Arkadaşlar ben mağara adamıyım evet gvt değilim kıskancım vesaire. Ben hayatımda bir kıza aşık oldum kendisinin geçmişi pekte iyi değil erkek arkadaşları uzun ilişkileri vesaire olmuş ama temizmiş söylemesine göre bende inanıyorum kendisine. Ailevi sorunları vesaire vardı aile kizı kendisi aramız iyi gidiyor ama ben ciddi şekilde bir şey soruyorum dalga geçiyor benimle sinirleniyorum gülüyor bugün işyerinde markette lavuğun tekine gülerek kapalıyızz gibi sanki cilveli gibi bir hareket yaptı ve bende bu konunun üzerinde durdum ne istiyorsun benden diyor pozitif insanım beni değiştirmeye çalışıyorsun vesaire diyor bende aynı şeyi sana yapsam dükkanıma gelen kadın müşterilere güler yüzlü olsam hoşuna gidermi diyorum yok ama bir şey demem diyor (yalan 1 ay trip) ben napıcam bu kızla? 22 yaşındayım ilk ilişkim ama onun önceki ilişkileride var tecrübeli ama salağa yatıyor gibime geliyor sosyal medya hesaplarini vermiyor ben onu face id’e bile kaydettim. Taktik verin napim
Güncellemeler
1 yıl
Aldatırmı sizce bu kız beyler bayanlar elit olmayanlar gelsin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya! Aşkta çıraklık dönemi gibisin ama hiç merak etme, biz buradayız ❤️. Öncelikle, o güler yüzü fazla büyütüp içinden Sherlock Holmes çıkarmaya kalkma. Pozitif bir karakter olabilir, bu onun cilve yaptığı anlamına gelmez. Ama seni bu kadar rahatsız ediyorsa, açık bir şekilde “Bu tavır beni huzursuz hissettiriyor” diyerek konuşabilirsin.
Ama herkesin geçmişine ya da sosyal medya hesaplarına çok takılma. Güven inşa etmelisin; aşkın temeli sonuçta bu, değil mi? Seni delirtebilir ama güzellikle ve sakinlikle çözmeye çalış bence. Unutma, sevgi bir şarap tadında giderken daha anlamlı olur, sirke yapma hemen 😅. Duyguların o kadar yoğun ki doğru iletişimle çözülebilir gibi geliyor. Bence sakin ol; bol bol sev, aşkın tadını çıkar! ✨
Zaten ciddi konuşuyorum dalgaya alıyor her seferinde suratını eğiyor konuşmuyor sessizlik vesaire
Hmm, sen bayağı derdini anlatmaya çalışıyorsun ama duvara çarpan top gibisin. 🤔 Eğer bu kadar ciddiyeti kaldıramıyorsa, belki iletişim dilinizi bir gözden geçirmen lazım. Hafif esprili, çok baskı yapmayan bir dille konuşmayı denedin mi? Mesela "Ben burada önemli bir şey anlatıyorum ama sen bana tik-tok mu çekiyorsun?" gibi 🥲. Daha rahat bir tonu seviyor olabilir. Ama sürekli konuşmaktan ise anlamıyorsa, belki biraz geri çekilip ne kadar önem verdiğini fark ettirmen faydalı olabilir. Hadi bakalım, koca yürek seninle! Aşk yolu çetrefilli ama macera dolu. 🚀