AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Buradaki Kızlar seni kodlanır ayırır erkeklerse hepsi 170 eziq hissediyor ayrıl diyor sen kalbinin sesini dinle konuşmaya devam et
@Rtyunsss
Ama hiçbir kızın kalbi 1.80 den kısa erkeğe atmaz değil mi
@türk5561 atar. Ama 180den kısa erkek sevilince yüz vermiyor istemiyor ayaklar
@Rtyunsss
Acaba seviyonuzda mi yüz vermiyorlar.
@türk5561 aynen sevgi vermediğimiz için yüz vermiyorlar
@türk5561 sevgi verdiğimiz için yüz vermiyorlar*
@Rtyunsss
Hayır sevmediğiniz için
@türk5561 bunu seninle tartıştım başka soruda sebebini biliyorsun
@Rtyunsss yav sanki 180 altı erkekleri çok sevmişsiniz gibi konuşmayın mk
Öyle dediğine aldanma nice 1.90lar 1.70 çıkıyor. Hem bu iyi bir şey. Daha kadınsı hissettirir seni. Koruyucun bir dev adam.
@bayanmeow
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Tabii kötü gözükür yan yana geldiğinizde ama seviyorsan boy önemli değil
@Özgebinbay
Ama 1.80 den kısa erkekleri hiçbir kız sevmez değil mi
Enişte diye sarılırsın artık tahterevalli ile 😂
kardeşim gibi durursun ama çok da önemli değil bencr
10 cm topuklu spor ayakkabısı al fark 20 cm ye düşer ve ideal olur
@Pytrer
Ama 1.70 erkek 10 cm ayakkabı alsa bile yine red yer değil mi
@türk5561 evet maalesef
@Pytrer
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Yaw S. g git ötede gavla aq ozulusu
Önemsiz tabii ki yaş bile önemli değil birini seviyorsan aşkta sıkıntı var mı hiç ya söyleyin bana
Helal olsun be. Sonunda doğru yazan var. Mesela erkek 35 kadın 25 ise sorun olmaz. Ha tabi erkek 25 kadın 15 ise orada sorun vardır. İki tarafın yaşı büyükse sorun olmaz
Bence yaşın hiçbir önemi yok @seldakolay
@seldakolay
Ama tabi erkek 1.80 den kısa değilse boyu önemli değil dimi
Evet önemli değil var mı diyeceğiniz
@seldakolay
Ama 1.80 den kısaysa direkt reddedersiniz değil mi
bence cok guzel bacim 🥲🥲 keske öyle bi iliski yasayabilsem
@nurmerii
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
çok güldüm sana erkek kişisi kucucuk aklınızla bi de laf mı yetiştiriyorsunuz :D
@nurmerii
Yooo gayet akıllı bir insanım ve doğruları söylüyorum. Gülünecek de bir şey yok. Gayet ciddiyim.
yıldız7630
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur
Benim boyum da 160 sevgilimin 185. Bende çekiniyordum aslında ama o bundan çok memnun tatlı buluyor yani o yüzden sorun etmiyorum. Bence sende sorun etme böyle şeyleri
@türk5561 yoo niye reddedeyim kaşı gözü boyu posu için sevmiyorum ki
Ben 152 eski sevgilim de 198 di. Biz sorun yapmıyorduk
@yıldız7630
Ama 1.70 olsaydı asla sevgili olmaz direkt reddederdin değil mi
Yo ne alaka 173 sevgilim de oldu
@yıldız7630
1.73 kankam oldu demek istedin herhalde
Ne kankasi sevgilim oldu
Niye benim cevaplarıma yorum yapıyorsunuz ve yazdıklarımı kendinizce yorumluyorsunuz?
@yıldız7630
Demek ki kendisi zengindi
Zengin değildi
@türk5561 ?
Bulduysan kaçirma tam beğendigim tipte bir erkrk yaaa
Kanka beğendiğim erkek derken
Ben 1.93 ama 1.60 olmaz benim için en ideal boy istediğim 1.75 olması.
Ay valla en guzel boy 175 manken gibi bunu 155 boyumla soyluyorum ne yazik ki kisa boy guzellemesine katilmiyorum evet en onemli tabi ki saglik ama boy pos da goze hitap ediyor be
Saygı duyarım tabi ki ama,1.60 boylu kızlardan çok teklif alıyorum 1.93 neden istersiniz anlamadım gitti, benim yanımda bebek gibi geliyor kendi fikrim, sen'de öyle. d
Sebebi ne biliyor musun
Az çok biliyorum, ama sana sormak daha mantıklı geliyor dinliyorum.
