Biri bana acil akıl versin yoksa ben çıldıracak galiba?

Ben 1 senelik evliyim eşim benden önce evlenip boşanmış biri evliliği 7 yıl sürmüş ve bitane çocuğu var benim ilk evliliğim 8 aylikta hamileyim eşim aslında çok anlayışlı biri buraya kadar her şey normal ama şu son bir aydır gerçekten her şey boka sarmaya başladı bebegimiz için alışverişe çıkmamız lazım eşim sadece pazar günleri evde kalıyor ama bir aydır kayınvalidem sürekli çocuğu alıyor ve eşimi ya kendi evine çağırdığı ya da hiç haberimiz yokken atiyo yoldayız çocuğu getiriyoruz gibi şeyler soyluyo ( 1 ay içerisinde eşimin eski eşi evlendi bu arada ) ne eşimle doru düzgün vakit gecire biliyorum nede ihtiyaçlarınızı karsiliya biliyoruz evin alış verisini bile düzgünce yapamıyoruz eşimin çocuğu babasına ait şeyleri bizden habersiz aliyo sürekli (kolye, saat, vesikalık foto vs) geçen hafta eşimle bu konu hakkında konuştuğumuzda bu haftaya söz vermişti bu akşama kadar her şey normaldi ama kaynanam yine aradı geleceklerini söyledi çocuğa Özel menü çıkartıp yapmam gerektiğini söylüyor (çocuğun hiç bir şekilde bir şeye alerjisi ya da hastalığı yok ) artık sabrimin son damlalarina geldi bazen abartigimi düşünüyorum ama bazende haklı olduğumu düşünüyorum kısacası ne yapacağımı bilmiyorum bilen biri bana akıl verebilir mi
Biri bana acil akıl versin yoksa ben çıldıracak galiba?