Merhaba arkadaşlar kiminiz yargilar kiminiz anlar hak verir umarım. Bu çocuk bir buçuk ay önce gedi görücü usulü olarak ben çocuğu ilk gördüğümde sevemedim içim isinmadi ama annem teyzelerim çok sevdi maddi durumu iyi karakteri iyi diye zorladılar beni haftalarca güzelleyip durdular manipüle ettiler beni o kadar güzel şeyler söylediler ki beğenmediğim halde karakterine aşık oldum resmen neyse aradan zaman geçir çocukla konuşuyoruz tabi soruyorlar evet mi hayır mı diye ben biraz daha düşüneceğim dedim annem karşı çıktı evet dedin bilmem ne hazırlık yapıyorlar çocuk oyuncagu mı bu falan benimde dilim tutuldu bir şey diyemedim keşke kendimi yere atsaydım o zaman bu halde olmazdım şimdi çok pişman oldum çocuktan midem bulanıyor sevmiyorum yanına yakıştıramıyorum ne yaptıysam olmuyor ailem evlendikten sonra seversin bizimde midemiz bulanıyordu falan diyip nişanı atmamı istemiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bu durumu yaşayan bu piskolojiyi yaşayan bilir Allah kimsenin başına vermesin inşallah çok zor bir süreç 🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKimseyi dinleme ve ayrıl. Uzatmaya hiç gerek yok. Sonuçta bu adamla yatağa girecek olan sensin. Midenin bulandigi bir adamla evlensen dahi olmaz. Nikahta keramet var sözü senin İçin geçerli olamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSakın evlenme zaten iki insanı aynı eve koy illaki anlasmak zorunda kalırlar birbirlerini sevmek zorunda kalırlar ama bu asla gerçek sevgi olmaz aile anladığım kadarıyla cok karısıyor ama şöyle düşün evlendin aileler 2 gün sonra cocuk demeye baslıcak cocuk olucak sevgisiz bi ailenin bir çocuğu dünyaya gelicek zaten sevmediğin biriyle cinsel bir hayatında olcağını düşünmüyorum ama bunlar bak fragman sadece en büyüğü ise asla mutlu olamıcaksın ben görücü usulü evlenen ailenin çocuğuyum ve asla mutlu bir evlilik yok aldatma zaten var bak sen evlensen bile sevmediğin biriyle yıllar geçiremezsin illaki tak edip boşanma olucak hiç gerek yok baştan evlenme istedikleri kadar tantana etsinler istemiyorum de sen sadece
00 Yorumla
Sadece annene teyzelerinin güzellemesinden yazmışsın. Peki kendin onu tanımaya çalıştın mı? Yani belki sevmiyorum, ısınamıyorum diyerek kendini kodluyorsun, onu tanımaya çalışmıyorsun. Olumlu özelliklerine odaklansan bile için ısınmıyorsa bence sonrası hem senin hem de onun açısından zor olacak. Kimse onu sevmeyen biri ile birlikte olmak istemez.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok çabaladım olmuyor ona da üzülüyorum sırf ona ailesine üzülüyorum diye ömür boyu mutsuz yaşamayı hak etmiyorum
Baklavacıya girdin, bir masaya oturdun ve fıstıklı bir porsiyon baklava sipariş ettin. Gelen tabaktaki baklavanın içi boştu. Garsonu çağırıp, bu baklavanın içi boş dedin. Garson ise işine gelirse bunu yiyeceksin dedi. Oradan kalkar gider misin, yoksa baklavayı yiyip hesabı mı ödersin?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım benim ya, gerçekten çok zor bir durum. Ama şunu söyleyeyim, aşk böyle bir şey değil. Birini her anlamda sevmiyorsan, *"seversiniz, alışırsınız"* diye zorlanmak hiç adil değil. Sonuçta bu senin hayatın, romantik duyguların ve en önemlisi mutluluğun söz konusu. Evlilik sevgiyle, uyumla, muhabbetle yürür. Midem bulanıyor diyorsan bedenin bile sana bir şey söylüyor olabilir. Ailene duygularını açıkça anlat, aslında sadece onlar üzülmesin diye davranıyorsun gibi hissettim ama ya senin üzüntün?
