Em ufak kızamıyorum tersleyemiyorum bunu yapacaksam bile guzellikle söylemek zorundayım sanki ama yönetilmekden de hoşlanıyor ben çözemedim bunu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
@GereksizBilgi80 sendeyiz mikrofonu uzattım
Karakterle ilgili abi tanıdık boğa ve farklı burçlar da var alıngan olan 😄🤣
🤣🤣🤣🤣
Özellikle bir cimcime var evlerden ırak efem 🤣 öldürür o derece
Kimmiş o 🤣
İns da abi
Gülmeyin efendiler öyle kızlar size daha tatlı geliyor
Öyle kızlar derken? Kardeşim diye sevdiğim kişiden konuşuyorum burada
Yani uğraştıran kizlar
Uğraştıran kişileri sevmem dediğim kişi cidden kardeşim gibi oldu 😄 13 yaşından 18 yaşıma kadar birine boş yere seneler harcadık zaten 18 sonlarına doğru da bitti gitti kimseyle alakam yok 🙂 herkes aynı değil hocam konuyu biraz yanlış anladınız
Şimdi burada işim olmaz o tarz kızlarla dicem ama ön yargı yapan birisine benziyorsun o yüzden sessiz kalma hakkımı kullanıyorum 🤣
Abi uzayalım ufak halde 🙂
İkiniz de balik burcu musunu
Bu abime hakaret yalnız boğa kendisi 😄
Sen baliksin o zaman
Evet ben balık oluyorum hocam
Aman diyim tövbeler olsun 🤣
Ayıp oluyor 🤣
Balik burclari her şeye alınır mi
Yok bu kardeşimiz feleğin çemberinden geçtiği için artık küçük şeylere alınmıyor 🤣
Kadını öyle de erkegini bilemedim ama dediğin gibidir muhtemelen evet yönet ama yüklenme jfdjj
Dün biraz şey konuştum bugün bi tuhaf zaten kapatmaya çalıştı telefonu sesi değişmişti
Fazla kırılgan ve alıngan oluyolar işte cinsiyeti farketmeksizin öyle demek ki fjfjfj dikkat etmek lazım
Ben yanlış anlamış olamam demi çünkü sesi falan değişti
Bugün aradı da böyle biraz ters konuştu 🤣🤣
Olabilirsin de söylediklerine göre alınmıştır sana muhtemelen. Birkaç güne belli olur
Sordum yok dedi alınmadım dedi
Der o öyle ama alınır jdjdjd
Sen balik burcu musun burcun ne
Çok uzak bir tür değilim yine suda yaşıyor 😅
Anladım yani o an yok diyorsa bile vardır öyle mi
Yüzde 100 böyle diyemem tabiki ama bende de o var. Bu arada yengeç im bende. Yani bazen karşı taraf anlasın isteyebiliyor böyle şahıslar hani hödük dersin ya öyle.. bunun kadını erkeği yok hani diyosun ki anlasın yani bir tepki veriyosam bişey oluyosa o yüzden de bazen sorulara tam tersi olarak cevap verebiliyorlar
Hee yani karşındakine ufacık soğuk yapıyorsan bunu anlamasını istersin bende sordum zaten jyi misin bisey mi oldu diye iyi yapmış miyim
Yaniii olaya bağlı bazen ne olduğunu sormak bile yetiyoken bazen de olanı anlamasını bekliyosun.. ama yine iyi etmişsin çünkü kimi insan hiç takmıyor ve yokmuş gibi devam ediyor hayatına ve karşındaki kişi takıyorsa da ters tepiyo.. sorunca belki bi yumuşuyor olabilir ama bu demek değil ki hemen unutup gitsin.. çokta abartmamak lazım tabi ben kendimden örnek veriyorum bahsi geçen kişiyi yüzde 100 anlamam mümkün değil 😅
Simdi onun suçlu oldugu bir şeydi laf dokundurdum birde şey oluyordur sürekli belki ona da kızmıştır onunla konuşurken içeri biri giriyor biri çağırıyor ses vermiyordum birkaç kere yaptım o anlatiyordu bende ses yok ona da şey yapmI olabilir bilmiyorum ama sordum bugün işte iyi misin diye düzeldi
İş yerinde biseye sinirlenmis de olabilir bilmiyom artık da bana göre bir tuhaftır geçti ama
Yani sormuş olman da kafasında o olayı bitirmiş olabilir bilemedim bende. Devam etmiyorsa tavırlarına problem yok demektir
Yok aynı ya birde siz sürekli böyle her şeye alınır mısınız
