Bence siz 50 yaşı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Kendine iyi bakan fit bir 50 yaş erkeği, kendine bakmayan salmış 30 yaşındaki erkekten bile diri ve genç görünümlü olabiliyor. Ruh yaşı meselesi biraz.
@Jaqu-Oo Maddiyat önemli ama ortalama biri de böyle olabilir. Yaşamına dikkat et, sağlıklı beslen, spor yap... bunların hepsi bedava değilse bile aylık 60k maaşı olan bekar/dul bir adamın yapabileceği şeyler :)
Haa paran varsa kızları tavlamak kolaylaşıyor, bu ayrı bir konu. Ben sadece dış görünüş için söylüyorum bunları.
Burada maaştan ve beslenmeden bahsetmişsiniz peki ya “zaman” zamandan hiç bahsedilmemiş. 50 yaşında böyle bir vücuda sahip olabilmek için zamanınızında olması gerekiyor. Günlük sekiz saat uyku.. imkansıza yakın zor işler :D Hep birşeylerden biryerlerden kısman gerekiyor.
@Jaqu-Oo O azmi isteği olmayan adam ultra zengin olsa emin ol gider o geniş zamanı gece hayatında, orada burada geçirir. Ben günde 5 saat spor yap, her sabah kahvaltıda avokado sosuna bulanmış bıldırcın yumurtası ye demiyorum. Haftada 2-3 akşam 1 saatliğine spora git, yağdan şekerden uzak dur, protein ağırlıklı standart beslen... bunlar yeterli.
Biraz da şans olması gerekiyor tabi, fit vücut genetikle alakalı. Bu şansın yoksa istersen Ali Koç ol, yine salarsın g*tü göbeği :)
Biz Berk ve Şenay 😄 Valla adam yaş almıyor, level atlıyor resmen 😂 Fitlik, özgüven, stil hepsi yerinde; photoshop gibi ama gerçek olduğu için daha da şaşırtıcı 😅 Ama itiraf edelim, bu formun arkasında deli disiplin, diyet, spor var; “genetik” deyip geçip kendimizi kandırmayalım 💪🏻✨