Evet yaşım 35 ama heyecanım çocuk!
Takvimlere dur diyemem ama ruhuma istediğini yaşatırım
Yüreğime değeni içine alır bir şekerle oturup gülerim
Evet yaşım 35! yaşamın ortası ama dimdik derin ve diri🥳🥳🥳🥳🥳🥳
ne alakası var arkadaş yahu bazıları da sanki 70 yaşındaymış gibi davranıyor yok amca yok dayı oldu başka daha çocuğum ben
Eskiden öyleydi çünkü. 35 yolun yarısı derler. Daha çok yolumuz var inşallah. Tabiki genciz. Kimimiz halen çocuk büyüyemedi. Ama olgunlaştığım, eskisi gibi olmadığım da bir gerçek. Ben yaşlı değiliz sadece olgun bir yetiskiniz. Hepsi bu. Eskiden 15 yaşında baba olurlardi, 35 inde dede olurlardı. Belkide bu yüzdendir böyle görülmesi. Ayrıca eskiden erken evlenmeler ve hayatin zor sartlari insai 35 inde yaslandirirdi ve dış görünüş olarak da çöker di. şu an evlenmiyoruz, saglikli besleniyoruz spor yapıyoruz, çok dert. Etmiyoruz. Kafamiz rahat, geçim sıkıntısı da yoksa genç gösteriyoruz tabi. Bende genç gösteririm 27 zannederler. Çevremde de çok gördüm 35 inde ama 25 gösteren. Zamanla insan tanıdıkça anliyacak 35 in yaşlı olmadığını. Sen yinede herkese yaşını söyleme. O konuları hiç açma. Herkes seni 25 zannetsin. Napcak kimligine mi bakacak
Bakarsa görür ozaman da iş işten geçmiş olur zaten. O saatten sonra ne düşünürse düşünsün. Ayrilcak ayrilsin, küsecek küssün. Isini bitirdin mi ona bak 😅
İnsan ömrü uzadı da yüzyıla vurursan uzadı. Ben okadar geriye gitmiycem. Yakin zamandan bahsetmemiz lazim çünkü anlattığın yakin zamanla son 20 -30 yılla ilgili. 20-30 yılda en fazla 10 yıl uzar. 50 yil uzamadi ya. Netice. Tıp. Bilim diyor ki. Dertler kederler insani yaşlandırır. Oraya yazdıklarımı bidaha yazmak istemiyorum. Biz evlenmedik, çok çocuk yapmadık. Eskiden 6-7 çocuk yaparlardı. Edirneli, manisali pek çok insan tanıyorum dedeleri 6 kardeş. Bati doğu ayrımı yok genelde eskiden çok çocuk yapılırdı. Geçim sıkıntısından insan çökerdi yaşlanırdı. Şimdi 1 çocuk fazla dert yok. Yasam standartlari iyi. Adam genç gözükecek tabi
Bunu özellikle burada çok yaşıyoruz.. Sonrq görenler Sok :)).. Herkesi hayatı yaşamış bitirmiş çizgili tişörtünü giymiş kahvede oturan kel göbekli insqn zannediyorlar.. Bunu genellestirmeleri tuhaf geliyor bana.. Aktif hayatın içinde ruhu da bzdeide genç kalmış bir sürü insan mevcut hayatta kadın olsun erkek olsun :))
Çağhancığım sen kimseye bakma. Kaç yaşında olursan ol çocuk da olacaksın, adam da, yaşlı bir birey de. Her an duygular değişir. Önemli olan sen nasıl hissediyorsun kendini. Bu önemli. Herkes her şeyi konuşur nasılsa. Misal ben otuz yaşıma yaklaştım. Ama hala çocuklarla salıncak kavgası yaparım, yeri gelir en elit mekanlarda takılırım, yeri gelir yaşlılarla en kallavi dedikoduyu da... Gençsin bence. Önemli olan kendini kaç yaşında hissettiğindir 😇🦋
