Birisi yardım etsin delirmek üzereyim?

Çok takıntılı biriyim. Herşeyi kafama takarim ve çok üzülürüm. 19 yaşındayım daha gencim. Pskolojim çok bozuk kendime güvenim ve özgüvenim hiç yok. Hayatım boyunca hep korku içinde yaşadım. İnsanlardan kaçtım. Asosyal oldum çalışmadım ve okumadım. Hayati mi olumsuz etkileyen en büyük etken babam. Bana baba gibi yaklasmadi. Evde olsun insan içinde olsun azarladı küfür etti bağırdı çağırdı rencide etti. Onceden ailevi olarak çok sıkıntılar çekerdik şimdi de öyle çok değil ama. Bu sıkıntılar şöyleydi ufak bir bagirmada hemen küfür dayak aşağılama olurdu. Cok etkiledi beni çok karardim. Hedefim ve amacım kalmadı yok gelmiyor. Katlanamiyorum dayanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum. Cikmazdayim gibi sanki boşuna yaşıyorum gibi geliyor. Dini yönden elhamdülillah müslümanım yalan yok namaz kilmiyorum çok küfür ediyorum yanlış yaptığımın farkındayım belkide huzurum bu yüzden yok bilemiyorum. Çıldırmak üzereyim bana yardım edin allah rızası için :(. Arkadaslarim tarafindan satildim dusunmediler beni umursamadilar dost gibi yaklasmadilar. Kafam bozuk kendimden korkuyorum. Allah rızası için yardım edin.
Birisi yardım etsin delirmek üzereyim?