"Anneciğim benim içimde yapabileceğime dair hiçbir inanç yok, zorlamayın ne olur" deyip kararlı davranman lazım ki seni anlasınlar. Mutluluk zorlamayla gelmez. Seni seven, seni gerçekten anlayan ve yanında mutlu olduğun biriyle olmayı hak ediyorsun. Bunu sakın unutma! ❤️ Sana bu yolda bolca cesaret ve destek diliyorum, güzel bir yılbaşı öncesi huzur bulabilmen için! 💕 Konuşmayı düşünüyorsan yazarak daha iyi ifade edebilirsin kendini, belki bir mektupla anlatabilirsin, ne dersin? 🎄00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılın size kimse karışamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Evlendikten sonra da sevilmiyor bak kendine yazık etme kimseyi dinleme hayat senin başkaları için yaşama elalem bunu der deme yarın psikolojin bile bozulur hazır yol yakınken dön bu yoldan zararın neresinden dönsen kâr kendine yazık etme ayrıl sevmiyorsan zaten hep başkalarını düşündüğümüz için bu haldeyiz
16 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum ama olan oldu bende böyle düşündüğüm için ayrılmak istiyorum herkes sevenler evlenince mutsuz oluyor sevip evlenenleri de gördük diyip duruyorlar ama sevmeyipte evlenenler boşanıyor boşanmasa bile mutsuz oluyorlar olan çocuklara oluyor travmalarını çocuklara enjekte edip topluma kötü çocuklar kazandırıyorlar yani olan o çocuklara oluyor ben mutlu çocuk istiyorum tramvami geçireceğim çocuk istemiyorum
Soran1 yılEvet kafaya koydum zaten şu an ailem karşı çıkıyor diye zaman tanıdık biraz daha deneyeceğim olmayacağını biliyorum ama en azından onlara bunu zamana kanıtlar diye düşünüyorum onlar da denedi zamana bıraktı olmadı olmayınca olmuyor desin diye yoksa bana kalsa şu an atarım o zehirli yüzüğü.
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum. kotu niyet yok, tabi bazen seni senden daha çok düşünüyorlar ama doğrusunu değil dediğiniz gibi elaleme çok takılıyorlar elalem mi çözüm bulacak benim geleceğime mutluluğuma herkes evine girip kapısını kapatacak ben ise o kapıyı sevmediğim bir adam için kapatmak istemiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılKardeşim nişanlılık zaten çiftler birbirini iyice tanisinlar diye var , madem için atmıyor hiç kendine yazik etme , kimseyi dinleme at nişanı gitsin , evlenince mutsuz bı yuvan olmasın , gerekirse herkesi karşına al bitir gitsin
19 Yorumla
Soran1 yılDüşüncen için teşekkür ederim abi, ama bazı şeyler dile kolay geliyor bu durumu yazamamış olsaydım bende böyle düşünürdüm nişanı atmaya karar verdim kafamda bitirdim ama ondan kaygılanıyor sanki nişanı atarsam bir daha kimse beni istemeyecek sevmeyecek gibi piskolojiye giriyor insan çok üzülüyorum
- 1 yıl
Hiç öyle psikolojiye girme kardeşim , bende 3 defa Nisan atmaya kalktım aynı şeyler benimde basima geldi ben evlendim 11 sonra geri boşandım , kendine yazik etme hayatın zehir olur sonra , Nisan atmayla hicbirsey olmaz merak etme istemeye de gelirler uzulme bosuna
Soran1 yılEvet arkadaşım 3 kere nişan attı 4 te evlendi yani inşalar bi şekilde karşılaşıp mutlu oluyorlar ama sanki bana denk gelmeyecek hayatım karadi gibi hissediyorum
Soran1 yılErkekler içinde zor tabi ayrım yapmak değil niyetim ama bizim için daha zor bir sürec dedikoducuların önüne geçemiyorum yeni biriyle tanışsak o konu herkesin hoşuna gitmiyor maalesef bi insanın mutluluğunu düşünüp karar vermesi onlar için n*mussuzluk gibi geliyor nedense ne sorunu vardı da nişan attı Allah bilir derler ama perde arkasını bilmezler
- 1 yıl
Kötümser düşünme , iyi düşün şu an sen o psikolojiye burundugun için öyle , kime evde kalmaz evlenmek işte yeterki
Soran1 yılYani insanlar her türlü kötü şeyler söylüyor düşünüyor ben bunun önüne geçmek için hayatımı karartamam
- 1 yıl
Aynen öyle onlar boş boş konuşur bı sure sonra susarlar , onlara da kulak tikayacaksin
Soran1 yılKesinlikle 2 ay sonra hayat kaldığı yerden devam edecek kimsenin dilinde olmayacak olmamış gibi devam edecek buna inanıyorum çünkü hayat devam ediyor bi şekilde en değer verdiğimiz insanı kaybedince bile 6 ay sürüyor yası yani, sevmediğin birinin yüzüğünü mutluluğa değişmekte 2/3 ay sürsün umurumda değil isterse 10 yıl sürsün önemli olan benim duygularım. Kendimi mutsuzluğa mahkum edemem
- 1 yıl
Bak ne guzel düşünüyorsun aynen böyle devam yaşaman bak , aklına geleni yap
1 yılailenin karariyla hareket etmekte cok buyuk hata yapmissin umarim ayrilip daha mutlu olursun midenin bulandigi biriyle evlenmek hic iyi olmaz.
19 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ömrümde ilk defa onların istedigi gibi hayatıma yön vereyim dedim milyon pişman oldum uçurumda sürüklediler beni
Soran1 yılKötü degilller ama iyiliğimi göz ardı ettiler çok kızgınım kendime onlara çok kırgınım kendimi affedemiyorum çok sıkışmış hissedebilir gece gündüz ağlıyorum.
- 1 yıl
Kimsenin sana birsey demeye hakkı yok bu senin kararın senin özel hayatın umarım en kısa sürede ayrilirsin
Soran1 yılHakkı yok ama onlar da insanların konuşmasını kaldırabileceğini sanmıyorum çocuğa da üzülüyorlar seviyor diye ama ben sevmiyorum elimden geleni yaptım evlenip ikimize de hayatı cehenneme çevirmek istemiyorum
Soran1 yılÇok kötü bir piskoloji kızlar lütfen aileniz de olsa başkasının aklıyla hareket etmeyin çok pişman olursunuz önce kendi duygularınız içinizde en ufak heyecan bile yoksa asla ilerde severim demeyin gerçekten sonradan mideniz bulanıyor sevmediğiniz için ben yaptım siz yapmayın lütfen
- 1 yıl
Seni az çok anlıyorum ama çocuk seviyor diye evlenmek zorunda değilsin beraber olmak zorunda değilsin sen sevmiyorsan seni zorlamaya ne hakları var ya sacmalik
- 1 yıl
Senin icin çok zor bı donem ama gecicek umarim
Soran1 yılİnşallah temellim bu yönde iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim 🥹, sevmediğim biriyle evleneceğime ömür boyu bekar kalmak daha mantıklı geliyor kendime yatırım yaparım bende hayat bu karşımıza ne çıkaracağı belli olmaz mucizelerle karşılaşırız inşallah 🥹🙏🥹🥹
- 1 yıl
İnsalllahhhh💕
1 yılAilene ne oluyomuş be sen evleniceksin onlar değil sevmiyosan tabiki ayrılcaksın dinleme ailenin sözünü at nişanı
12 Yorumla
Soran1 yılKafaya koydum zaten onların yüzünden sözlendim bu saatten sonra asla izin vermem müdahale etmelerine hata yapacaksam kendi kararlarım sonucu hata yaparım ama başkasının aklıyla hata yapmak bana aşırı pişmanlık verdi hayat benim hayatım yaşayan benim çocuğa da üzülüyorum daha fazla bu işkenceyi çekmek istemiyorum, destek yorumlarınız için teşekkür ederim
- 1 yıl
Aynen böyle devam et arkandayım vallah 🙌🏻
Rica ederim ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İstemiyorsan başından vazgeç. Cocukla konuş ve ortak karar verdik istemiyoruz dersiniz.
