Aşk İlişkileri 35 yaş üstü böyle bir adam halk içinde nereden bulunur😅? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu görünüm tipte biri Güncellemeler1 yıl Biriniz anlamış olsa😅 yüz tipi örneği bu fotolar Güncellemeler1 yıl Varmıdır bir yerlerde? Ama nerede? 35 yaş üstü böyle bir adam halk içinde nereden bulunur😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% 1 yıl Aradığı şeyi böyle dolaylı yönden dile getireni de ilk defa görüyorum 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl getirilir başka örnek fotolar işte Yorumla Topraki35 1 yıl Kötü bir şey demedim açıkçası güzel bir yol bulmuşsun tebrikler ') Yorumla Topraki35 1 yıl Sende Türkan Şoraya benziyor musun :) Yorumla
Siouxe Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Benim de tipim fena değildir, 36 olucam az kaldı :D 1 12 Yorumla Siouxe 1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla Siouxe 1 yıl Ben de Yorumla Siouxe 1 yıl Hangi ilçedesin Yorumla Soran 1 yıl boş ver Yorumla Siouxe 1 yıl Tanışırız belki Yorumla Soran 1 yıl Daha önce seninle tanıştık Instagram da bile Yorumla Soran 1 yıl Çok oldu Yorumla Soran 1 yıl Ama uymadı Yorumla Siouxe 1 yıl Hadi ya Yorumla Soran 1 yıl Evet yoksa tipin var bunlar gibi olmasa da Yorumla Siouxe 1 yıl Hahah, teşekkür ederim Yorumla
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl sokakta, orada burada çok bunlardan. 😂 sana denk gelmemiş. denk gelenlerde anca bakmakla yetiniyor.🤣🤣 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl akp yallakası hakan ural gibi karakterlerden hoşlanıyotsun demek :d 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yahu ne alaka ben yüz tipi diyorum adamın ne olduğundan bana ne Yorumla ElCuco 1 yıl doğru ya karaktersiz tiplerden hoşlandığınızı unutmuşum :d Yorumla Soran 1 yıl La ben yüz tipi diyorum sen ne diyorsun🤣 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu tiplerin nesli tükendi.Çoğu evli çocuklu 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Çocuklu olabilir de evli olmaz tabi Yorumla cryptoGuy 1 yıl Bunları ya spor salonunda ya da haftasonu sahil yürüyüşünde denk gelirsin Yorumla Soran 1 yıl Sahilde yok ya. Bilmiyorum ki kimse yalnız değil ya da Yorumla cryptoGuy 1 yıl Hala bulamadın mı🤣😁 Yorumla Soran 1 yıl 3 günde kargoya versen gelmez🤣 Yorumla cryptoGuy 1 yıl Hahaha bu güzeldi😁 Yorumla
Atarax17 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Sende çıtayı biraz düşürsenmi acaba 😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha 🤣 konu sadece yüz tipi. Makam mevki vs değil Yorumla Atarax17 1 yıl Hayaller hayatlar biliyosun dimi 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla Atarax17 1 yıl Yani sen Kenan istersin ama hakkı bulut çıkar karşına😂 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. bu herifler 55 üstü yalnız.. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ah ele güne Feridun bari biriniz anlamış olsa😅 yüz tipi örneği bu fotolar Yorumla eleguneferidun 1 yıl orasını anladık.. ama sen de bizi anlamadın.. umduğunu değil bulduğunu tercih etmek lazım bazen Yorumla Soran 1 yıl Yok ben hiç etmiyorum ya bunlar gibi ya hiç 😅 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyelim 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tam böyle birini tanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl abim bunlar 45+ hatta 50+ 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ya yüz tipi, hem bunlar da bir zaman gençti ve hala karizma hepsi o zaman da bu zamanda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 90lar farklıydı Yorumla Soran 1 yıl Bana 80 ler ilk yarısı uyar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bu abilerin en baba zamanları 90lardı Yorumla Soran 1 yıl Şimdi de iyiler yine bizim halk bu yaşta ölü