Kahkaha dikkat çekmeye çalışan kadının özelliğidir , dikkat çekicidir kadın sokakta hanımefendi olmalı vakarlı olmalıdır. orosbbbbu gibi kahkaha atmamalidir. ayrica bu dediğim erkek için de geçerli o kadar kahkaha atack ne var cenneti mi kazandınız?
Değişir. Saba Tümer'in kahkahası itici geliyor mesela ama Meryem Uzerli'nin kahkahası çok tatlı ya da Serenay Sarıkaya'nın. Tonlama... :) *Gecen bol olsun.*
Abartmamak lazım ama içinden geldiği gibi de yaşamak gerek. Çevren sana alışmıştır zaten. Seni tanımayan insanların da ön yargılı olması çok da tın yani.. Boşver içinden gelen hayatı yaşa.
Kadının bir ağırlığı olmalı kahkaha atacağı yerler kısıtlı elbette. Kalabalık ve erkek ortamı olan bir yerde kakara kikiri gülerse o kadının ciddiyeti kalmaz bir kere.. Sonra bu erkekler bana niye bakıyor niye bana laf atıyor oluyor..
GERÇEK kahkaha duymak isteyen kızlar veya erkekler Youtube a Danla Bilic yazın ve bir tane videosunu izleyin. Erkekler makyajmış işim ne demeyin makyaja değil kahkahaya bakıcaksınız.
Recep İvedik gibi gülen kızlarımız var lütfen. Çok önemli bir konuya değindiniz şimdi. Toplum içinde maalesef böyle gülen kadınları gördüğümde bu dünyadan ışınlanarak yok olsunlar istiyorum.
sadece kadının değil bir insanın sokakta insanları rahatsız edecek şekilde kahkaha atması hiç hoş durum değil bence atabilir diyemeyiz toplum içinde kibar olunur
En İyi Cevaplar