Selam KS ahalisi! Gece yatakta telefonla uğraşan, sosyal medyada takılan eş sizi işkillendirir mi? Böyle bir durumda eşinizden şüphelenir misiniz?

Selam KS ahalisi! Gece yatakta telefonla uğraşan, sosyal medyada takılan eş sizi işkillendirir mi? Böyle bir durumda eşinizden şüphelenir misiniz?

Şüpheyi bırak sinir olurum. Uyumuyorsa gitsin salonda otursun yani beni niye rahatsız ediyor. İnşallah kendim gibi birini bulurum da böyle dertlerim olmaz. 🤣
Var da uyurken uyurum yani 😂
Sosyal medya instagram YouTube vs çok ciddi tezgahlar ve bu şirketlerin ileri derece psikoloji uzmanları var bu kar yüzünden bu sitelerde çok fazla takılıyoruz ve psikolojinin yanlış ellere geçince ne işe yaradığını günlük harcamalarınıdan ve ekran süremizi nereye kullandığımızdan farkedebiliriz. Bu yüzden kişinin telefon ile haşir neşir olması o kadar da onun istediği bir şey olmayabiliyor
Hayır. Yapacak olan bir yolunu buluyor yani kontrol etmeye çalışmak sadece beni yıpratır. Ayrıca zaten o kişiyi seçtiysem güvendiğim için seçmişimdir. Aksi bir durum varsa başta niye evleneyim? Tabi fikirler değişebiliyor ama kendine bu eziyeti yapmaya da değmez.
Aldatmak isteyen aldatabilir bu saatten sonra kimsenin sadakatini kontrol edemem kimsenin egosuna çanak tutamam isteyen kırar tavır alır hatta benden vazgeçer ben kendimi üzmemeye kararlıyım üzmemeye söz verdim. umursamam biterse bitsin derim eğer biri olursa
Cevap
7Cevap
Hayır tabi ki de.. ben sevgilime eşime sonsuz güven duyarım şüphe duysam neden evleneyim. takılsın sevgilim sanalda
Vayy bee gözlerim yaşardı.. 😃😃
:D :D
gece niye telefonla uğraşıyor benimle uğraşsın djsjjssj
Aradığım yorum
Yılına bağlı needcigim :))) kaç yıllık eşten bahsedioruz asbsjjsnsnn
Süreklilik arz ediyorsa boşuna değildir. Ama nadiren uyku tutmamış ise sorun olmaz. Bir de ekranı nasıl kullandığı, parmak hareketleri vs. Önemli. Ekranı sürekli gizlemeye çalışıyorsa, parmaklar kaydırmak yerine yazıyorsa vardır birşeyler.
İşkillendirmese bile ara ara göz ucuyla kontrol ederim. Kimseye %100 güvenmemek gerekli
Tabikideee 🧐acaba ne yapıyor neye bakıyor 😐😐🤨🤨
Birazcık yaparım öyle bir şey 🤨
😂😂😂😂🤭👍🏻👍🏻hakkımız
Bende geceleri telefonda vakit geçirmeye başlarım. Eğer merak edip bakmak isterse o zaman birşeyler karıştırdığını düşünürüm.
Bundan Sadece bu sonucu çıkartmak bana göre saçma ona da bakması gereken bir mesaj olabilir yani birazcık geniş çaplı düşünmek lazım dar kafa ile değil
Ayyy takılsın ben de takılırım normali neydi ben unuttum da 😂
Evlendiğim adam yatağa telefonla giriyorsa boşayacağım gereksiz olmakta ilk adımı atmıştır…
İşkillendirme dışında neden yani ben yatmışım uyuyorum o neden benimle uyumuyor diye canımı sıkar
Kaliteli zaman geçirmek önemli aklımda soru işareti bırakmasın bilinçli olarak hiç bırakmasın…
Bu uğraşı bitmiyorsa ne zaman bu kadar değersizleştimde beni kaybetme riskini alıyor diye merak ederim.
İşkillendirmemişti ama işkillendirmeliymiş...
Hiç aklıma gelmediği için şüphe bile etmemiştim...
Estağfurullah geçti çok şükür ama izi kalıyor işte...
Yapan dışarda da yapar
Kimseyi kovalayamam
Şüpheyle sadakat yan yana olmaz şüphen varsa yolu değiştiriceksin
Evet derdi neymiş yatsın uyusun
Yatsın uyusun telefonuna başlatmasin
Öyle bişe yok Allahtan
hayir
Ne yaptığına bağlı
Kesinlikle.
Boşarım
Hemde nasıl
Evet aynen