Yani size nasıl davranilmasi gerekiyor tam olarak
Sürekli böyle sevgi ilgi dolu mu olunması gerekiyor hep tatlı tatlı konuşmak mı gerekiyor
Sürekli, herşeye ve herkese alınmam hfhdhd yani kendi adıma söylüyorum bu biraz anlaşılması zor bi durum öncelikle yakın olmadığım birine alınma gibi bir huyum yoktur, en fazla ne diyo la bu der geçerim.. yakınlarımda da şöyle bir şey olabiliyo yani bin tane şey olur alınmam hani kavga gürültü sorun sıkıntı stres olur büyük bi mesele bile olsa alınmam konuya göre ama bazen minicik bir şey bile benim kırmızı çizgimde ise alınırm bozulurum djdjdj bunu belli ederim ve bunu sadece sevgili olarak karşı cins olarakta değil baya dostum olan adamlara da yaparım yani jffjjf dikkat edilmeli ama bu benim huyum yapım herkes böyledir diye bir kaide yok
Bu ne biçim iş dhdjmhc
Senin yükselenin ne ki
Son yorumunuzu şimdi gördümde.. Yo hayır öyle hep sevgi ilgi dolu olunmasını cok sevmem ben açıkçası böyle dobra harbi açık dürüst olunması hoşuma gider yani öyle tabiri caisse mıy mıy bir tarzım yoktur insan ilişkisinde
Yükseleni cok sordular da emin değiliz ya ahdhdhdhdhdhfh gündüz 12 diye rivayetler var 😁
Ee ben anlamadım şimdi sevgi dolu olunmasını istemem diyorsun ya ama balıklarla yengeçler anlaşıyor yengeçler dobra değil ki akrep dobra mesela da
Yani yerine göre açık açık anlatılsın ya ben biraz şey yapıyorum hep onun dediği olsun kizmayayim seybyapmayayim aslında olması gereken şu yerine göre cevabını da vereceksin sevgini de göstereceksin öyle değil mi
O zaman yükselen akrep benim... Yani öyle sevgi pıtırcıgı filan gibi hallerim yoktur olmasını da özellikle istemem jcjfjf diyorum ya kişiden kişiye göre değişir ilişkide öyle dobra harbi filan olunsun diyemem normal gündelik hayat için o... Ama ilişkide de yani yukarda dediğim gibi mıy mıy hersey güllük gülistanlık gibi toz pembe bir şekilde yaşansın da istemem hani yerine göre eyv. Romantik olunur filan ama ne öyle her selam sabahta canım cicim tavırları fjfjjf onu sevmem hani
Kardes sen tam olarak ne istiyosun chdjjd
Ben seni çözemedim chdjdj
Biri diyo balıklar hassas kırılgan ona göre yaklaşın biri diyo şöyle ne yapacağımı şaşırdım cbdndn
Evet dedigin gibi yani açık açık soylenmesi gereken zamanlar oluyo ve hani yine kendim icin söylüyorum bende karşındakinin isteğini beklentisini düşünen yapıdayım sürekli bana bırakılması beni strese sokar djdjdj karşıdaki de söylesin birşeyler talep etsin fikir beyan etsin he yine bana sorsun danışsın da hepte ben söylemeyim son sözü. Onunda bir görüşü olsun
Bende ikizlerim
Hee evet evet aynen öyle biri işte o kadar doğru ki
O da öyle işte
İki türde zor yav bunu bi kabul etmek lazım jfjfjd balıklar ayrı zor yengeçler ayrı
Yani bazen iplerin eline alınmasını istersin öyle mi
Evet zorsunuz ben ikizler hurcuyum ama hep duygusal erkekler hoşuma gitmiştir böyle kuzu gibi duygusal sevecen çok tatlı oluyorlar ama çalışkan da olsun
Evet dediğim gibi hiçbir zaman ya da her zaman hani öyle tek taraflı olunmasın.. tamam sen bi fikir sun bende bi fikir sunayım yine benim dediğim olabilir okey ama sen fikir sunma direk benim fikri yapalım o zaman olmuyo jsfjjdjd hep böyle olursa heleki sıkıcı geliyo. Burada kimin fikrine istegine uydugumuz önemli değil ama iki tarafında fikrinin isteğinin olması ve belirtilmesi önemli olan şey.