Bende uzun biri ile evlenmek istiyorum hayirlisi en nihayetinde ama sebebi ileride cocuklarim uzun olsun benim evebeynler kisa bende kisatim nihayetinde e bi de normal zamanda dikkat cekmiyoruz sokakta yururuken yani en azindan ben ama uzun biri olunca bi guvence veriyor kolay kolay bisey yapilmiyor cok sacma belki ama benim icin boyle
Ama 2 metre biriimi de istemem veya 190 180 ve 185 arasi hatta max 187
Kusura patladım. ddd bak sana şöyle örnek veriyim benim peder 1.88 ben 5 cm daha uzunum, genetik bu işler hayırlısı ama 1.60 yok bana göre değil.
Zaten kisa biri ile evlenme uzun biri ile evlen uzun cocuklarin olsun ama iste arada sirada uzunlar kisalar ile evlense benim gibi kisalar azalir dkxkpapss
Sana göre,1.93 boyum seven kızlar var Bi'de damarlı kolum var daha çok seviyorlarmış. d neyse hakkında hayırlısı.
Annen uzun mu
Sen benim yanımda minnak kalırsın k. b. d
Evet uzun.
Ama mantiksiz mi dedigim
Benim Hürrem Sultanım. 1.80 boyu
Yani kime göre neye göre, dimi acaba beni begensende xperim yükselse nediyosun. d
Bende 1.70 boyundayım karşıdaki uzun olsun nolacak ki böyle şeyleri takma kafana
Seven insan boya moya bakmaz
Haklısın yaa
Şş düşünceleri susun bakayım
Lütfennn
Sustular mı
Susuyorlar sizin sayenizde ❤️🩹
Aferin onlara
Bizde aynıydık buluştuktan sonra konuşmayı kesmek istedi.
Ama 1.70 olsa asla buluşmaz direkt reddederdin değil mi
Yasacmalama ya takildigin şey boy mu😅
@Eskiblablacı
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
yanında çocuk diye gezdirir seni
Değil siz yakıştırıyorsnız skrun yok
Yüksek taban giyersin sorun etme bu kadar
@Serenityyy1
Ama erkek yüksek taban giyse bile red yer değil mi
1.70 se mesela
Erkekler boya çok takilmaz merak etmeyin
Tabiki değil saçmalama
Basket takımı mı kuracaksınız
Çok şanslısın yerinde olmak isterdim
@kucakcikiz
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. tatlısu Feministleri.
Hiç önemi yok boyun🍎💎
Hiç bir sorun olmaz
Öyle güzel olursunuz ki...😁
Olabilir mutluysaniz boyun ne onemi var
@iamdontknwow
Tabi erkek 1.80 den kısa değilse dimi
Yok 1.90 dan
@iamdontknwow
İroniden de anlamiyosun
@iamdontknwow
İroni değil gerçektir muhtemelen
Çok yakışırsınız emin ol.
Birbirinizi sevdikten sonra kime ne ki
@ade-_
Ama bir kadının erkeği sevmesi için erkeğin en az 1.80 olması şart değil mi
Boy olayı siz önemli gördüğünüz sürece önemli.
Takılma seviyorsan sen ona bak
Boşuna kuruntu yapıyorsun bence
Artık boyun önemli olduğunu düşünmüyorum
@_nalann
Tabi erkek 1.80 den kısa olmadıkça değil mi
Cok tatli olur kucagina alir seni bebegi gibi sever
Dimi yaaa
@cookiieee boyun normal bi kiza gore , erkekler zaten minyon sever.
Annem 156 babam 189 asırıda tuhaf durmuyo takma kafaya
Senin boyun kac
1.66
@brawequeenn
Ama baban 1.70 olsa annen asla evlenmezdi değil mi
Evlenirdi Bence babamı Seviyor çünkü yakışıklı değil bir de zaten boyu uzun bir tek
Yoo benim ıcın öyle degıl
Çok kısa boylu kuzenım var aşırı yakısıklı boyu 163
Boyun kav
@brawequeenn
1.77 . Ama 3 cm nin bile hesabını yapıyor kızlar.
Ya ne alaka ben hiçbir şey yapmıyorum Diğer kızları bilmem
1.80 boyunda da çıkmış İlla tam bir 80 olacak Ne alaka
@brawequeenn
Seninde en kısa sevgilin 1.80 olmuştur
Bu hayatta her şey boy değil zaten senin Boyun da kısa değil
Benim sadece 1 tane sevgilim oldu 182 ama ayruldık ıkı sene önce geçen sene de vefat ettı
@brawequeenn
Kadınların bir erkekle sevgili olması için her şey erkeğin boyunun 1.80 den uzun olmasıdır.