Duygulandım ağlamak istiyorum sayın seyirciler 😢😢😢🥹🥹🥹🥹🥹 Var mı kız senin gibi? Harika bir detay mısın yoksa geçerken uğrayan masal kahramanı mı? Her neysen teşekkür ederim 🙏 Sana şeker 🍭 vereyim hatta belçika çikolatası aslında senin gibi biriyle neyse sağ ol 🙏
Ben herkesi sevemez çünkü herkesin sevemeyeceği kadar değerli ve bir o kadar tatlı masum bir çocuğum ağzında şekerim kırlarda gezerim saygılarımla😊😊😊😊
Hiç öyle gelmiyor bana. Herkes diye genellemeyelim. Gayet yakışıklı olgun erkekler var. Karizmatik
Aferin kız sana sana şeker alacağım
Ne var be yaşında? Dur yanında sana bir tane de Belçika çikolatası vereyim ama kimseye söyleme tamam mı 🤫🤫🤫 diğerleri de istemesün 🫢🫢
Banada ver abi çukalats kargolarmusn jakksks
Toplumda bazı yaş gruplarıyla ilgili klişe algılar oluşmuş olabilir ama bu kesinlikle herkesi kapsamaz. 💁♀️ 35 yaş tam da hayatın olgunlaştığı, kendini yeniden keşfettiğin bir dönem. Göbekmiş, saçmış hepsi hikâye! Önemli olan senin hayata nasıl baktığın, nasıl hissettiğin ve yaşadığın. Gençlik ruh işi, bunu unutma. 💪 İster çocuk gibi şen, ister olgun bir bilge gibi hisset: Sen nasıl istiyorsan öyle yaşa! Toplum baskılarına aldırmadan kendine güven. 🌟
Cevap
29Cevap
Genetik ya. Bazı insanlar var 20 yaṣında bile 30 gösteriyor bazısı 30unda bile 20.
Bura için diyorsan burdakiler zaten psikolojisi bozuk insanlar. Vakitlerini burada geçiriyorlar foto görmeden yaṣa bakarak teyze amca vs. demeyi seviyorlar. Desinler sanki onlar gelmeyecek mi bu yaṣlara 🤣

Sen yine çocukmuşsun ben böyleyim 😂
😂
Caghanin köşe bucak sakladığı resmi sonunda medyaya düştü
Benim Murat Boz tarzı birileri geliyor aklıma dhdja
Kim bilmiyorum ama iyi bir şey sanırım galiba
Dünkü sınavda görevliydim kapıda polisler öğrenci zannetti beni 😄 görevli kartını görene kadar da inanmadı. Gençlik bir başka 😄
Yaşamayan bilmez 😎😎😎😎
Aynen 🤝🏻
Bana da teyze diyorlar :))) oysaki ruhum nasıl deli, nasıl çocuksu bilmiyorlar:)) önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin.
Yıllar bizi değil biz yılları eskitiriz be aplam saygılarımla ☺️☺️☺️
Aynen :)) sevgiler💐
Sanki kadınlar çökmüyor. Çevremde 1 ton 30 un üstünde kadın var. Çoğu etli butlu.
35 yaşında bir erkek yaşlı değil zaten. Bakma sen burada atıp tutanlara.
Bakımlı insan 40 olsa da iyidir. Kadını erkeği fark etmez. Bakımsız insan 25 inde bile yağlı, butlu, şişko olabilir.
