Ailem nişanlımı istemiyor yüzüğü attılar devamı?

babam en sonunda sinirlendi ters bir şekilde ben şerefinize bırakıyorum şerefiniz neyse onu takın isterseniz hiç takmayın dedi babamin yanında kayınbabam oturuyordu babam sinirli sinirli nefes alıp veriyor kaynanam tam karşısında oturuyor elinde tesbih ters ters bakıp duruyordu neyse konu kapandı herkes kalktı kaynanamda herkesten önce çıktı çıkarken söylendi dediki olmaz böyle bişey dedi Bunuda şunun için dedi diyorki ben o kadar aile buyuklerimi misafirlerimi aldım gittim kapısına o nasıl benim misafirlerime bağırıp azarlar boku çıkar deyip konuşur daha önce gittik bize yapti konuştu sustuk misafirlerimize neden bu kapısına gelmişiz hepimiz Neyse iki taraf birbririne kötü oldu böyle kayanam 3 4 gün aramadı ses etmedi tabi biz konuşuyoruz kayananmla Babam gidip geldi ben istemiyorum istemiyorum herkes annem ilk başta ben kızımın arkasındayım dedi sonra oda babamdsn korktu oda vazgeçti istemiyor babam da bitir bu ilişkiyi deyip durdu ben seviyorum dedim babam daha çok delirdi Sonra geldi vurdu bana zorla parmağımdan yüzüğü aldı götürdü umuta verdi umuta verirken tehdit etmiş onu annesini öldürmekle eğer bana yazarsa konuşursa kacirmaya kalkışırsa diye Kaynanam annemi aradk babam açtı zaten kadını sevmiyor sinirli bağırdı çağırdı kes sesini konuşma felan kayananm diyor biz kapınıza geldik Allah'ın emrini koyduk neden böyle oldu felan babam sen kendi hareketlerini yokla dedi kaynanamda sende kendini yokla dedi babam baya bağırdı çağırdı en sonunda kaynanamda sinirlendi al kızını başına çal dedi Sırf alevi olduğu için kaynanam lafını esirgemeyen olup biteni yüzüne açık bir şekilde konuşan dobra bir kadın olduğu için böyle oldu
Ailem nişanlımı istemiyor yüzüğü attılar devamı?