Nişanlımı sevmiyorum midem bulanıyor ondan ayrılmak istiyorum ailem karşı çıkıyor?

Merhaba arkadaşlar kiminiz yargilar kiminiz anlar hak verir umarım. Bu çocuk bir buçuk ay önce gedi görücü usulü olarak ben çocuğu ilk gördüğümde sevemedim içim isinmadi ama annem teyzelerim çok sevdi maddi durumu iyi karakteri iyi diye zorladılar beni haftalarca güzelleyip durdular manipüle ettiler beni o kadar güzel şeyler söylediler ki beğenmediğim halde karakterine aşık oldum resmen neyse aradan zaman geçir çocukla konuşuyoruz tabi soruyorlar evet mi hayır mı diye ben biraz daha düşüneceğim dedim annem karşı çıktı evet dedin bilmem ne hazırlık yapıyorlar çocuk oyuncagu mı bu falan benimde dilim tutuldu bir şey diyemedim keşke kendimi yere atsaydım o zaman bu halde olmazdım şimdi çok pişman oldum çocuktan midem bulanıyor sevmiyorum yanına yakıştıramıyorum ne yaptıysam olmuyor ailem evlendikten sonra seversin bizimde midemiz bulanıyordu falan diyip nişanı atmamı istemiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bu durumu yaşayan bu piskolojiyi yaşayan bilir Allah kimsenin başına vermesin inşallah çok zor bir süreç 🥹
Nişanlımı sevmiyorum midem bulanıyor ondan ayrılmak istiyorum ailem karşı çıkıyor?