Ailem nişanlımı istemiyor zorla yüzüğümü attılar, sizce ne yapmalıyım?

ilk başta ben umutla 4 senedir konuşuyorum ve umut geçen sene askere gitti ben babamı karışma aldım konuştum söyledim baba ben biriyle konuşuyorum dışarı çıktığımda aklın kalmasın merak etme neredeyim diyorsam ordayimdir dedim söyledim gösterdim resmini anlattım tamam dedi sonra bir kaç gün sonra babam söylenmeye başladı işte bu çocuk terbiyesiz gönül eğlendiriyor askerde diye bir çok şey söyledi annemde biliyordu umutu ben annemden hiç bişey saklamazdim saklamadim da annemde dediki öyle deme madem öyle düşünüyorsun ailesini çağıralım nedir neyin nesi tanıyalım dedi çağırdık eve Geldiler bizim eve gayet güzel güler yüzlü güzel bir şekilde ağırladılar sonra aradan biraz zaman geçti babam söylenmeye başladı niye bunlar bizi çağırmiyor diye onlarda niyetleri oğlumuz gelsin biz bu sefer niyet belli etmeye gidelim dediler umut geldi annesinin teyzesi vefat etti o oraya memlekete gitti abla babada umutu çağırdı dışarda buluştular konuştu işte benim kızımı uzersen böyle olur şöyle olur umut demeden babam dedi biz siz oturmaya gelelim anneside burada değildi Annesi geldi onlar geldi bize babam onlar cagirmadi diye onlara kötü oldu bize geldiklerinde babam suratı beş karış bir şekilde elinde telefonla uğraşmak tesbih sallamak bu şekilde durdu annem konuştu hep o gün sonra onlar niyetlerini söylediler babam başladı konuşmaya o hareketlerinden sonra dedi siz kızımı değil beni aliriyorsunuz en ufak hatanız da kızımı uzersenjz durum çok farklı olur bir ata binmek bir ayıp inmesi bir ayıp dedi 1 sene içinde düğün istiyorum dedi ortam baya gerildi kaynanamda o gün dedi ki Abi tamam yine adını koyup yüzük takalim ama çocuklar gezsinler Tozsunlar zaman geçirsinler dedi 2 3 seneye çocuklar yaparlar bizde destek oluruz dedi bu burada sorun verdi babam zannettiki onların alacaklarını da ben ödeyeceğim ortalık karıştı neyse umut dedi ben Şubat 'ta sözü yapicam alicam yüzüğümu gelicem dedi söz gününe kadar babam istemiyorum deyip durdu burnumdan getirdi sözümu tek başıma yaptım tek maaşımla kendi kendime destek almadan istemedimde yine söylendi ne gerek var bu masaya felan fistan neyse söz günü oldu Geldiler kaynanam o gün hastaydı gerçekten kadın Allah yukarda çok kötü hastaydı görüntü olarak iyi duruyordu ama kadın faranjit olmuş sesi titriyordu öksürüp duruyordu herkes maskeli annem kapıda el uzattı uzatmadan geçti diye konu oldu yüzükler umuttaydi Çocuk heycandan unutmuştu gitti aldı geldi Allah'ın emrini koydular yüzük takıldı sonra kaynanam mutfağa geldi dediki anneme takı konusunu konuşalım nedir ne istersiniz bizde adet böyle dedi en baştan konuşulur hazır büyüklerde burada dedi annemde yok sonra kendi aramızda konuşuruz dedi konu açıldı babam onun öncesinde kızımı 1.5 sene içinde çıkaracaksınız yoksa bu iş şimdi olmasın dagilalım dedi insanlara Uzadıkça boku çıkar dedi milletin içinde o kadar yaşlı büyük çoluk çocuk içinde sonra altın konusu oldu babam 4 dedi kayınbabam umutun dedesi 3 2 öyle konuştular babam en sonunda sinirlendi ters bir şekilde
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem zorla yüzüğümu attı devamınida atıyorum lütfen bana bkzdy söyleyin yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
ters bir şekilde sizin ben şerefinize bırakıyorum şerefiniz neyse onu takın isterseniz hiç takmayın dedi babamin yanında kayınbabam oturuyordu babam sinirli sinirli nefes alıp veriyor kaynanam tam karşısında oturuyor elinde tesbih ters ters bakıp duruyordu neyse konu kapandı herkes kalktı kaynanamda herkesten önce çıktı çıkarken söylendi dediki olmaz böyle bişey dedi Bunuda şunun için dedi diyorki ben o kadar aile buyuklerimi misafirlerimi aldım gittim kapısına o nasıl benim misafirlerime
Ailem nişanlımı istemiyor zorla yüzüğümü attılar, sizce ne yapmalıyım?