14 Yorumla
Soran1 yılÇocuk biliyor hazırlıklı yani ailemi ikna edemedim bir türlü bi şans daha vermemi hocaya okutmamızı istiyorlar bende hemen kestirip atmak istemiyorum bi yandan sonra yüzüme vururlar en azından biraz denedim aynı şekilde devam ettiği için bitirdim diyebilirim o zaman beni daha az suçlarlar
Soran1 yılEvet bence hocalara inanıyorum yani olacağı olsaydı kaderimde olsaydı kalbim bi şekilde ısınırdı yani hoca okuyunce o sevgi gelmez
1 yılkimse kimseyi mecburen kimseyle nisanlıyamaz evlendiremezde şikayetde buluna bilirsin nişanınıda ata bilirsin sevmedigin biriyle evlenemezssin ailen neden senin yerine karar veriyor? onlarmi o adamla birlikte bir evin altinda kalacak? cok sacma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sempatin, hoşlanman yok. ise zor o iş belliki fizik olarak da tarz olarak da kimya uyuşmamış. Ömür boyu sevmediğin biriyle evlilik zor olur karşındaki insana da haksızlık. olur bence net ve dürüstçe bitir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl gitsin adamla geçinmeye çalışacak olan sensin aynı yatağa girmek zorunda olan da ömür boyu mutlu olmazsın 5 dklık bir cesaret benim hayatımı kurtardı bazen ne olursa olsun cesurca bir adım atmak gerek
03 Yorumla
Soran1 yılÇok istiyorum ayrılmayı her günüm iskence zorluyorlar beni
Soran1 yılDene diyorlar belki seversin diyor uzatırlar iskencem daha da üzüyor kahroluyorum hergun yasamiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
Cevap sahibi1 yılEvlendiğin zaman bu sefer daha zor olacak bak burada seni benden daha fazla anlayacak kişi ya vardir ya yoktur şöyle söyleyeyim ben bir evlilik yaptım istemediğim biriyle onun zoruyla kaçırdi vs ve inan sevmediğin insanla evlenmek aynı yatağa girmek o kadar iğrenç bir şey ki sanki her beraber olduğunda tecavüze uğramak gibi bahsettiğin kadar sevmiyorsan hoşlanmıyorsan bosuna evlenme çoluğun cocugun olur bu sefer de onlar yalnız büyümesin diye ailenin evine dönemezsin diye düşunüp gene ayrılamazsin ben sende öyle bir şey sezdim ailemle bile görüsturmuyorlardı o 5 dklik cesaret beni o sevmediğim adamdan kurtardı Allaha şükürler olsun ki ayrıldım çocugum yok ailem bana sahip çıkmasaydı hala oradaydım 10 12 yıl geçti hala korkuyorum evlenmekten kaldı ki birilerine aşık olsam bile korkuyorum sana yardımcı olabilecek abin baban var mı onlara söyledin mi bilmiyorum ama ilerde evlenip sonra boşanıp döndün diyelim ki o zaman ne olacak gene de sen bilirsin
1 yılAyrıl ailenin neyse küfür etmeyeceğim bana öyle bir şey yapılsa bıçaklarım lan ailemi polise git beni zorluyorlar de hayata 1 kere geliyorsun onuda boşa harcama
00 Yorumla
1 yılBoş ver herkesi kalbinin sesini dinle istemiyorsan karşına al konuş, aksi halde hayat ikinize de zehir olur
00 YorumlaEe ailen çok memnunsa onlar evlensin madem ben ayrılayım sizin olsun dersin 😂
00 Yorumla
1 yılLütfen sevmiyorsan ayrıl aileni umursama.
17 Yorumla
Soran1 yılBende ayrılmak istiyorum cehennemi yaşıyorum bu dünyada dün beraberdik kendimi kandirmaya çalışıyorum elimi tuttu midem ağzıma geldi resmen çok zormuş sevmediğin insanla sınanmak allahım kimseye yaşatmasın diye dua ediyorum herkese
- 1 yıl
Bende bu duayı ediyorum ve inşallah kurtulursun. Sevmediğin biriyle ömür geçmez aileni Allah’a havale et buna zorlamasınlar hakları yok.
