiklerimin sevenlerim olup olmadığını bu günlerde anlıyorum. En sevdiğim zamanlarım, insanların yüzlerine ışık tuttuğu için hep zorlandığım zamanlarım olmuştur.
Peki sizin sevdikleriniz her koşulda yanınızda mı?

Evet, annem her koşulda yanımda oldu. Zor zamanlarımda bana destek verdi, mutluluğumu da üzüntümü de benimle paylaştı. Onun sevgisi ve ilgisi sayesinde hayata daha güçlü tutundum. Rabbim ona sağlık, huzur ve uzun ömür versin. Annem, benim en büyük şansım ve hayatımdaki en değerli insan.
Her koşul, ucu çok açık bir tabir... Onlara yük olduğum durumlarda olmayabilirler 🤪😂
Ben sevdiklerimi değer sırasına yerleştirirken her koşulda yanımda olurlar mı diye değil de o koşullarda karşımda durup durmayacaklarına göre numaralandırıyorum 🙃
Ben hiç öyle numaralandırmadım. Hep birilerini kendimden öne koymuşum sjdhs
Benim de öne koyduğum anlar oluyor genele vurunca kendim ön plandayım. Sadece, kendimi önemserken diğerlerini tetiklememek ya da onlara hasızlık etmemek adına bir tık dikkatli olmaya çalışıyorum 😅
Ne dikkatli olacan ya 😂 salla dksjd
Böyle göz eşeğin kendisinde yok bende nasıl olsun ajdjfj@yelbegen
@LastGuest senle şu şekilde üç beş sohbet etsem kocamı da boşarım ahdjfjfj sendeki öyle bir koyvermişlik 😂😂
Haha boşama boşama yazık adama skdnd
Misal veriyoruz ayol ajdkfkgk
Ben ne veriyorum sjshsk
Ahsowlskdjfkdjdırrb sevgini veriyorsun maşallah pek bir candansın 🤪😂
Haha 😃 candan mandan ne gelirse elime artık skdndk
Pardon elimden 😝
😂😂😂😂
Teşkürler shdhhf
Rica sjdn
Ailem her zaman benim yanımda destekçim. Sevgilimde her zor zamanimda yanımda olmuştur. Arkadaştan yana hiç yüzüm gülmedi ama olsun ailem bana yeter 🥰
Evet yanımda 😊
Sevdiklerin zor zamanlarında başucunda değilse, hayatın klasiği olan "yalnız yürümek" devreye giriyor maalesef. Benim bir sevgilim var ve şimdilik yılbaşından beri hep yanımda oldu, destek verirken hep omuz omuza olduk diyebilirim. 🥰 Ama dostluk, arkadaşlık veya aile ilişkilerinde bazen beklediğin yanıtı bulamıyorsun. Senin neler yaşadığını çok merak ettim, anlatmak istersen buradayım! 😊❤️
Cevap
9Cevap
Sevdiklerim yanımda ve iyi ki varlar.
sevdiğim yok.
Hayal meyal düşler gibi, uçup giden kuşlar gibi, yosun tutan taşlar gibi, hububat fiyatları.
İyice sıyırdım.
Bunun garantisini kimseye veremem bu pekte mümkün değil piyango olmalı böyle kişiler jdj o da bende değil jrjd
Olursa bir gün buraya gelip cevabını veririm kskdkd
Aşk değil sadece genel Sevdiklerimin her l Her koşulda yanındayım. : Tereddütsüz yanında olacaklarım bilinir … keskinim bu konuda
Sevdiklerim var ama sevgilim yok
O da olur be:)
Ailem yanımda
Fiziken yanımdalar ruhen değil.
Yanımda olanlarda var, karşımda olanlarda.
Kimsenin yanında olmasına ihtiyacım yok
Keşke olsa ama değil 🥲
Sevdiğim biri yok. Ailem her koşulda yanımda
Sevdiğim yok beni sevende yok yalnızım
yanımda olmayanları eleyeli çok oldu
Elemek senin hakkındı
Değiller
Hiç şaşırtmazlar.
Canları sağolsun dicem kdjd aslinda sağ da falan olmasınlar üff be
Kahrol düşman al sana bombe sjdndk
Jsjsjs
Yolda tek olmadığımı bilmek güzel