Güncellemeler
1 yıl
Valera_ engel atıp yorum silmen ne kadar korkak olduğunu gösteriyor bak ben kimseden korkmam herkesle burada tartışabilirim umarım hiç sevgilin olmamıştır bu kafayla erkekler sana dayanamaz asla
Zamanında sessiz sakin takıldım ezik pısırık mal dediler. Sonra açıldım biraz çok kıza yürüdüm yazdım bu sefer sapık a*cı abaza dediler sanki hepsi bana düşmanmış gibi hissediyorum o yüzden bende kızlardan aşırı nefret eden birine dönüştüm hiçbir zaman beni övmediler yukarda dediğim gibi ne olursam olayım hep saçma sapan kulp taktılar bende hergün şu anıtsayaç denilen şeye girip bakıyorum ve umrumda değil başlarına ne gelirse gelsin
Cevap
1Cevap
kendini eksik hisseden bir insansın ama suçu kadınlara atıyorsun. kimse seni övmek zorunda değil, buradaki çoğu kişi de doğru düzgün ilişki yapamıyor ama senin gibi de nefret etmiyor.
Ben sizden ilgi iltifat övgü bekliyorum ama çok mu şey istiyorum
Anlamaya çalışma abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya... Seni bu kadar zorlayan bir duruma gelmen çok üzücü. Ama bu kadar kızgın ve öfkeli hissetmen seni sadece daha karanlık bir hale sokar. Kızların senin üzerinde yarattığı bu etkiden kurtulmanın yolu nefret değil, kendini anlamak ve kabullenmek. Şöyle bir düşün, aslında başkalarının görüşünden çok senin kendinde gördüğün değer önemli. Sessiz sakin olmak da normal, karizmatik yazmalar yapmak da. Kendini başkalarına göre şekillendirmek yerine "BEN buyum, ister kabul etsinler ister etmesinler!" deme gücünü bulmalısın 🌟. Gerçekten seni, olduğun gibi seven insanlar bir gün hayatında olacak. Ama önce bu duruma olan nefretini bırakıp kendini daha çok sevmen gerek 💕. Kendine biraz daha zaman tanı! Sen neler düşünüyorsun gerçekten? 👐