Soran1 yılHer günüm iskence 24 yaşındayım ama normalde herkes 20 gibisin derdi 1 aydır rengim soldu gözlerimin ışığı söndü iş yerindekiler 3 yıl yaşlanmışsın dediler vücudum alarm veriyor artık dayanamıyorum.
- 1 yıl
Çok üzüldüm lütfen kurtul
Soran1 yılAllah razı olsun🥹kimse beni anlamıyor o kadar iyi geldin ki içime su Serptin yani umarım seninde hayatında hersey istediğin gibi olur inşallah 🥹🙏
- 1 yıl
İnşallah balım ♥️ Allah kalbine ferahlık versin inşallah ✨
Soran1 yılAllah razı olsun ❤️
1 yılİleride kafanı taşlara vuracağına şimdi ailene karşı çık. Senin hayatın bu ömür boyu pişman olacağın bir şey yapma
00 Yorumla
1 yılBeğenmedim derken dış görünüşünü mü beğenmedin?
03 Yorumla
Soran1 yılEvet istersen yargıla hersey dış görünüş mü de istersen fark etmez tabi hersey dış görünüş değil ama sevmediğim için gözüme batıyor sevseydim gözüme maymun brad pitt olurdu , sevmediğim için brad pitt gözüme maymun oldu resmen
Soran1 yılKesinlikle dış görünüş değil
- 1 yıl
Anladım kafalar uyuşmamış ya da frekans almamışsın o zaman evlenme sonra yazık olur sana da ona da
1 yılAyril de baska bi bahene uydur
033 Yorumla
Soran1 yılHerkes biliyor çocuktan midemin bulandığını yani başka bahane nasıl bulabilirim çocuğun ailesine ne diyecem onu bilmiyorum
- 1 yıl
Çocuğa mi desen acaba durumu nu anlatsan
Soran1 yılBiliyor annem anlattı
- 1 yıl
Seni sevmiyorum midem bulaniyor de ver eline yuzuğu başka yapcak bisey yok
- 1 yıl
Ya sen konus hiç konusmuyinuzmu
Soran1 yılAilem karşı çıkıyor bana kalsa yaparım biraz daha devam et diyorlar pişman olursun diyorlar bende öyle yapacağım mecbur en azından denedim yine olmadı derim biraz daha az konuşurlar
- 1 yıl
Evet öyle yap ama bak sadece şi doyi düsünme belki sevecwksin iyi cocuksa bi dene ya sevmeyenlerden ne geliyo sanki senin sevdiğini değil seni seveni sev
Soran1 yılÖyle olmuyor işte midesi bulanıyor insanın sana dokununca kendinden iğreniyorsun demesi kadar kolay olsa keşke
- 1 yıl
Ya artik yurümuyor de baska sikintim vs var de
Soran1 yılEvet ama gelecek kaygim var toplum söz atmış birine nasıl bakar bilmiyorum piskolojisi var bide bunun evet yüzüğü atmak istiyorum ama ya ilerde daha kötü olursam ama sevmiyorsam daha kötü değil mi
Soran1 yılYani bi erkek nişan atmış bir kıza nasıl bakar evlenmiş boşanmış gözüyle mi bakar saygı mı duyar bilmiyorum gerçi umrumda değil ama düşünmeden de edemiyorum bazen
- 1 yıl
Ya malaesef toplumda bu vaf ama insanlar kac kere njşan atiyor ve evleniyolar bunuda düsün
Soran1 yılAilem endişe duyuyor böylesi karşıma çıkmaz diye o çocuğa üzülüyorlar o çocuğun hayatının fırsatı olduğunu düşünüyorlar bende aynı şeyleri düşünüyorum çoğu zaman. Sevemiyorum suç benim mi olumlu şeyler düşünüp kendimi kandirmaya çalıştıkça bataklığa giriyorum ya sonra pişman olursam diye aslında böyle bir şey aklımda geçmedi ailem böyle düşünüyor aklıma takılıyor
- 1 yıl
Ya ama ailenin düsünuyosa bi bildikleri var ama iğreniyorum diyosun bence pekde bir yol yok ya devam et kendini onu sevmeye caliş ya da ayril kendini yorma
- 1 yıl
Boşu boşuna
