Nişan atmayı düşünüyorım nişanlımın ablaları ve abisi bana her konuda karışıyor ne alıyorsan bize sor 2-3 günde bir bizi ara diyorlar bu durum beni rahatsız ediyor sizce süreç nasıl ilerler neler olur bu durumda dönmem gerekir mi
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
Hiç kimsenin sana karışmaya hakkı yok, nişanlından başka! Kendini ezdirme! Ana kuzusu erkek ya da kadın ile evlilik yürümez! Ben olsam böyle bir şeye izin vermezdim! Bunlar bu gidişle senin her şeyine karışır!
Her şeyi gözden geçir, nişanlın ile istişare et! İşine geliyorsa devam gelmiyor ise tamam!
İlişkiyi, evliliği, aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece ilişkiyi yaşayan kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir..
Gönlünce olsun...26 Yorumla- +1 yıl
Nişanlıda belli yerlere kadar karışamaz. Sonuçta yol arkadaşı oluyorsun demi, köle değil. Baba evinde izin istemeyen kız neden gitsin elin oğlundan izin istesin. Ha tabi ben demiyorum tamamen başı boş gezsin dursun, elbet nişanlısı ile konuşacak. Ama nişanlı en basit konularda yok gidemezsin yok alamazsın derse o zaman kızında kendini savunma hakkı var.
- +1 yıl
Sıfatların canı cehenneme! Bazı şeyler bazıları için her şey olabilir. Ben karışırım ve eşim olacak kişide bana karışabilir. Bunun kölelik ile alakası yok. Herkesin her daim savunmaya hakkı vardır 😊
- +1 yıl
Zaten bende tam onu diyorum. Benimde nişanlım bana karışır bende ona. Ama bu karışma işi dozunda olması gerek. Özgür haklarını ezecek raddeye geldiyse bu karışmalar o zaman ciddi bir sorun var demek
- +1 yıl
Ne güzel, tabiki her şeyin fazlası zarardır. Bokunu çıkarmamak lazım. Hayırlısı, herkes bir değil ben de başka! Kafasına göre adım atamaz! Örnek versen daha güzel olurdu...
- +1 yıl
Yani mesela diyelim gece yarısı sokağa çıkacam bunu söylerim nişanlıma. Bazen hayır der bazen evet bazende ortak yolunu buluruz ya güvenilir arkadaşım ile çıkartıyor ya da ikimiz beraber çıkıyoruz. Böyle karışmalara karşı değilim örnek
- +1 yıl
Bende bende her türlü 😅 Çok iyi oldu çok güzel oldu 😅
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
🎥 çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı? - YouTube
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Dönmen gerekir mi, gerekir bu durumda fakat önce nişanlın olacak kılıbık arkadaş ile otur etraflıca konuş sonuçta ailesi ile çıkmıyorsun bu hayat yolculuğuna. Muhatabın nişanlın, ne alınacaksa abartmadan lazım olan şeyler bellidir. Hatta de ki ailen karışmasın ne alınacak ne verilecek olayına, beni muhatap etme de geç. Vereceği cevaba göre hareket edersin. "ooo sen ne yaptın yaaa, onlar benim ailem ne deseler haklılar" gibisinden gevşekçe bir cevap verirse yol yakınken bu işi sonlandır yoksa hayat çekilmez hale gelir.
10 Yorumla
+1 yılNisanlinizin duruşu önemli eger nasil davranmak isteyeceginizi size birakıyorsa sorun yasamazsiniz ama size istediklerini yapmaniz konusunda baskilari varsa ciddi sorunlar yaşanir ilerde..
Ama şunu da belirtim evlilik ozellikle ilk 2yılı sorunlu geçen bir süreçtir aileler açisından , zamanla hersey yoluna oturuyor herkes herkesi oldugu gibi kabulleniyor
Önemli nokta saygiyi bozmadan bir duruş koyabilmek
(Gözlemlerim bu yönde)10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ailen sana bir şey demiyorken daha evlenmedigin kişinin ailesi bu kadar karışamaz herkesin kedin hayatı bundan rahatsiz olduğunu önce nişanlına belirt eğer oda ailesinin tarafında durursa yani o da o kafayla düşünüyorsa evliliginizde zaten huzur olmaz bu şekilde
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
58Cevap
+1 yılNişanlin ile konus bir durumu, nişanlın bu durumun normal olduğunu onlar ile aynı fikirdeyse ayrıl bir ömür böyle geçmez bir koca yerine bir kaç koca al iş olacaksin hayatıma hep müdahale edecekler yol yakın iken ayrıl hayatini kurtar.
00 YorumlaOtur adam gibi nişanlınla konus gercekten seninle ailesi arasindaki dengeyi koruyabilecek mi? Tam olarak senden evlendikten sonra nasil bir eş olmanı bekliyor baktın ki ciddi catisma cikacak askindan gebersende arkana bile bakma. Ayrica dugun oncesi stres cok norm
31 Yorumla
+1 yılNisan atmayı buraya soruyorsan karışmaları normal. Benim aklım yok mu niye soruyorum size diyemedin mi. Daha birey olmayı başaramıyorken es olmayı anne olmayı nasıl başaracaksın büyük cesaret 19 yaşında.
