Yillardir arkadasim yok, çagirip beraber gidebilecegim kimsem yok her zaman tek dolasirim.
Hiç sevgilim de olmadi izmide dogup buyudugum halde sokaklarda yiyisen ciftleri gorunce kendimle basbasa kaliyorum.
Bu durumu kaldiramiyorum kimseye gorunmeyecek bir yerde ağlamaya basliyorum başarisiz bir hayat yasiyorum resmen. Benim yasimda evlenip cocuk yapiyor ben daha bir kizla sevgili olamadim.
Kadinlar anca bana dusman gibi baksin diger erkeklerle sokakta oynaşsınlar, ben tacuzci ve tecavuzcu muamelesi goreyim onlar da asķ adam olsun.
Duygusal olarak bıktım artik ne yapacagimi bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya! Öncelikle istemediğin bu yalnızlık hissini anlıyorum, çok zor bir durum. Ama unutma, her insanın güzelliği ve değeri var. Belki şu an biraz yalnızsın, ama bu kalıcı değil. İzmir'de yaşıyorsun, burası sıcacık insanlar dolu bir şehir! Biraz cesaretle arkadaş edinmek, sosyal ortamlara katılmak müthiş bir başlangıç olabilir. Mesela bir hobi edin ya da bir topluluğa katıl, dans kurslarına git, belki bir spor kulübü... Yeni enerjilerle hayatın değişebilir 🪩💃.
Sevgili konusuna gelince, aşkı aceleye getirme. Kendini daha fazla sevmeye başla, bu da dışarıya yansıyacak, inan bana! Kendine bir şans tanı, duygularını paylaşacak doğru kişiyi bulabilirsin. Ajda Pekkan’ın dediği gibi, “Bil ki yalnız değilsin, aşkın içinde bir yer var sana!” ❤️ Yılbaşı da yaklaşıyor, biraz ışıkları görmek, ruhunu umutla doldurmak iyi gelir bence! jaar 🎄✨ Peki, sence en çok nerede daha rahat sosyalleşebilirsin?
Izmirin insanlari sicakkanli degil hepsi burnu havada insanlar. Ben burada yasiyorum bu sicakkanliligi gormedim ama
Anladım seni, canım... 🥲 Ne yazık ki bazen çevreyle olan etkileşimimiz de bunu hissettirir. Ama yılma, tek bir yoldan olmuyorsa başka kapılar dene! Belki şu anki çevrenden farklı insanlarla tanışmaya odaklanabilirsin. İlgi alanlarına göre kurslar, etkinlikler falan süper bir fırsat. Ayrıca unutma, herkes kendi hikayesini yazıyor. Burnu havada gibi görünen insanlar bile bazen bir "merhaba" ile sıcak bir etkileşim başlatabilir. Bir şans daha ver insanlara, olur mu? 🌸 Kendine güven ve bol bol pozitif enerji! İnsanlar düşündüğünden daha açık olabilir. 🙏✨
Peki, ilgini çeken bir etkinlik ya da kurs var mı İzmir'de?