oluyor Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. cumratesi pazarında hem fiyatlarda gayet uygun 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sokakta bulunur 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ha ha Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Yok ciddiyim day game diye bir şey vardı git tanış çevrende yoksa Yorumla Soran 1 yıl O ne be Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Ya gidip bir karşı cinsle herhangi bir yerde tanışmak diyelim Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir yer işte Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Bilmem yaşadığın şehir de illaki vardır. Her sosyal kesimde de olabilir bu tipler Yorumla Soran 1 yıl Laf seninki biraz. Bizim millet kel kıllı göbekli üstelik tipsiz hele bu yaşlarda Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Sanki o yaşlarda kadınlar çok güzelde Yorumla Soran 1 yıl Göbek yok kıl yok kel değil en azından 🤣 Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Göbek yok tabi canım 😂 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bulmussunya iste 0 0 Yorumla
İçsesSeNFONiSi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. KS de😂 çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aradığı şeyi böyle dolaylı yönden dile getireni de ilk defa görüyorum
Nasıl getirilir başka örnek fotolar işte
Kötü bir şey demedim açıkçası güzel bir yol bulmuşsun tebrikler ')
Sende Türkan Şoraya benziyor musun :)
Benim de tipim fena değildir, 36 olucam az kaldı :D
Hangi şehirdesin
İstanbul
Ben de
Hangi ilçedesin
boş ver
Tanışırız belki
Daha önce seninle tanıştık Instagram da bile
Çok oldu
Ama uymadı
Hadi ya
Evet yoksa tipin var bunlar gibi olmasa da
Hahah, teşekkür ederim
sokakta, orada burada çok bunlardan. 😂 sana denk gelmemiş. denk gelenlerde anca bakmakla yetiniyor.🤣🤣
akp yallakası hakan ural gibi karakterlerden hoşlanıyotsun demek :d
Yahu ne alaka ben yüz tipi diyorum adamın ne olduğundan bana ne
doğru ya karaktersiz tiplerden hoşlandığınızı unutmuşum :d
La ben yüz tipi diyorum sen ne diyorsun🤣
Bu tiplerin nesli tükendi.
Çoğu evli çocuklu
Çocuklu olabilir de evli olmaz tabi
Bunları ya spor salonunda ya da haftasonu sahil yürüyüşünde denk gelirsin
Sahilde yok ya. Bilmiyorum ki kimse yalnız değil ya da
Hala bulamadın mı🤣😁
3 günde kargoya versen gelmez🤣
Hahaha bu güzeldi😁
Sende çıtayı biraz düşürsenmi acaba 😀
Ahaha 🤣 konu sadece yüz tipi. Makam mevki vs değil
Hayaller hayatlar biliyosun dimi 🙂
Yoo
Yani sen Kenan istersin ama hakkı bulut çıkar karşına😂
bu herifler 55 üstü yalnız..
Ah ele güne Feridun bari biriniz anlamış olsa😅 yüz tipi örneği bu fotolar
orasını anladık.. ama sen de bizi anlamadın.. umduğunu değil bulduğunu tercih etmek lazım bazen
Yok ben hiç etmiyorum ya bunlar gibi ya hiç 😅
Hayallerde yaşamaya devam et
Bunlar 45 üstü...
Hayırlısı be gülüm 😃
Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyelim
Tam böyle birini tanıyorum
neden sana baksın ki_
abim bunlar 45+ hatta 50+
Ya yüz tipi, hem bunlar da bir zaman gençti ve hala karizma hepsi o zaman da bu zamanda
90lar farklıydı
Bana 80 ler ilk yarısı uyar
bu abilerin en baba zamanları 90lardı
Şimdi de iyiler yine bizim halk bu yaşta ölü oluyor
cumratesi pazarında hem fiyatlarda gayet uygun
Sokakta bulunur
Ha ha
Yok ciddiyim day game diye bir şey vardı git tanış çevrende yoksa
O ne be
Ya gidip bir karşı cinsle herhangi bir yerde tanışmak diyelim
Nasıl bir yer işte
Bilmem yaşadığın şehir de illaki vardır. Her sosyal kesimde de olabilir bu tipler
Laf seninki biraz. Bizim millet kel kıllı göbekli üstelik tipsiz hele bu yaşlarda
Sanki o yaşlarda kadınlar çok güzelde
Göbek yok kıl yok kel değil en azından 🤣
Göbek yok tabi canım 😂
Ben valla ama 30 um
Olmaz
Bulmussunya iste
KS de😂 çok
Bunlar 40 üstü