Evlenince de eşimin ailesi karışıyor boşanayım mi diye sorasin.30 Yorumla
+1 yılNişanlın sana karışmıyorsa sadece ailesi böyle yapıyorsa atma derim. Sonuçta nişanlın ile evleneceksin, ailesi ile değil. Ama yok nişanlında seni köle olarak görüyorsa şunu yapamazsın bunu yapamazsın şunu alma bunu alma diyorsa o zaman at derim. Aşırı derece baskılı erkeklerden uzak dur her zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılİnanılmaz kötü ve rahatsız edici bir durum daha cicim zamanlarında boyleler ilerde tahmin etmek imkansız böyle bir ailede mutlu olamazsın nişanlın bu olaylara müdahale etmiyorsa ilerde annesi babası da karışır kesinlikle mutsuz ve sonu şimdiden belli bir ilişki lütfen koşarak kaç o aileden ailene de anlat umarım seni anlarlar
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında nişanlanacak bilince sahipsen o nişanı atmak için gereken bilince sahipsindir.
Ha eğer ki nişan atma bilincine sahip değilsen hiç nişanlanma.
Öncelikle birey olduğunun farkında olmalısın. 19 yaşında ergenlikten çıkmamış bir çocuk olduğunun da farkına var.00 Yorumla
+1 yılBence de at bu kadar sıkboğaz edilmez insan onlara ne oluyor sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılAhh bu nişan düğün alışverişleri.. Mutluluğa gölge düşürüyor... Aslında insanların iç yüzünü ortaya çıkartıyor.
Buda demek oluyor ki seni evlilik de zor bir hayat bekliyor. Sen başına buyruk birine benziyorsun, birinin yap dediği bir şeyi de yapmazsın.. Canın isterse yaparsın. Buda seni mutsuz ediyor. Daha bunun hamileliği var bebeğe isim koymayı da unut bence sen daima el kızı onların ki melek 😇00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Kimin hayati olcak peki bu sekil olursa. Yasayamadiktan sonra içinde kalanlarla kaliyon sadece onlarin istedigini yapmış olursun mutlu ya da mutsuz. icinden geldiğince davran kimseyede ipleri verme derim sana tavsiyem
10 YorumlaSırf onlar için sevdiğin insandan vazgeçmen doğru değil. Benim de şöyle bir düşüncem var, ben böyle istiyorum demeyi bilmeyi. Sesini yukseltmelisin. Seninde ailen var. Onlara karşı sağlam tutumun onların sözlerini kesecektir.
00 YorumlaHayır Canim kime benim yaptığım alışverişten...
Tamam hal hatir sormak icin ararsin ama yaptigim alışverişin hesabini sadece esime veririm ben kimseyi ilgilendirmez!10 Yorumla
+1 yılEn baştan karşına al nişanlını ve açık açık konuş eğer anlaşamayacağını anlarsan ailene danışırsın durumu ve gerekirse nişanı atarsın ama hemen ilk zorlukta nişanlınla konuşmadan yüzük atmak olmaz.
00 Yorumla
+1 yılya bu @rabiaa27 nişanlılık sırasında çou çiftte sıkıntı oluo sanırım ne bilim çok zor durum Allah kimseye zorlandırmaz İnşallah hani öyle deme kardeşim. bu günlerde geçer. biraz sen fedakarlık biraz enişte üstesinden gelirsiniz İnşallah :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılşimdiden bu şekilde sana karşıma hakkını kendilerinde bulunuyorlarsa ilerde kim bilir neler yaparlar.. abi cahillik bitsin artık ya, Allah bunlara da akıl veriyor ama kullanmıyorlar ki.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik icin daha erken degil mi sevgilimiydiniz görücü mu oldu onemli olan bunlari belirtmen eger nisanlila karsi bir beklentin yoksa beni desteklemez diyosan at gitsin
00 YorumlaYaşın daha küçük. Sıkıya gelememen bu yüzden. Yaptıklarınında hep doğru sandığın yaşlar. Biraz dinle ve bekle bence. İlerde sahip çıkılmanın değerini anlarsın. Tecrübe ile sabittir
00 Yorumla
+1 yılRabıa hanım nısanı atmak cozum degıl nısanlının abısı ablası sana sana her konuda karısamazlar senin nısanlın karısır sadece onları aramak zorunda degılsın nısanlınla otur konus
00 Yorumla
+1 yılSüreç benim bildiğim şöyle ilerliyor. Bunu önce kendi ailene açıyorsun tabi en önce nişanlınla konuşuyorsun. Sonra aileler görüşüyor alınan verilen iade ediliyor vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kişisel bir karar bu. Başkalarının yorumuyla değil kendiniz enine boyuna düşünüp karar vermelisiniz buna.