😞😞
Bu ne demek
Ne ne dmek
😔😔
Üzülme emojisi iste
Sen boyunu takıntı yapmazsan diğer insanlarda yapmaz biraz uzun topuklu spor ayakkabıları var kalın tabanı oluyor onlardan giyebilirsin
Sıkıntı olmaz o zaman zaten boyun çok kısa değil 5 santimlik Giysem 1.82 olursun ideal
Kızlar resmen ellerinde metre ile geziyorlar. Tanışınca bile soruyorlar boyumuzu ayakkabısına dikkatle bakıyorlar. Tinderda bile 1.80 den kısa erkekler yazmasın diyorlar. Ayrıca geçmişte boyumu takıntı yapmıyorsun bile yazdığım tüm kızlardan red yiyordum. Sende ve hiçbir kız da 1.80 den kısa erkekleri sevmez ve direkt reddedersiniz. Erkeğin en az 1.80 olması sizin için yazılı olmayan bir kuraldır.
Peki sen bilirsin ben öyle değilim demek istedim sadece byyy
Öyle olmayan yani 1.80 den kısa bir erkeği seven kız yoktur.
Emin ol vardır internetten bak istersen bir sürü cıft var
Baktım hiçbir çift yok. Olanlarda da erkek zengin. Yani kız sevdiği için değil parası için oluyor.
1.63 kuzeninin hiç sevgilisi olmadığına eminim
Bilmiyom onu
Yoktur yoktur emin ol hiç de olmaz 175 i beğenmeyen varlıklarsınız 163 adama kim bakar
Ya tamam da benim ne suçum var Diğer kızlar böyle yapıyorsa yani Beni niye bu kadar suçladınız onu anlamıyorum
Böyle yapılı birisi böyle vücudu falan iyi galiba yani boyu kısa diye bakmayacak değiller
Kaslı vs
Yine bakmazlar özellikle kısa erkek kas yapınca daha kötü buluyorlar
Senın boy kackı
sana kaç lazım
Bana hiçbir şey lazım değil Sadece soruyorum
Böyle şeyler yazdığına göre kısa boylu
Velev ki öyle bu neyi değiştirir
Bir şey değiştirdiğinden değil böyle bir savunma yaptığına göre boyun kısa demek istedim Benim için bu çok önemli değil ama tabii ki kendi boyum uyuşması için en az 175 olmasını isterim Ama şu an sevgili istemiyorum zaten
Hatta 185
Ama bu Ben uzun olduğum için senin boyuna göre de kızar olur onlara da senin boyun uzun gelir yani Bunda bir problem yok
Allah herkesi farklı bir boyda yaratıyor kimse kimseye yargılamamalı hem günah hem de kırıcı
Ya yürü git hem boy çok önemli değil diyorsun hem de en az 185 istiyorsun senden 10 cm uzun olsa ölüyor musun ayrıca ne kendi boyuna göre kızı etraf 1.55 kız 1.85+ erkek çifti kaynıyor
Ya bu uyumlu olması için kısa olunca da reddederim demedim zaten
ayrıca bir kız 1.66 o kadar uzun bir boy değil kız ortalaması 1.63 falan zaten
Erkek kısa kız uzun olan cıftlerde çok fazla
Ben uzun boyluyum demedim sadece kendi Boyuma göre dedim
10 santimlik topuklu Giysem biraz da boy benden bayağı bir uzun olmasını isterim sebebi bu
Mesela 1.50 olsaydım 1.70 isterdim Onun gibi düşün
Hem boyuna göre kız bulursun diyorsun hem de kızın uzun olduğu çiftler de fazla diyorsun bölümü geçmek için her tuşa basanlar gibisin
Hayır sen istersen bulursun ama yani bulmasan da sıkıntı olmaz Onu demek istiyorum anladı kısa boylusun neden bu kadar kastın Allah Allah ya
O zaman niye boy benim için önemli değil diye yalan söylüyorsun 1.50 1.70 işini de geç 1.50 lerin hiçbiri 1.70 erkekle olmuyor
Ya bak Mesela şöyle düşün sevdiğim birisi çok kısa boylu O zaman sıkıntı yapmam Ama genelde tercihim kendimden biraz uzun olmasından yanadır onu demek istiyorum aşırı da önemli değil ama öyle çok önemsemedim bir konuda sayılmaz Hani onu demek istiyorum Niye bu kadar anlamıyorsunuz neden bu kadar kastınız ya Allah Allah abartmayın bu kadar
Boy benim için önemli değil diyene bak hem benden baya uzun olsun diyor hem de kısasın diyip rencide etmeye çalışıyor bizzat kendi anan kısa olmasına rağmen uzun adamla olmuş ne anlatıyon sen
Tercihin senden biraz uzun olsa 10 cm boy farkına da okey derdin ayrıca daha demin topuklu giydiğim halde benden baya uzun olsun demedin mi
Benden bayağı uzun olsun değil benden çok az uzun olsun dedim hani yanımda küçük görünmesin onun için
Benim topuklu giymiş Halimden 5 santim bile uzun olsa olur yani
Şu topukluyu da sadece 175 biriyle olunca giyesiniz tutuyor üniversitede topuklu giyen neredeyse hiç kız görmüyorum ama konu 180 altı erkekle olmaya gelince giymediğiniz topuklunun derdine düşüyorsunuz
ne oldu cevapsız mı kaldın
İstek attım kabul et özelden konuşalım
185 erkek isteyen kızla ne konuşacam kalsın
Peki ☺
Senin gibiler başına gelecek her türlü kötülüğü hakediyor ikiyüzlü kaşar seni
Ya Oha ama ya
Bu soruyu soran kişi Lütfen cevabımı Kaldırabilir mi Allah rızası için
Çok iyi yakışmış
Onunkisi çok fazla o düşünsün
@mathmaxeil
Sende en az 1.80 istiyorsundur
Nereden konuşuyorsun
Gereksiz yere takıyorsun bence
@Minebkr
Ama erkek 1.80 den kısa olsaydı gerekli olarak takardı değil mi
boy pos geçici önemli olan iç güzelliğidir
@irrigate1993
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
Kim reddeti
@irrigate1993
Sen
Boşuna düşünme derim
Boy önemli değil... Önemli olan işlevi
Ben 174 üm 198 istiyorum djdm hakkımız
🧿
Bu arada arada çokta fark yok takma hiç topukluyla 170 sin zaten
E ben napayım benim boyum 1.55 onunki 1.90
Kardeşim bilip bilmeden konuşup delirtmeyin insanı ya. 1.74 birine kör kütük aşıktım ve bana dediki seni sevmiyorum deli gibi arzuluyorum sadece. Sonra inanılmaz sapıkça davrandı her fırsatta da sevmediğimi söyledi. Onu rağmen ona her defasında affettim şans verdim. En son yine sana iyi gelmiyorum diye terk etti beni a.. q. Bazı kızlar haklısın paraya boya takıntılı ucuz insanlar. Ama öyle olmayan kızlar da var be
Böyle olmayanlara da ne hikmetse 1.90 lar denk geliyor 🤡
Ne diyon kardeşim. adam 1 .90 diye şüphe ediyorum komik durur mi mu diye ne altıyon
Reddet o zaman uzun erkek isteyen kızlar karşına kısa erkek çıkınca hiçbir özelliğine bakmadan reddedip geçiyor hoşuna gitmiyorsa sen de reddet erkek kıtlığı mı
Yo erkek kıtlığı yok da 1.74 1.68 de sevdim hep sonu kötü bitti. Artık boyuna bakmadan adam olsun yeter diyorum. Yani uzun diye elemeyeceğim
Kısa olsa hemen elerdin 😂 uzunları seçince boya bakmadığını sanıyor bir de
Kardeşim kafan iyi mi senin aw arapça mi yazıyorum sana. Kısalara aşık oldum peşlerinden koştum da ne oldu
Kesin koşmuşsundur hangi kıza sorsak kısalar eski sevgilisi oluyor bir tane güncel sevgilisi kısa olan yok
Lan delirtme beni adamın mesajını mi göstereyim sana
He öyle mi olmuş
E ama kes artık be
Beyinsiz misiniz ya aw. nerede 1.90 olmalı demişim kör müsünüz üste ne yazmışım. Onu diyen kız da ucuz maldır kadın dediğin şöyle olacak diyen erkek de ala ga_va_ttır. Erkek erkek olacak kadın kadın olacak adam gibi düzgün yaşayın insanı hasta etmeyin
Dedi ve 1.80 den kısa erkeği reddetti
Ezik
Ezik değilim gerçekleri söylüyorum
Eziksin üzgünüm. Yukarda tonla yazmışım ki 1.74 birine köpek gibi aşıktım diye hala aynı boş muhabbeti yapıyorsun
Anıt sayaca yazılanlar kadar ezik olamaz
Ooo incel.
Boyun değil karakterin problem emin ol 👍 çatır çatır da 1.70 ler sevilip sevişiyorlar. Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Bir kız zaten 1.90 olsun kaslı olsun arabalı olsun paralı olsun diyorsa bir zahmet uzak durun öylesinden.