Çünkü erkekler genelde 30 yaşından sonra yaşlanıyor hemde öyle böyle değil yani göbekleri sarkıyor saçları beyazlıyor dökülüyor yüzleri kırışıyor birde kendileri de yorulmaya başlıyor üstelik libidoları düşüyor bu yüzden olgun kadınlar artık genç erkek arıyor kendine
Saçlarım son bir senede beyazladı ve geçirdiğim hastalıktan dolayı yanaklarım sarkmaya başladı çok az aşırı kilo alıp verdim son altı ayda bayağı uçtum ama altı ay önceki ile şu anki halim arasında dağlar kadar fark var o ayrı mesele katılmıyorum psikolojisi iyi olan kendine iyi bakan sağlıklı beslenen benim gibi sürekli koşu yapan bir erkek 30 beşinde çökmez dedikleriniz olmaz Hastalık geçirmiyorsa
Beni görseniz 35 yaşında der misiniz çok merak ediyorum yine de
Vallah ne dersen de ama durum ortada çevremde ve ailemdeki erkeklerin çoğu 30 yaşı geçti ve bu durumda bilimde bunu diyor ayrıca yani kabullenseniz iyi edersiniz beyler
Cidden bir deneyebilir miyiz merak ettim sonra beni engelleyin size fotoğraf atayım ya da neyse tamam boşverin ya
Benim gelmiyor arkadaşım vardı 22-23 dururdu çokta bakımlıydı
Ha işte bunu diyorum bazıları var 20 yaşında 30 gibi bazıları var 35 de 20, 25 gibi O sebep ön yargı iyi değil buyur şeker 🍭
Benim aklıma öyle gelmiyor çünkü daha genç bir yaş..
Al apla 🍭
Alakası yok babam 44 yaşında ve saçları çok iyi
Babanız 99 yaşını görsün saçlarıyla
Daha çocuk musun sen 😁 erkekler büyümeyi bilmiyor mu ya 😂
Hep Heyacan dolu masum çocuklarız biz!
Bayramlarda ev eve dolaşıp şeker toplayan vermeyenlerin camını kıran 😅😅😅😅
Sinek ilacı arabasının peşinden koşan büyümeyen çocuklarız biz 😎😎🥳🥳🥳🥳
Çoğu bu hale gelmiş oluyor çünkü şapti kayıyor iyi kalabilen az, insanlar genele göre düşünüyor
Kadınlar çok yaşlı duruyor 30 yaşında kız yanımda nenem gibi duruyor be
Kadını erkeği yok işte bu genetik yapı meselesi
Çok haklısınız doğru söylüyosunuz ben için sadece biraz gırgırdayım ama bu beslenmek yaşayış tarzı ve biraz da irsi bir durum
Yok beslenme vs evet etkiler ama asıl konu genetik, ona bişey yapılamıyor ne yaparsan yap. Kel göbekli bir babanın çocuğu da yüzdelik yüksek öyle olması kaçınılmaz. ya da baba değil dayı amca bile bir taraftan gen varsa bu kaçınılmaz. Kilolu ailelerin çocukları da kilo sorunu yaşayacaktır, hayatının bir döneminde spor vs gibi önüne geçmeye çalışsa da bir ömür bunu sürdürmez ise muhakkak yaşayacaktır. Uzun boylu aile yaşam kısa bir gen de aynı. Uzmanlar her konuda genetiğe bağlıyor zaten görür duyarsınız bu sadece fiziksel de değil
Doğru olabilir benim yakın akrabalarımın büyük çoğunluğu kel babam da kel hamza çocuklarımdan bazıları kel oldu genç yaşta bizde sıkıntı yok ama bazılarında oluyor bazılarında olmuyor demek ki
Bazılarında olmaması yine genle ilgili, anne ya da baba tarafından birinde yoksa ve o gen çocuğu bulmuşsa çocuk kel olmaz babası kel olsa bile, iki kardeşten biri kel diğeri olmayabilir çünkü hepsi kel ise yine çocuk kel olur fakat olmayan biri varsa bir tarafta baskın o ise iki kardeşten biri kel diğeri olmayabilir. Çevrenizi inceleyebilirsiniz örnekleri görülür sadece kellik içinde değil kilo, boy hastalık vs her şey etkilenebilir
Baba ve dayı tarafından yarısı * yarısı değil ama başka şeyler geçmiş evet hastalık ya da başka diğer irsi şeyler neyse bu konu uzar gider kısaca hemfikiriz
Yaş sadece bir sayıdır derler. Fiziksel özellikler, değişimler tamamen hayat tarzı ve genetik olarak değişir. 25 yaşındaki birisi de bitik gözükebilir. Ben 20 yaşında insanlar çok gördüm yürümeye üşenen, dik duramayan. Ayrıca bence bir erkeğin en görkemli, en güçlü olduğu yaş 30 ile 40 yaş arasıdır.
Başkan ruhunu çocuksu tutman yaşaman güzel de bunu bize değil hayatındaki insanlara yansıt 😀 her şey gönlünce olsun 🙏
Oyle diyenler ezikler. Cirkin olduklari icin tek talipleri 35 40 yasinda ama cirkin gobekli olanlar. O yuzden tepkililer. Eziklenmemis belli bir iq degerinin ustundeki Guzel kizlar oyle amca dayi demiyor emin ol.
Yok artık kimmiş bunu diyen dangalaklar bizde sülalede kimse 60 ona kadar göbekli olmamıştır
Terbiyesizler işte onları kınım kınım kınıyorum
Kendine bakan bir erkekse o görüntü gelmez. Biraz da yaş aldikca metobolizma yavaşlıyor kek olmak biraz genetik bir durum ama sporla iç içe olan kendini salmiyor bence gayette fit kalıyor..
Tamam ben kek olurum isteyen yiyebilir 🤓🤓🤓🤓🤓 Zatı kimse inanmıyor yaşıma aaaa gerçekten mi hadi len falan sıkıldım o yüzden 24 yaşındayım diyorum
Dört yıl önce liseye gitmiştim kardeşim için lise birinci sınıfa yeni başlayan bir öğrenci yanıma gelip kanka sen de mi gene başladın demişti 😂😂😂😂 he kanka ben de yeni başladım ama biz aynı sınıfta değilizdir dedim
Gene yazmış klavye yeni olcak
Bundan 10 sene önce öyle düşünüyordum artık düşünmüyorum
bu bir zorbalama şekli... sosyal medyada bu çeşit zorbalıklar ne yazık ki yaygın
hayat herkese koyuyor ondan ama 35 de daha kellesmıo
Çok doğru konuşuyor adam! “Yaş 35, Dante gibi ortasındayız ömrün.” Diyen Cahit Sıtkı’nın derdi o.
Ben 51 yaşındayım resmim orada gerçekten doğru diyorsun
Daha çocuğum derken azıcık ucundan abartmış olmadın mı sen şimdi 😅
Ne abartması apla be! Kek mi yapıyoyuz?
Ben daha kısa pantolonla daha dün annemizin şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk şarkısını söylüyorum 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Benim aklıma hafif beyazları başlamış, hayatında yön kaybı yaşayan, Yeşilçam mağduru (30-50 yaş arası) kişiler geliyor.
50 nireeee 30 nireeeee
Küçükken Yeşilçam'a maruz kalanların yaş aralığı bu.
Hııı hastaneyede inek kanı verilen ve inek olan adamları izleyen nesiller diyorsunuz
çocuk değilsiniz ama kan bagınız olanlar dışındakilerin amcası dayısı değilsiniz o şekilde de hitap edilmemeli.
Kimse öyle hitap etmiyor bana ama öyle bir algı var ! Ben yaşımı göstermiyorum ve çocuğum 🥳
ben öyle düşünmüyorum insan kendine her yaşta eger bakıyorsa sıkıntı yok
Hiç öyle bir düşüncem olmadı aslında 35 i genelde fit olarak düşünüyorum bakımlı daha olgun insanlardır herhalde
Dayi amca diyorlar cunku cunku bebeler var hep burada. Yaslar 14 falan. Haliyle ergen kiz hepsi. Yasi 18 19 diye yalan yaziyorlar.
Hahah maalesef öyle. 30u geldik göbeklisin diyorlar. Param var yiyorum diyorum en güzeli 😂
Arsız ol kanka
Benim 45 yaşından sonrakiler geliyor iyice salıyorlar yaşlandık diyip çoğu hepsi değil
Kadınlar kendilerine baksınlar 2 çocuk doğurup salıyorlar
estagfurullah şekerim
Aaaaa şekerci apla ne güzel memnun oldum tüm şekerleri 🍭 bana verir misin
abla deme lazım olur demişler
kibar kelimelerle dolu dağarcığım
senin için sadece bir yabancıyım
ama benim amcam da Sapancalı
Bir kurbağa gördüm derin sularda,
Mutlu gibiydi… hicranın ortasında.
“Benim yatağım Sapanca,” demiş,
“Rengim sana yabancı,” diye de eklemiş.
Vay, inci gülünde bilmediğim kurbağa!
Aslın sihir mi, masal mı?
Yabanda açan bir gül müsün sen,
Yoksa içe kapalı bir sır mı?
Yabancısın elbet, benim sana olduğum kadar…
Ama bir o kadar da yakınsın — vicdanın kadar.
Sınır koymuşsun “abla”ya,
Kat onu bir kavanoza!
Şekerden bir yaşam kurmuşsun sözcüklere
Aman yıkma düşü — daha yeni kurulu cümlelerle.
Süslü düşler şekerler var benim alemde
Uyar mı bir kurbağaya de hele?
Hayır hiç öyle gelmemişti 😂
Gelmesin zaten apla
Kell toşş babana koşş şarkısı geldi aklıma sbhdhd
Güldüm 🤣
Ahxhdhs
Keyfimiz bol neşemiz bal olsun efendim saygılar 🎩
Teşekkürler, hepimizin 😄
Çocuk mu ne çocuğu altı üstü 420 küsür aylıksın. Bebek daha tazecik bebek.
35+olup bakımlı erkek sayısı çok az oldugu için
Şu profile sahip biri ne kadar yaşlı olabilir ki😊😅
35 daha gencecık ama sen gidip 20 23 yaşlarında kadınlara bakarsan abi der tabi
Yok öyle şey. Genellemek çok yanlış. Olgun, anlayışlı ve karizmatik desek… 😉
Nbr
Ne o tontiş gocundun mu? Takma abi şaka tabiki erkek erkekliğinin anlamını biliyorsa gerisi boştur
Küçük bir çocuğum derken hiç mi utanmıyorsun ya bi erkek şunu nasıl diyebilir. Böyle diyen bir erkeğe nasıl saygı duyulur
Yahu ne bu ciddiyet kasıntı? Az yaşamdan keyif alın gülün geçin hem size ne? Evet çocuğum ben çocuk olmak kötü bir şey mi çocuk gibi yaşamak çocuk gibi hissetmek
Tamam çocuk ağlama tamam 😂
Ha afeyin şana bana bir şeker 🍭 alsana 🥳🥳🥳🥳
Elma şekeri oluy muu
Oluy da elma yaşak bana 😢😢 pambık şeker olsun 😅😅😅😅😅😅🤣🥳🥳
Yaa niye yaşakmıçç 🥺
Doktoy amca dediki elmada fodmap vay yersen şana iğne yapayım çok koktuuuummm 🥹🥹😢
Yiaaa tımam o şaman çana pambık şekey alayımmm 🍭
Oleeeyyyyy yuppiiiiii laaaaa laaaa llaaaaa apla bana şeker alacak yanagımı sıkacak 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Öpüyorum seni küçük çocikkk 🥹😘🍭
Olmaaaaj Annem dedi ki; çen çok tatlısın yabancılar aplalay öpmek isterse kaç hemen yoksa kızayım dedin üzgünüm ben sadece şeker istiyom 😋😋😋😋😋
35 yas Orta yaş yaşlılığa adım atmak oluyor kel göbekli olmayabilirsin de yaş sonuçta yaşın kaç diye sorduklarında 35 Dion çocuk değilsiniz
Yok 24 25 diyorum 🤭🤭🤭
🤣🤣tamam öyle de öyle de hisset tabiki ama bir gerçek unutma sen bil sadece
Sen cocuk degilsin bu sitede gördügüm en gaddar itici bir işe yaramayan birisin
🪞🪞🪞🪞bakarak mı yazdınız bunları? Açıkta kalmış bir tarafınız üşütmüşsünüz neyse sağlık durumunuzu düzenleyemeden gelmeyin olayları ve kişileri karıştırıyorsunuz
Benim tipe bak 40 yasinda falan diyorlar.
Abartmışlar iyi ve havalısın 🧿🍭
Öyle duruyorsunuz
Nasıl duruyoruz asil dik çekici cezbedici çocuksu
Dede yaşlı pili bitmiş bastonlu görü başı ağrıyan
🙄🙄🙄😅😅😅 yoook günde en az 10 km koşuyorum 20 basamaklı merdivenleri tek nefeste çıkıyorum ve kimse benim 35 yaşında olduğuma inanmıyor herkes beni 24 yaşında zannediyor kıskanan da çatlayın patlayın oh 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Ne dersen de raf omrunuz 35
Tanrıverdi bir nefes gidiyoruz bir heves bırakın gülelim eğlenelim kim de çok var heves? Yaşam dediğiniz bir kişilik bilet
Gişelik olacak o
Bilemicem
Banada abla diyorlar 😅😂😂 Konuştuğun yaş seviyesine bağlı
30 yaşında birisi bana abisi diyor 20 yaşında kızlar bana yürüyor 🥳🥳🥳🥳🥳
Genellenemez 😅😂😂
Filmler yüzünden. Allahın cezası o filmler :)
Kadınlara da yaşlı teyze muamelesi yapıyolar işte.. kıskanç ve ergenlere takılma..
Yoo benjm babam 35 de çok yakışıklıydı şimdide oyle
Yaşlı Gurubuna Giriyoruz Ama Kimse Bana 36 Diyemiyor daha Cok 28 ya da 30 😃
35 yaşındaki adamlara bir bak istersen geneli kel ve göbekli zaten. İstisnalar vardır tabi ama adı üstünde istisna.
Yaşınıza yakın kadınlara yururseniz kimse amca demez 25 yaşındaki kıza yazarsan tabi amca derler sana en küçük 30 yaşında kadın olur
Saçmalama ceren ayrıca kimse bana amca demiyor olayı çevirme
Keller çirkin olur diye bir şey yok. Soner Sarıkabadayı gayet karizma.
O kim? Ayrıca benim saçlarım gür ve canlı
Farkındayım kendimi övmek istedim 🤪😎 Tepkinizi güneşe asıyor sizi saygı ile 🫡
Bu arada bahsettiğiniz kelime YouTube’dan görme şansına ulaştım keşke ulaşmasaydın kendisine sanatçı değil şarkıda demenizi rica ediyorum
Sadece bir tane şarkısını dinledim şarkı duygulara hitap etmiyorsa bir şeyler hissettirmiyorsa benim nazarımda sadece sözlerden ibarettir
Akademisyen değilse keli yoktur fkdkf
yaşlandım. Libidom düştü mü bilmiyorum. yapayalnızım. kadınsız ve arkadaşsız. Öyle bir sevişmekten istiyorum kimse yok. Sonra niye yaşıyorum nasıl intihar etsem diyorum
Kendinden küçüklerle konuşma sende 20li yaştaki kızlara yazıp ne bekliyorsun
Ne anladınız da be yazdınız acaba 🤔
Benim aklima öyle gelmiyor... cok genel olmuş
Benim aklıma gelmiyor öyle biri
Aklıma öyle birisi gelmiyor 😄
Çünkü neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?