Toplum olarak kahkaha atan kadına pek iyi bakmıyoruz sanırım 😒 Kahkaham komik bulunmasına rağmen 😀 32 diş kahkaha atmayı seven biriyim sjsjs 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kahkaha dikkat çekmeye çalışan kadının özelliğidir , dikkat çekicidir kadın sokakta hanımefendi olmalı vakarlı olmalıdır. orosbbbbu gibi kahkaha atmamalidir. ayrica bu dediğim erkek için de geçerli o kadar kahkaha atack ne var cenneti mi kazandınız?
Ayyyy ne kadar zavallısın sen öyle yaaaaa 🥺🥺🥺 acıdım sana 😂😂😂
Değişir. Saba Tümer'in kahkahası itici geliyor mesela ama Meryem Uzerli'nin kahkahası çok tatlı ya da Serenay Sarıkaya'nın. Tonlama... :)
*Gecen bol olsun.*
Abartmamak lazım ama içinden geldiği gibi de yaşamak gerek. Çevren sana alışmıştır zaten. Seni tanımayan insanların da ön yargılı olması çok da tın yani.. Boşver içinden gelen hayatı yaşa.
İyi bir cvp diye düşünüyorum 😀🙄
Cevap
60Cevap
Kadının bir ağırlığı olmalı kahkaha atacağı yerler kısıtlı elbette. Kalabalık ve erkek ortamı olan bir yerde kakara kikiri gülerse o kadının ciddiyeti kalmaz bir kere.. Sonra bu erkekler bana niye bakıyor niye bana laf atıyor oluyor..
bir kadın gevşek olmamalı bu kadar
GERÇEK kahkaha duymak isteyen kızlar veya erkekler Youtube a Danla Bilic yazın ve bir tane videosunu izleyin. Erkekler makyajmış işim ne demeyin makyaja değil kahkahaya bakıcaksınız.
İzlerseniz yorum bırakın
Recep İvedik gibi gülen kızlarımız var lütfen. Çok önemli bir konuya değindiniz şimdi. Toplum içinde maalesef böyle gülen kadınları gördüğümde bu dünyadan ışınlanarak yok olsunlar istiyorum.
Milletin ne dediği umrumda değil açıkçası bol kahkaha atan biri olarak. Erkekler atabiliyor da biz niye atamayalim öyle değil mi?😂
Hayır neden itici olsun ben de kahkaha atıyorum çok da iyi 😂 kahkaha atmayı seven yoksa atıldığı yerden uzaklaşır olur biter 👌
Bir kadına en güzel şey tebessümle gülümsemek daha doğru olur hem ağırbaşlı durur hemde otoriter bir duruşa sahip olur
Bende cok severim gülmeyi dolu dolu kahkaha atmayi lakin toplumun çoğunlu mutlu insana ayar oluyor gicik oluyor
Yırtına yırtına gülmek bence de hoş değil, topluma açık ortamlarda. Onun dışında bence herkes böğüre böğüre gülmelis dlfk
sadece kadının değil bir insanın sokakta insanları rahatsız edecek şekilde kahkaha atması hiç hoş durum değil bence atabilir diyemeyiz toplum içinde kibar olunur
Tamam sen gülme
O hangi toplummuş? Ben çevremde hiç şahit olmadım kahkaha atan kadına karşı kötü olan birilerine
İtici değil
Gayet iyi bakıyoruz
75 yaşındaki dede ve nineler kötü bakıyor , birde yobazlar
... bence kahkaha atmak öz güveninin tam olduğunun göstergesi gayet yakışan hanımlar var
Istahli attigim bir kahkahayi evde bile atsam karsi ki koy duyar:)
Benim yanımda istediği gibi saçmalayabilir ama insanların bulunduğu ortamda herşeyine dikkat etsin
Bence çok tatlı ve güzel oluyo. d Kendimden bilirim. d
Evet itici oluyolar ne öyle anıra anıra sesli gülmek gülmesin demiyorum ama böğürmekte hiç hoş değil
Hayır itici durmuyor. Fakat hönkürerek gülen her insan evladı itici.
Dışarda elbette itici arkadaş ortamında evinde istediğini yapabilirse ulu orta çıks
Buna itici veya edepsizce diyen gitsin beynini değiştirsin
Sesli sesli içine hayvan kaçmış gibi anırırsa iticidir.
değildir. güzel bir kahkaha ise tabi. kimisi anırır gibi oluyor
Asiri guleni sevmem yapmacik olur zaten erkekte asiri itici
Neresi itici
İslamın vermiş olduğu saçma sapan ön yargılardan biri
Evet itici durum. Ne öyle bütün sokak onun sesiyle inliyor.
hayir valla benn istedigim gibi toplumdada normaldede gulerim sakiz cignerimm kimseye topluma uymam bu kimseyi ilgilendirmez
Kahkahamı da atarım istediğimi de yaparım, kimse karışamaz
Yakışanı var yakışmayanı var arkadaş herkes mi kahkaha atmak zorunda ya
Hayir harika gulmeyen insanlara ornek olsunn :) asik suratlilardan nefret ediyorum :)
Ses seviyesini iyi ayarlamasını isterim çevreyi rahatsız edici gülüşler benide rahatsız eder
Benim çok hoşuma gider. Ama kahkaha atarsa. Anırmasın mümkünse 🤣
hayir tabiki de , gulumsemeler engellenmemeli , aglamalar da boşa
saba tümer gibi bir mlsa sinir olurum.
ama demet akalınsa aşk tır bende :)
Bir komedi filminde ya da tiyatroda hayır.. Sosyal bir alanda fazla abartıldığında Evet..
Kalabalık ta kahkaha atan kadını sevmem hata erkeği de sevmem etrafı rahatsız eder gibi
Çok dikkat ettiğim bir konu. Hic işim olmaz boyle biriyle.
Yaaaa öyle mi... Sen baya edeplisin memişlerini göstermişsin millete bu çok namuslu bir hareket çünkü
Namustan ahlaktan bahsedip her türlü namussuzluk ve ahlaksızlığı yapan tipsin kesin
😂😂😂😂 zavallı...
Ortamda iken aşırı olmadın yalnızken beni kahkaha ya doyursun
Aslında özgüveni yüksek kadın kahkaha atar
Ne için kahkaha attığına göre değişir 😏
Hayır bana komik gelir semptiklidir fikrimce
Kahkaha attığı duruma ve ortama bağlı
Dikkat çekmek için atıyorsa, evet gayet iticidir.
Hayir.. Gulen kadindan korkulmaz..
hahahahahhahahahhahaa (sesli)
bazıları kahkaha atmıyor kişniyor :D
Yapmacık ve itici bulurum.
Yatak odamızda kahkaha atabilir hoşuma gider :D
Kadının sesi 4 duvar dışına çıkmamalı asdfg
Evet gülümsemesi daha iyidir
Hayr değildir
Kahkahalar güzeldir
Gayet güzel bir durumdur.
Abartılması kötü olur tabi iki taraf için de aynı
Bende atarim yalniz degilsin