Sıfırdan bir ev kuracaksınız eşyalar düğün masrafları takılar çeyiz vs.. Üff sayarken yoruldum :D
Şu zamanda evlenmek için cebimizde kaç para olması gerekiyor?

Sıfırdan bir ev kuracaksınız eşyalar düğün masrafları takılar çeyiz vs.. Üff sayarken yoruldum :D
Şu zamanda evlenmek için cebimizde kaç para olması gerekiyor?

Ben zaten düğün falan düşünmüyorum asla onun yerine sade bir nikah düğün parasıyla gider balayinimi yaparım mis gibi geçinmek içinde sorun yok bende çalışırım bir şekilde geciniriz evleneceğim adamın evi olsun yeterli kirada kalmiyalim bana yeter
Cevap
6Cevap
en az 1 milyon olması gerekiyor tabi ki de.
Sadece şunu üzülerek diyeyim mütevazı bir evlilik için bile o kadar çok para lazım ki buna benim sayısal hesabım yeterli gelmiyor.
Senin ilk yorumunu gördüğümde 26’ydın o zamandan beridir biriktirseydin şimdi bunu dert etmezdin. 😆
Benim mi? Hangi yorumum?
Onu hatırlamamı bekleme benden 😅
İlk yorumumu gören onu da hatırlar 😂
Bazı insanların sırf bu yüzden borçlarına şükrettiklerini biliyorum düşünsene paran araban evin olsa nelergelecek başına hjk
1 milyon olabilir ama kişilere göre değişir. Kimi kadın ev ister kendine kimisi düğün bile istemez ikinci elde oturur vs.
Dügün yapmasan sadece birer yüzük alıp nikah kıysan dahi baya bir para gerekiyor
Artık seven insanlar para diye evliliği ertelemesin birbirlerini bulmuşlar en güzel hediye
Ev almak en büyük mesele
Ev kira mı, kendisinin mi olacak?
2 milyondan aşağı olmaması lazım
En az 500 000 tl
Ben evliliğe para harcamam. Boş masraf
Bu dönemde evlenilmez shsjs
2-3 milyon en az
1 milyon TL şart
1 milyon tl en az
Bin kattirliyon
Çok para
Bir milyon