00 Yorumla Nişanlilikta herkes herşeye karışır ya bizimkilerde Öyle sen ağirlini kur ama Nisan atma sebebi degil çocuk nişanlin nasil o önemli
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce ayrılmak istediğini ailene söyle sonra da nişanlıma su sebeplerden ötürü ben ayrılmak istiyorum dersin
00 Yorumla
+1 yılSana bu konuda kuzenimin yasadıklarıyla ornek vereyımmı
02 Yorumla- +1 yıl
Istekyapban
Nısanlin bir sey demiyor mu ailesinin bu davranışına?
02 Yorumla- +1 yıl
Anneye saygı ve sevgi elbette olmalı fakat ana kuzuluğu farklı bir boyut. Sen kararlarını kendin alamıyorsan, her sıkıntında annenden ailenden yardım dileniyorsan bu birey olamadığını gösterir. ikili ilişkilerde de kendini olumsuz olarak gösterir ayrıca. eşiyle her sorununu annesine anlatır, mızmız bir cocuk gibi hayıflanır. tavsiye etmem.
İyi yaparsın hatta yüzüğü onların suratına fırlat o ne be
20 Yorumlaayrı eve çıkıcaksanız ilerde sorun olacağını düşünmüyorum şimdi düğün arefesinde karışırlar sırf bu yüzden nişan mı atılır nişanlınla konuş bu konuyu
00 Yorumla
+1 yılşu an nişanlısınız ve resmi nikah yok şimdiden ipleri oğlan tarafını ellerine vermişsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılnişanlınla konuş hani ortak nokta bulsun ailesiyle konuşarak hani bu şekilde olmaz de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılNisanlin nasıl bakıyor bu olaya. ne diyor bu durumda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. eş adayınla görüş bir çıkış ara çok daralırsan at gitsin
00 Yorumla
+1 yılat kurtul bunlar daha şimdiden böyleyse evlenincede rahat bırakmazlar seni yürümez o evlilik hiç başlama zararın neresinden dönersen kardır yoksa vurursun kafayı taşlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasin 19 neyin peşindesiniz ya bu kadar mı düştünüz evladım evlilik meraklısı olmayın sonunuz yalannnnnn olacakkkkkk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıçta bu kadar rahatsız ediyorlarsa sonu gelmez bunun. At gitsin.
00 Yorumla
+1 yıliyide yol. yakinken atmalisin henüz düğün olmamış eğer huzursuzsan bence bir an önce vazgeç gelecegini zindan etmek arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanı atan kıza kötü gözle bakma ihtimalleri var. Unutma ki baban seni elin oğluna verdi. Yeni ailene intibak etmeye bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe ayrilcan ya, cvblarini ver,
Neden size sorcakmisim, aldigim seyin hesabini sizmi odeyeceksiniz de bunu diyorsunuz de.00 YorumlaAilen ile konuş, ileride sürekli bir çatışma olur ise evliliğini koti etkileer
00 Yorumla
+1 yılNişanı bozmadan önce bu durumu nişanlınla halletmeye çalış. Çabuk karar verme bence..
00 YorumlaNişanlın pasifse, ailesini karıştırıyorsa kesinlikle nişanı at
20 YorumlaBuradan çözüm olmaz abisi, Nişanlına hıc sordun mu bu meseleyi
00 YorumlaNasil yani sem ne is yapıyon? Sevgilin mydi? O ne is yapiyor? Ailesi nereli?
00 Yorumlasen nişanlının ailesi ile mi evleneceksin sanki pişman olacağın şeyler yapma
00 YorumlaDaha fazla dayanamıyorum deyip hepsiyle diyaloğunu kes. Bunlarla ömür geçmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkarışırlar tabi ki mal almadan önce iciğini ciciğini bilmek istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden bu kadar karışıyorlarsa artık kimbilir evlenince ne yaparlar
20 Yorumlabencede cok rahatsı zoluyorsan yolun basındayken at dogru mantıklı yarın evlenıp ayrılacgına
00 Yorumla
+1 yılNeden atıyorsun ki aşırı kaçmamak şartıyla tabiki karisabilir daha yaş kaç her şeye hüküm vermeye çalışıyorsunuz, sanki başka yerde karsimayacaklr
00 YorumlaNişanlınla açık açık konuş her şeyi eğer gerekeni yapmazsa istemediklerini yapar atarsın nişanı
00 Yorumla
+1 yılİlerde neler olur bu fragman gibi bişey ilerde film cekilir daha kötü olur yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk başta bişey patlak veriyorsa o öyle gidiyor örneklerini gördüm ya nişanlınla konuş bu konuyu ya da at nişanı
01 YorumlaBunun yüzünden Nisan falan atılmaz sacmalama
29 Yorumla
+1 yılO geminin altından daha cok sular akar sen ilk rüzgarda vazgeciyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlerisi sıkıntı olur
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok artık ya at nişanı
20 YorumlaYol yakinken dön tabiiki
20 Yorumla
+1 yılNişanlınla konuştun mu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen ayrılma yahu önce izah et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence hemen at
İlerde mutlu olamazsın10 Yorumla
+1 yılKoşarak uzaklaş bence ordan
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyken böyleyse evlenince bilemedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılAt gitsin bu yasda napacan evliligi
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişan atmak istiyorum çünkü nişanlımın ailesi bana çok karışıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım