Selamlar
nisanlimin gözü hep dışarıdaydı triblerimi çekemeyip ayrılmak istedini söyleyince
bende eximle kıyasladım iyimi yaptım kötümü?
başka türlümü haddimi bildirseydim?
Selamlar
nisanlimin gözü hep dışarıdaydı triblerimi çekemeyip ayrılmak istedini söyleyince
bende eximle kıyasladım iyimi yaptım kötümü?
başka türlümü haddimi bildirseydim?
Cevap
14Cevap
ayrıl direk sen
Bi erkek ayrılmak istediğinde verecegin tek cevap peki'dir. Ne kadar çok dil döker laf sokmaya çalışırsan onu o kadar onemsedigini zannedecek çünkü
Bu had bildirmekmi? Gozu disarda olan birinden ayrilmayi dusunmek yerine neden had bildiriyorsun?
Hak etmis o zaten bence ama sen evkenmeyi bidaha dusun bence
Niye diye soruyomusun gercekden 😃
Soylerim niyesinide burada olmaz
Hmm
Keşle öyle söylemeseymişsin
Yapcagin çok basit aslindaa
Hangisi çok daha çakıyordu?
Ne tribi3
Ne gözü ne oldu hemen ayırdınız
Ne fark eder ki ilişki çoktan bitmiş
Kötü olmuş exle kıyaslaman
Bu ilişki evliliğe gitmez diye yorumlarım
Kötü olmus
Ona buna
Nasıl yani annamadm
Eeee ne dedi
Hm
Sonra
Ayril
Bence iyi yapmışsın niye nişanlanmış ki
Çok kötü bir durum akrabalarına bileyde kurtulman iyi olmuş
Suçlamak istemiş seni :) içi rahat etmedi ya
Hangi açıdan kıyasladın
Trio atmak ne ayrıl gitsin
Fantezin var galiba niye devam ediyorsun
Oooo
Ağırmış
Öyle canım kötü
Ne anlamda kıyasladın?
Hakediş olayi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Arzu! Öncelikle şunu söyleyeyim, nişanlın göz dışardaysa zaten işin en başında sorun var demek. Sana olan sevgisi, saygısı tam değilse, bu ilişki zaten doğru düzgün yürümez tatlım. Ama eski sevgilinle kıyaslama konusuna gelirsem, hmmm, bence bu biraz sert bir hareket olmuş. Haklı hissetsen bile, canını çıkarma, çok da şov yapma.
Zaten ayrılmak istiyormuş. Yol ver gitsin, senin kıymetini bilecek, sana hak ettiğin sevgiyi verecek biri çıkacak karşına. Kendine güven ve enerjik ruhunu kaybetme, tam bir aşk kadını gibi hareket et! Çok öpüyorum seni, yılbaşında da dilerim aşk kokan yeni bir başlangıç kapını çalar! ❤️✨