Yani iyi yönleri vardır elbet ama katlanmak zor açıkçası jfjdjdjd ben bunca senedir bana katlanabilen görmedim djdjsj biraz iç dünyasına önem veren tipleriz o yüzden bu konuştuğumuz şeyler zorluyo insanı. Kavgayı bile içten içe yapmayı seviyoruz o yüzden fjjfjf
Bence böyle insanlarla olacak insanların gerçekten mantıklı, ipleri eline alabilen, yönetici kabiliyeti olan saglam duruşlu birisi olması lazım yoksa hemen bozulup gidiyolar sjfjdj biraz kendinden emin sağlam birisi lazım yani anca öyle anlayıp baş edebilirler bizim gibilerle
Hmmm yaa yönetmek derken benim de hiç öyle özelliklerim yoo valla
Yani ben söylüyorum dediğimi yapmıyor ama sadece burç değil yukselen falan da önemli değil mi
Ne bileyim bence direk kişilik ve karakter meselesi jddjdj herkeste farklı nüksediyor.. biraz onu anlayıp tanımak lazım. Burada söylediklerimiz çok genel geçer şeyler
Yani mesela şöyle söyleyeyim en son bi mesele oldu aramızda ben bırakmadım onu o da sonradan pişman oldu ama ben yinede bırakmadım devam ettirdim ya da mesela bisey söylüyorum hee diyor sen haklıymışsin yani senin yönetmek dediğin şuraya gidelim şunu yapalım bunu yapalım demek gibi mi
Şeyler
Yönetmekten kastın
Yani tam olarak sonda belirttiğin gibi değil ya yani ne böyle maddeler halinde kurallar koyup yönetmek nede fikir vermek sadece.. ikisinin arasında bir şey. Kararsız kalındığı zaman veya kafasının karışık oldugu zaman bi netlik kazanmasına yardımcı olursun, yine fikirlerini düşüncelerini hep aktar o başka ama yönetmek öyle fino köpeği gibi emirler vererek yönetme şekli değil
Anladım yani ona annelik yapargibi değil de baskı yaparak değil fikrini soyle senin düşündüğünü soyle o yine kendisi istediğini yapar mı demek istiyorsun yani sen fikrini soyle ona bırak
Aynen öyle. Direk kendi düşündüğünü de yapmaz aslında yine senin fikrini de degerlendirir ama bu duruma göre değişir... Ben misal fikre önem veririm ama anti tezim varsa belirtirim sen işte bugün şuraya gidelim dersin yer bana okeydir ama derim ki bugün kalabalık veya cok soğuk başka zaman gidelim ya da uygunsa direk gidelim hani fikrini hiçe saymaz ama her dedigin olmaz onunda her dedigi olmaz.. annelik değilde biraz ablalık diyebiliriz ona jfjfjf yine bi aile üyesi olsun diye öyle dedim
Heee
Anladım yani ot gibi durmamak fikirleri söylemek mantıklı geleni söylemek gerek diyorsun pasif kalinmasin ben aslında normalde mantıklı şey biriyimdir de onun jstedigi olsun diye ses etmiyorum
Bana arastir nereye gidebiliriz bak falan demişti bir keresinde işte bende bakmamıştım o benden daha duyarlı daha heyecanlı ben pasif kalıyorum onun yanında galiba 😔 heyecanım hevesim yok böyle şeylere galiba
Yani işte biraz kulak vermek iyi olabilir. Dedigin gibi gerektigi kadar sesini çıkar ne çok baskın ol ne pasif.. orta ayar.