Kızlarr acil bakın şimdi çok iyi giden bir ilişkim vardı?

Ailemle tanışmıştı bana sürprizler yapıyordu her dediğimi yapiyodu ve anlayışla karşılıyordu aşırı dürüst olduğunu ve sadık olduğunu düşünüyordum son 1 haftadır aşırı soğuk yapmaya başladı çevrimiçi oluyodu ama mesajlarıma sonra bakıyordu kime yaziyosun desem de işten erkek arkadaş falan diyodu tabi ben inanmıyorum ruyamda 3 defa ard arda aldatildugimi ve uyandığımda hep içimde şüphe oluştuğunu farketfim inanmak istemiyordum yapmaz diyodum tek bir lafına yumusuyodum neyse kızlarım sonra ayrıldık ben ayrıldım çünkü ilgi görmüyordum eskisi kadar bulusmuyoduk hep bir bahane falan sonra ayrılalı çok olmadı wq duruma 17.51 ❤️A❤️ koymuş acaba benle çıkarkendemi bu kız vardı anlamadım ama ayrılınca aşırı üzülmemistim bunu görünce kahroldum resmen sevgiliyken hep çabalayan taraf bendim hep ben ağladım çabaladım ettim ne yapmam lazım kızlarım

Güncellemeler
1 yıl
Ben erkeklerle konuşamak istemiyor kahrolurken onun için kendisinin yeni bir ilişkiye başlaması gerçekten beni çok üzdü ben onu çok seviyorkeb herhalde ben cepteydim bende anlamadım aşırı manipüle etmişti beni ailemle tanışması gelip gitmesi ailesine beni anlatması tanistiricam diyip asla tanistirmamasi normal değil bence yardimiza ihtiyacım var kızlarr
Kızlarr acil bakın şimdi çok iyi giden bir ilişkim vardı?