Soran1 yılZaten sözü atarsam yani evlenmeyi düşünmüyorum gerçekten kaygılanmaya başladım ya ilerde sevdiğim biriyle evlenip bu sefer de pişman olursam o yüzden evlenmek istemiyorum bu sefer mutsuz olursam o çocuğun ahını aldın derler sanki böyle olmasını ben istemişim gibi
- 1 yıl
Bence bu çocuk bumkadar iyise bi şansini dene belki seversin gerçekten ya ya da annene soyle zofla oluyor artik dee
Soran1 yılEvet sırf onların dilinden ve baslılarından kurtulmak için sevmeye çalışacağım biraz sürdüreceğim dedim çünkü hemen atarsam bu sefer aylarca başımın etini yerler hemen ayrıldın bi şans vermedin ahını aldın derler en azından denedikten sonra yine olmuyorsa sizin istediğiniz gibi yaptım hala olmuyor derim onlar da camaba rağmen hala olmuyorsa kaderim olamadığıma inanıp saygı duyarlar diye düşünüyorum sürdürmek en mantıklısı şimdilik zaten ayrılacağım
- 1 yıl
Evet aynen tamamen öyle yap keşke nişanlanmasaymişin hiç kendi sevgilin yokmuydu
Soran1 yıl5/6 ay önce sevgilim vardı aslında onu seviyordum severek ayrıldık ana unuttum zamanla acaba etkisinde kalmış olabilir miyim diye düşünmeye başladım keşke syrilmasaydim ondan
- 1 yıl
Ya belkide ondandir çocuğunda aileninde bir sucu yoktur
Soran1 yılEvet kimsenin suçu yok ama mutsuz olmaya mahkum edilmek bunu devam ettirmek suç nişan bile olmadı sadece soz taktik yani bu süreçte birbirinizi tanıma süreci değil mi zaten kimse bunu yargılar mı sizce
- 1 yıl
Ha büyuk nişan olmadiysa sorun yoknya
Soran1 yılBüyük nişan olmadı söz oldu
Soran1 yılAile arasında söz oldu gibi büyük nişan yapmadık 2 ay bile olmadı söz takilali yani ben şimdi yol yakınken bitirmek istiyorum ailem karşı çıkıyor sanki kendileri aynı çatı altına giriyor gibi
- 1 yıl
Evet ya umarim senin icin en iyisi olur takma kafana artik
- 1 yıl
Bitirmek istiyom de bi süre sonra
Soran1 yılÇok zor bir durum yani sanki bundan ayrılırsam kimse beni istemeyecek gibi geliyor
Soran1 yılHissediyorum bu piskoloji yükleniyor insana ister istemez rabbim kimseye yaşatmasın yaşayan varsa da umarım bu yoldan yakınken döner
- 1 yıl
Hayir asla öyle düsunme ne mucizler oluyo nasibinde başka biri var belkide
- 1 yıl
İnşallah sende çabuk kurtulursun bu dertten amin
Soran1 yılBunun için mucize gerek ama mutlu olmayacağım bir evliliği ömür boyu bekar kalmaya değişirim yani
- 1 yıl
Evet yani
Ayrıl, hem kendi hayatını hemde onunkini mahvetme
00 Yorumla
1 yılparasi varsa bisi olmaz
00 Yorumla
1 yılayrıl tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen at yüzüğü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhayirlisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılNeden nişanlandın
04 Yorumla
Soran1 yılAilem çok sevdi çocuğu bende ailem bu yoldan geçmiş bilirler diye düşündüm manipüle de oldum biraz daha düşünmek istedim ama aceleye getirler oldu bi anda hızlı oldu olaydılar sonrası pişmanlık..
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl24
- 1 yıl
Gençsin de daha
1 yılAyrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımı sevmiyorum midem bulanıyor ondan ayrılmak istiyorum ailem karşı çıkıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler