Açiklara göre türbanli kizlar daha cok merak uyandirirmis bu dogru mu erkekler ve evetse neden?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkulumda bir çocuk (erkek) gelip, takıldığım arkadaşlarım kapalı, "x kapalılardan hoşlanıyormuş." dedi. Kapalı da değilim ama salak saçma bir cümleydi. Üstelik Allah'ın emrini yerine getirene saygı gösterilip hoşlantının olmaması gerek ve ilginç olanı açık olmama rağmen erkekler benim önümde saygı duruşunda dururken, kapalıların önünde lakayt olabiliyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli kullanıcılar özellikle bu soruları sormaya bayılır oldu, ! Ne Salakca! ? ? Neyini merak ettin bunun? Ona göre mi teşhir etceksin?
12 Yorumla
Soran+1 yılHe!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki de :)
Ben çalıştığım yerde kot pantolon giyip açık vucudu belli olan bayanlara her erkek bakıyor nerdeyse bende dahil. Kapalı türbanlı vucudu belli olmayanlara baksak bile bir anlam ifade etmiyor zaten çoğu da bakmıyor.
Senin dediğin gibi değil.12 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi akıl var çarşıda sıkma kotla taytla onbinlerce hatta yüzbinlerce insanın içinden geçip hepsinin baktığı bir kız yerine kendi halinde namusunu korumuş kız daha iyidir daha samimi gelir.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kiz kizdir. Kim kimin hosuna giderse , o kiz merak edilir.. acik ya da kapali.. sadece , kapali kizlarin eslerine daha, duskun olduklari soylenir..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakaysa
Soran+1 yılHimm anladim haklisin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
48Cevap
Benim basi acik sevgilim vardi 3 ay dudagindan opmeyi birak duzgun elini bile tutamazdim.
Basi kapali sevgilim vardi ilk bulusmamizda dudaklarima yapisti (: simdi hangisi daha namuslu anlamadim ((:325 Yorumla
Soran+1 yılInanamiyorum şu an :/
- +1 yıl
En uyuz olduğum şey arkadaş. Senin sevgilin o taktığı 'başörtünün' ne anlama geldiğini bilmiyorsa bu bütün hepsini simgelemez. Namuslu görünmek için, yakıştığı için, aile zoruyla olduğu için baş örtülü olanları bir kenara bırakıp 'farz' olduğu için başörtülüleri ayırın. Bunu yapın artık.
- +1 yıl
Alakası yok. Sırf neden kapandığını bilmeyen dengesizler yüzünden bunlar sıktı. Şimdi bunları anlatınca ele ne geçiyor? Yok kapalı kız arkadaşım bana bunu dedi, yok kapalı sevgilim bunu yaptı. Bir kaç dengesiz yüzünden, bu anlatılanlar yüzünden 'kapalıları da görüyoruz' bu oluyor. Ahlak örtüsü olmayanı başörtüsü dindar yapmaz. Tam açık olan sevgilisi ahlaklıymış sözüm yok, ama farz için kapanmadığı açık olan birini anlatıp, hangisi daha namuslu anlamadım demenin hiç bir mantığı yok
@barraquda - +1 yıl
sen çok namusluydunda niye öptün demezlermi adama :D
- +1 yıl
@aspoem diğer arkadaşa verdiğim cevabı okursanız sevinirim
- +1 yıl
@barraquda basi kapalilarin hepsi boyledir diyememki zaten ama ben boylesine rastladim, seninde dedigin gibi basimdan geceni soyledim
- +1 yıl
@esmerkiz94 acik kizlar soyle namussuz boyle namussuz denildigi zaman basi kapalilar genelleme yapmayin demiyolar ama, sen neden bu kadar alindin anlamadim herkes kendinden sorumlu!
@muhammed58 ben cok namusluyum diye bisemi yazdim! Ben basimdan geceni anlattim bunun tam tersi olsaydi eminim basi acik onlar yapar derdiniz,
Bunlar benim fikrimdir kimseyi ilgilendirmez - +1 yıl
Benim anlatmak istediklerimi diger arkadasa cevap da yazdim acik ve net olarak. Hepsini bir tutuyorsun demedim ki zaten. @aspoem
- +1 yıl
@esmerkiz94 , bak burada iki insan sana acikca soyluyor , genrlleme yapmiyoruz diye.. sen asiri alinganlik gostetiyorsun.. arti , adamin son yorumuna grlince , buna hakki var , hayatindaki iki kiz.. gorunumleriyle celiskili hareketler yapmis.. biri beyazken karayim diyor , biri karayken beyazim diyor.. bu iki kisinin arasinda boyle ironik bir soru dusunmesi krndi acisindan cok dogal.. ve yine kalkip turbsnlilara laf sokmamis.. sen asiri tepki veriyorsun.. inssnlarin aklini kucumseme bu kadar.. bizim kafamiz , ortunup de her seyi yapanla , hanimhanimcik olani ayirdedebilecrk kadar calisiyor.. parayla imanin kimde oldugu belli olmaz.. ama tavrindan halinden kimin ne oldugunu anlayabiliriz bu kizlara bakinca.. buyutmene gerek yok. Uc bes kendini bilmezin lafini erkek irkinin fikri olarak kabul rdip sinirlrnme lutfen..
- +1 yıl
Boş konuştun. Bir önceki yorumda açık olan arkadaşım ahlaklıymış sözüm yok dedim. Ve ahlak örtüsü olmayanı başörtü dindar yapmaz demişim. Neyine konuşuyorsun ki? Benim en yakınımda açık da var kapalı da. Açık kapalı ayırt etmem. Ve farkındaysan açık olan kız arkadaşın ahlaklıymış dedim. Ben başka bir şey diyorum siz 'açıklar namussuz, kapalılar namuslu' gibi bir konu açıyorsunuz. Aynı dili konuşuyoruz ama anlatamıyorum. Ne diyeyim iyi akşamlar size. @aspoem
- +1 yıl
@sekerkiz94 @barraquda
Sekerkiz seni anladimda biraz alinganlik yaptin yok yere (: - +1 yıl
Evet senin adını diğer arkadaş koydum @barraquda :D
Alınganlık yapmam için benim böyle bir derdim olması gerekir. Yok çok şükür. :) @aspoem - +1 yıl
Neden karşı çıkayim? Kapalı-açık ayrımı hiç bir zaman yapmadım ki :) @aspoem
Soran+1 yılYeter rahat birakin su çocugu yanlis bisey demedi garibim
- +1 yıl
Hayır eksi vermedim. Ama artı da vermedim. :) @aspoem
Her neyse iyi akşamlar size
Hee cok hosuma gider.. neresi gider tabikide umurumda olmaz dikkatimi de cekmez.. kendini avutmak icin mi soruyorsun anlamadim.. ama yilisik erkekler sayesinde onlarda yolunu buluyor.. ben ve benim gibi dusunenler haric.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ben acigim ama kapanmayi dusunuorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeve hörgücü olursa renkli renkli giyimleri olup bir de özellikle fiziği belirgin olursa açıktan daha fazla etkileyici, net bana göre..
32 Yorumla
Soran+1 yılEe turkiyede ki tüm türbanlilar öyle :/
- +1 yıl
Tümünü bilmem, gördüklerimi söylüyorum.. İnan ki bazıları çok etkileyici üst olsun alt olsun.. Kafa da başka bir alem.. Ah bir de onlar haraketli oyun oynasalar bak nasıl da cazibeli hale gelir fazlasıyla!!!
+1 yılkısmen doğru ama yanlış. örtülü kızlar dindar ailelerde yetişenleri etkiler. duygusal ve fikirsel olarak onların daha temiz olduğunu düşünüp öyle bir yönelim hissederler. ve saklı şeylere olan merak kısmen herkeste vardır. ben böyle biliyorum
10 Yorumla
+1 yılTürbanlı değil.
Başıörtü giyip altına dar tayt giyip, ister istemez dikkat çekiyorlar.72 Yorumla- +1 yıl
Aradaki ayrımı yapabilen ender insanlardan birisin helal olsun. Tesekkur ederim..
+1 yılNamuslular diye mi? Biz ne türbanlılar gördük gül gül öldük :D:D:D
23 Yorumla- +1 yıl
Bende ondan dedim işte siyah peçenin içine bikini giyeni bile gördüm ben :D
+1 yılferace giymiş bir bayan kardeşimiz neden cinsel bir merak uyandırsın? ama kafasını kapatıp üstüne dap dar bir badi altına tayt ve topuklu giyen sözde kapalılar emin ol daha çok tahrik eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla fantezi haline getiren erkekler var yalan değil. Yani mesela sünnet diye sürme ile üçüncü dördüncü gözü yaratsam bende dikkat çekerim sözüm meclisten dışarı üstüne almak isteyen alsın
00 Yorumla
+1 yılOnlar sokağa çıkmayan abazalar için geçerli yokluktan ne yapacaklarını şaşırıyor garipler.
00 YorumlaSimdi oyle diyenler olucak ama nedense kuzenimle yanyana gezerken hep ona bakarlar oyle bir durum yok ama kapalidan kapaliya gore de degisir tabi
00 YorumlaEwet çünkü kapalı kutular oyuzden tamamen merak.. Muz gibi kubugunu soyunca içinden ne nasip bisi cikar die merak ediyoz :))
10 Yorumla
+1 yılDüşülen durumlara bak ya yakında dişi sivrisineğe yazıcaklar aman aman kara bela hepsi😁
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha
- +1 yıl
Profil fotosuna yakisikli erkek koyan bir kadinin elestirisi.
Kabul edilmedi :) - +1 yıl
Sanane yaran mı var canısı kapalıyım ve bu kadar ön yargı sıktı yani uzayın 😁😄😄
+1 yılyanlıs. allah'ı razı etmek amaçlı tesettüre giren kadınlar çok daha edepli ve iffet sahibi oluyor. aklı başında olan bir kadını fark edip istemek akıllı adam işi. (: bilmem net mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Yokk O iş Ole Degil Kapali Bayanlar Cekici Tamamda Bu Simdiki Kapali Ayagina Daracik pantolon giyip Seks Duskunleri Haric Kapali Var Kapali Var (:
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Eşimin tesettürlü olmasını isterim ama yeni nesil süslümanlardan değil.
20 YorumlaYa bak simdi. Bu soru aslinda biraz cinsel cevap olur. Ama soyle diyim sen anla. Sence herseyiyle gordugun bir urunmu hosuna gider yoksa distan begenipte icini gormeyip cok merak ettigin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel bir cevap oldu sagol
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılAllahin ayet diye gönderdiğini lanet olası uckurunuza alet ediyorsunuz yaa he pardon Elhamdulillah müslümaniz dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası bile yok. Tabi artık günümüzde bu türbanlı denilen şey fantezi oldu. Malum sitelerde bile artık yazıyorlar :)
00 Yorumlabu dediğini ilk defa duyuyorum hani kendi arkadaşlarımın arasındada asla böyle muhabbetler olmadı ya senin arkadaşların kıskanç ya da aptal
tabi sapıkları ayrı tutuyorum00 Yorumla
+1 yılHayır yanlış duymuşsundur bazı abaza arkadaşların hayal dünyası genişliğindendir o duyum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere kicinin kılları dökülmüş kedi göstersen yine merak uyandırır aku
18 Yorumla
Soran+1 yılIgrençsin be gizli :/
Cevap sahibi+1 yılİğrenç olan ben değilim insanlar gülüm
- +1 yıl
Gülüm mü
Terbiyesizliğin lüzumu yok insan ol insan - +1 yıl
Olamıyorsn taklit et
Cevap sahibi+1 yılKediden bile tahrik olanlar direk üşüştü. Gereksiz insan o bir yoresel tabirdir.
- +1 yıl
Edepsiz bir müslüman bir müslümanı kardeşi görür müdafa eder
Tabi senin gibileri bunu bilmez
Cevap sahibi+1 yılHayırdır kardes yazilanin ne olduğunu bilmeden prim. yapmaya calisiyosunda önce yazilani anla.
Soran+1 yılSakin sakin !
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı var kapalı var Üst Medine alt New York işte bunlar dikkat noktası oluveriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bana daha çekici geliyorlar. Cinsel anlamda da daha çok arzuladığım oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçünkü insanlar hep kapalı olanların altındakini merak ederler, kapalı gizemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlaşılmasın ama türbanlı kadınlar bana daha çok çekici geliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
bende hiç merak duymuyorum..