1.70 ler sevişirken sen de onlara çarşaf tutuyordun herhalde o yüzden bu kadar emin konuştun :d
Yo aptal etrafımda bir sürü kısa erkek var hiçbiri de ezik kompleksinde değildi
E seviştiklerini nereden biliyon yanlarında mıydın sevişirken :d
Kanka kaç yaşındasın bilmiyorum ama 31 e devam ya sen.
Yok kanka param var parama gelen kız buldum birazdan onla sevişecem gel sen de çarşaf tut o kadar kişiye tutmuşsun bir de bana tut :d
Ergenlikten bunlar hep. Sana tavsiyem karakterini düzelt cool ol biraz spor yapıp temizliğine dikkat et sağda solda boyun için ağlama. Gidip kaşar kızların peşinde koşuyorsunuz onlar da boyunuza laf edince zırlıyorsunuz ezik gibi
Boş yapma la çarşafçı :d çarşafçı olduğunu yakaladım diye bana kurulma 170 lerin sevişirken çarşaf tutmuşsun ki seviştiklerinden bu kadar eminsin :d
Ayrıca kendin cücesin erkek olsan o kısa boylu dediğin erkeklerden bile kısa olacaktın ona buna kısa diye laf etmen komedi önce kendine bak :d
Ya bi sektir git ya hahaha
Senden adam olmaz vazgeçtim bu kafadan devam et
Senin gibi ucuz bir malın yorumunu zevkle siliyorum. Elvedaaa küçük insan
Ezikk
kudurarak mı siliyon çarşafçı :d
yorum silmen çarşafçı olduğun gerçeğini değiştirmiyor :d cep kaşarı :d
Ağla ezik p. i. Ç anca parayla halledersin o işi
siz de para için sövdüğünüz adamlara bile veriyonuz naber :d
Hayır ezik değilim. Ayrıca 1.74 erkeğe aşık olanları ancak sosyal medyada görebiliyorum. Niyeyse reelde yok.
@türk5561 tamam gel ispat edeyim kardeşim
Et bakalım
kardes gibi ama seviyorsaniz sorun yok
@merv_dkk
hayırrrrr boy farkı çok tatlı bence
@hiczannetmiyorum
Senin boyun kaç
Çok şanslısın ve o da
@xyezex
30 cm de çok.
Önemli değil bence senden haberdar mı
Umarım onemlidir
Cücesin
boy farkı daha tatlı duruyor
@daphneey
Uzaktan komik görünüyor
Bende çok güzel kalbine denk gelmek
@Edakırıkkaya21
Böyle bir ilişkiden kaç biter demedi deme.
@bahtikaraaaa
Demek ki erkek en az 1.95 olacak dimi
Aklı uzun olanlar aklı kisalarla yapamazlar
@bahtıkaraaaa
Benim aklım uzun ama yazdığım tüm kızlardan 1.80 den kısayım diye red yiyorum
Boy kaç senin
@bahtıkaraaaa
1.77
Yanlış anlama lütfen en sevdiğim boy 70 ile 80 arası olcak ben 55 m
Eski sevgilim 70 di dünya tatlısı bir erkekti
O gün bugündür uzun boylu erkekleri sevmemişimdir
@bahtıkaraaaa
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. Eski kankam 1.70 demek istedin herhalde.
Daha iyi değil mi?
@777user777
Evet eril bir erkek istiyorum yanımda bu seni ne kadar ilgilendiri
@777user777
Feminizm kocayı buluncaya kadardır diye boşuna dememişler
Feminizm dediğin şey kadın erkek eşitliliği bunun partner seçimimle alakası yok kardeşim
@777user777
Gayet alakası var. Her konuda feministsiniz ama işinize gelmeyince ataerkilsiniz.
Sabır bunun ataerkilikle alakası yok ayrıca daha iyi değilimi dememden nasıl bir erkek isteyeceğime nasıl emin oldun
@777user777
Gayette ataerkillikle alakası var
Yok ya sorun etme seviyosa o da sorun etmez.
@cey77cey77cey
175 üstüne ben kabulum ama 175 den kısa erkeklerden hiç hoslanmiyorum
@cey77cey77cey
Boyunda 1.60 dır muhtemelen. 1.70 bile yetmiyor dimi. Eminim 1.75 ide reddesiyorsundur. En az 1.80 istiyorsundur.
Nerden bildin
@cey77cey77cey
Bu konuda yanılmam
Erkeklere kısa boy yakışmıyor bu kadar
@cey77cey77cey
Tatlısu feministleri
bir şey olmaz
O kadar önemli değil
@mastermagician
Ama erkek 1.80 den kısa olmadıkça değil mi