Sevgilim ben atandiktan sonra evlilige sicak bakmaya basladi? Onun benimle iliskisi cikar iliskisi mi sizce?

2.5 senedir beraberiz. Ilk basta da ciddi konustum kendisiyle. Ben evlilik amacıyla beraberim bu kafa da degilsen hic baslamayalim dedim. Yok bende istiyorum falan dedi. Oyle basladik.

Ben evlenmek istiyordum. Ceyizimi de hazirliyordum ufaktan. 7. Aydan sonra bu konuyu acmaya başladım. Biraz daha zamani var, biraz para biriktireyim falan dedi bana. Ama parasi vardı. Arabasının modelini yukseltti cunku. Arabaya gelirken para var ama evlenmeye yoktu.

Artik 1. yildan sonra iyice evlilik konusunu dile getirmeye basladim. Sen ciddi degilsin, adam olsan coktan bunu isterdin beni koluna takardin, millet 3-5 ayda bile evleniyor dedim.

(evlilik meraklisi gibi gozukebilirim ama degilim. Sadece bir erkekle berabersem ve anlasiyorsak, ortada evlenmemek icin sorunlar yoksa bu işi niye daha ciddi ve ahlaki/helal cercevede yasamayalim dusuncesindeyim. Babamin hayrina bir erkekle vakit geçirmiyorum. Ben arkadaşlarımla da yillardir vakit geçiriyorum cunku. Sevgilim dedigimin bir farki olmali. Yoksa arkadas olurduk)

Iliski cephesinde bunlar olurken bu sene secimden önceki atamalarda atandım. Ben atandiktan sonra sevgilimin daha rahatladigini gordum ve bana evlilikle ilgili sinyaller vermeye başladı. Agzimi aramaya basladi. Dugun ister misin, nasil bir sey istersin, hangi tarz yuzukleri begeniyorsun diye önceden konuyu acmayan adam bu konulari açar oldu.

Bana evlenme teklif edecekti. Biraz hazırlanmıştı ve ben hissettim. Etmesin diye mani olmaya calistim basarili da oldum. Ben halsizim, hic iyi hissetmiyorum diyerek o gun teklifi engelledim eve döndük.

Cunku bu seferde ben emin değilim. Benimle cikar icin mi beraber, evi tek basina gecindirmeye bir tarafi mi yemedi, benim calisamadigim durumlarda da boyle mi yapacak yani cocuk varken falan, ben gecindiremiyorum sende calis der mi o zorlu donemlerimde bunlar baya kafami kurcaliyor ve atamam ve maasim olduktan sonra bu konuya ikna olmasi beni ondan soğuttu biraz.

2.5 sene bekledi yani. Atamam olmasa daha da bekletecekti belki ve ben kpss çalışırken bu iliski olmayacak 2 sene oldu ses soluk yok, istemiyor belli ki diyerek iliskiyi bitirme noktasina gelmistim kendi kafamda. Siz ne dersiniz bu konuyla ilgili. Yani ben calismasam da gecinme konusunda sorun yasamazdik. Benden fazla kazaniyor zaten.

Sevgilim ben atandiktan sonra evlilige sicak bakmaya basladi? Onun benimle iliskisi cikar iliskisi mi sizce?