00 Yorumla
+1 yılsaklı olan seyler hep ensest gelır ınsana
00 Yorumla
+1 yılPuhaha görmüyorum bile onları :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
İlgi alanima girmiyolar canım
- +1 yıl
Onlar da sana bayılmıyo asdfasd
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSaklı kutu gibiler ondan olsa gerek :)
00 Yorumla
+1 yılbenim dikkatimi çekmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır alakası yok bence ama kişiye göre değişiyo
00 Yorumla
+1 yılUlasılması zor görülen hersey merak uyandırır
00 YorumlaHangi abaza dedi onu?
00 Yorumla
+1 yılYok benim icinde gecerli degil
00 Yorumla
+1 yılSen türbanlı mısın :)
122 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama kapanmayi dusunuyorum
- +1 yıl
Hımm neden dikkat çekmek için mi yoksa dinin gereği için mi
Soran+1 yılHayir ben tam anlamiyla kapanacagim Allah icin
- +1 yıl
ne mutlu sana o zaman allah içinse sevindim yanlız anlmadığın nokta bu soruyu sormandaki amaç neydi
Soran+1 yılSebebini merak ediyordum. Kapali bir kizdan nasil etkilenebilir ki bir erkek ne sacma demistim ondan sordum. kapaniyim da fikkat cekeyim anlaminda degil yani rahat ol :)
- +1 yıl
anladım tm saol şimdi işin gerçeği bu değil bazı siyonistlerin masonların uydurduğu ve p*rno adı altında en büyük değerlerimizi kendilerine oyuncakmış gibi sek s objesi olarak gosterdiler ve bizim cahil halkımızda kandı buna işte :))
Soran+1 yılAnladim. Nickinde çok sekilmis :P
- +1 yıl
saol :DD evet öylee vallla bende seni merak etmiyor değilim hani :))
Soran+1 yılBu nicke sahip birinin bunu dememesi lazim :)
- +1 yıl
az diyor ama hiç demiyor ince ayrıntıyı unutmayalım :DD
Soran+1 yılAaa dogru :p gizliler hep çirkin olur bosver :p
- +1 yıl
yahu sanki ben dünya güzeliyim :DD bide çirkinlik güzellikten bahseden kim oyle bir takıntım yok :p
Soran+1 yılYoksa sen cirkinsindir kesin :)
- +1 yıl
yüzüme bile bakmazsınn :))
Soran+1 yılO zaman git basimdan :))
- +1 yıl
vaybee kırılmadım aslında ama direk boyle demen düşünnmen kırıcı :((
Soran+1 yılSaka yaptim
- +1 yıl
hıhh olsun ben gerçek anladımm :DD küstümm
- +1 yıl
merakımda geçmedi hee bu arada :DD
Soran+1 yılOlsun ;)
- +1 yıl
hee tabi çirkiniz yaa öyle olsun tabi tabi yaa :)))
- +1 yıl
sanırım merakta bırakacaksın :))
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. bende uyandırıyor, gizem olayı snaırım
00 YorumlaBu soruna daha once cevap verdim.
00 YorumlaFantezidir.. Başka ne merak uyandıracak?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSapıklık boyut değiştiriyor :))
00 Yorumla sapıklar ve abazalar için geçerli o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır türbanlı bayanlardan tiksiniyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle söyleme :/
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir benim için fark etmez
00 Yorumla
+1 yılKapalı kutular suprizdir bitanem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak oyle degil.
00 Yorumlahepsi olmasa da bazıları evet aynen o durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgızlı olan hersey merak edılır oyle dusun
10 Yorumla
+1 yılKusur ararlar
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Kot pantolon makyaj parfüm topuz kafa ya da uygunsuz durumda bir erkekle görmek gibi
- +1 yıl
Hiç tanımadığım kızların bu hali yüzünden çok kişiyle kavga yaptım ordan biliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ama seksii türbanlılar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabazalar için evet
00 YorumlaHayır tabiki
00 Yorumla
+1 yıldogrudur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Hayır.
00 YorumlaAlakasiz bir durum
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türbanlilar erkeklerde daha çok merak uyandirir diye birsey duydum bu dogru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler