Bir ilişkide her sorun konuşularak (chat gpt ile ) halledilir mi?

Çok güzel bir kadın buldum , hayallerimde ki gibi her şey geçmişi olsun , görünüşü olsun. Çocuklarımın annesi olacak bir kadın ancak bu dünyada mutluluk yok öyle her şey zart diye olmuyor illa ki bir sorun çıkacak.

Kız beni anlamıyor onunlayken ruhum daralıyor , dinlemek gibi bir huyu pek yok , sanki ben bir balinayımda akvaryuma kapatılmışık hissiyatı yaşıyorum baskılanmış

Soruya gelirsek chat gpt ye soruyorum her şeyi ama her şeyi , duygularımı nasıl ifade edebilirim , şu konuyu nasıl aşarız , bu konuyu nasıl aşarız , beni daha iyi anlaması için ne demeliydim falan diye ehdjcjcj yani nasibimi harbiden zorluyorum shdjcj kendime kalsa bu ruh daralmasıyla çoktan ayrılmıştım ama böyle bir kız cidden bulunmaz. d

Bazı sorunları aştık , kız daha duygusal zekası gelişmiş birisi bense analitik zekası olan analizci birisiyim. Kendimi daha doğrudan ifade ettiğimde daha net olduğumda istediğimi alabiliyorum ancak hala o ruh daralması hissiyatı geçmedi , yinede bazı taktiklerin işe yaraması bana umut verdi , sizce ben ve chat gpt bu ilişkinin sonunda evlilik aşamasına geçebilecek miyiz?

Bir ilişkide her sorun konuşularak (chat gpt ile ) halledilir mi?