iyi aksamlar bana bu delikanlı ne yaptı bilmiyorum da lise zamanlarındaki platoniklere döndğm resmen kaç aydır ahahah
yatsam kafamda o kalksam o ne yapıcam nasıl dikkatini cekicem iletisime gecicem yardım edin dualarınızı esirgemeyin
iyi aksamlar bana bu delikanlı ne yaptı bilmiyorum da lise zamanlarındaki platoniklere döndğm resmen kaç aydır ahahah
yatsam kafamda o kalksam o ne yapıcam nasıl dikkatini cekicem iletisime gecicem yardım edin dualarınızı esirgemeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yardım iste yakınlarındayken sana karşı bir şeyler varsa anlarsın birazda. Aletlerin kullanımıda olur yapılacak hareketlerde
sonunda dogru duzgun bir cevap teşekkürler
senelerdir sporcuyum ilk defa salondan birinden hoslandım ve hareketlerde aşina olmadıgım durum yok o yuzden farklı taktik verirseniz cok şyi olur
İlla belli etmene gerek yokki :) onun en çok yaptığı en iyi bildiğini bilmiyormuş ya da yapamıyormuş gibi yap zor değil :))
Aynı makineye alete denk getirmeye çalış setleri sıralı girin bir şekilde iletişim olur
sıralı set mantıklı ama yanında sürekli bir arkadası oluyor hem cinsi benimle etmes onunla eder beklerken sıkıntı o :(
Denk getirirsin mutlaka
Yakınlarında bulun belki onun gözü sende çıkar belli olmaz
ayyyy insalllahhhhhhhhhh
:))
onunla konuşarak tabi ki de
nasıl iletişime geçebilirim genelde yanında bir arkadası oluyor
Git konuş. Belli ki hayatında değilken bile vaktini çalıyor. Daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok.
zaman konusunda haklısın fakat malum orası bir spor salonu romantizm kurma yeri degil bu yuzden nasıl iletişime geçebilirim orası bende muamma
Konuş dediysem çocuğa açıl demedim ya ksjsj Git selam ver tanış yani gerisi gidişata göre şekillenir zaten
tamamdır direkt selamla baslayalim o halde hayırlısı olsun
Siki taty crop atlet no sutyen
dostum hırka baglıyorum belime
Yok artik olmaz oyle ne yaaa
spora geliyoruz podyuma degil
İyide belde hirkayla spor yapacan sonra nasil etkilerim diye soracan
beni farketmesi icin demistim vücudumu degil
Goze hitap eden kazaniyor bu zamanda
önce göze hitap sonra tanışmaca diyorsun yani
Evet o gelir oltaya yakalandi mi sen beline istiyorsan pestemal bagla. Agirdan satmaya basla. kac kovalasin
siz erkekler cok fenasınız ahahah
Dimi yaaa
ahahaha sağolasın yorumun icin
Rica
O çocuğun takıldığı vardır
yok bekar ogrendim
Sana bakiyormu. Tayt falan dikkat cekebilir belki
baktıgını farkettim kıyafet konusunda acık giyinmeyen biriyim
Tamam da spor salonunda biraz daha cesur olabilirsin. Ama Sen cok utangacsin anlasilan
yok yahu utangac biri degilim sadece siz de diyoesunuz spor salonu gönül işleri yeri degil o yüzden yanlıs anlasılmak istemiyorum sadece ya da yanlıs gorunmek
Ben oyle bir sey demedim
ben diyorum bennn
Bana ulasabilirmisin
Tayt giy önünde domal
benimle tanıssın popomla degil
Popondan yola çıkarak tanışmak isteyecektie
niye herkes bunu diyor
öyle kafası sadece özel konular icin tanısma amacı gütmez mi ama
Soru soruyorsun erkek olarak düşüncemizi söylüyoruz böyle etkileyip tanışmak isteyecek bu kadar net
beyefendi beni obje olarak görmez mi öyle
Tabiki görebilirde ama sen dikkatini çekemediysen zaten tanışmayı düşünmez ama o şekilde görürse tanışmak isteyip seni tanıdıkça da birşeyler hissedebilir
haklısın mantıklı
Tabi o şekilde denemekte sana kalmış
vüxcut detayları belli etmekten ziyade biraz daha süslenirim diyeyim ☺️
Hepsi bir arada olursa kesin bu iş :)
ahahaha özenle gidecegim denk gelecegimiz gun gercekten dedigin gibi olursa nikahımıza cagıracagım seni 😂😂
Gizliden çkym ozmn:)
ahhaha o kadar eminsin hadi bakalım
Çıktım
Y arak meraklisi daha
Lavaboda halledebilirsin erkeklerle
yok kız ben o tip münsaebet aramıyorum kendime
Git yakın çalış
yanında arkadası oluyor o yusden nasıl iletisime gecilir bende bilmiyırun
Tarzın nasıl salonda
ispanyol paça tayt tişört belime hırka
Temaslı ol
öyle niyetim yanlıs gorunur
Anladım
sağolasın hayırlısı olur insallah
Git konus
nasıl konuscam demesi kolay öylr
Gayet kolay. Git bir hareket sor ben böyle yapamiyorum yardim eder misin de kalanını o halleder ilgisi varsa
beyefendi yıllardır sporcuyum yalandan yere sormak istemiyorum anlayın
Ayni makinada denk gelmissiniz gibi git yanina beraber calisabilir miyiz de
mantıklı fakat hep yanında arkadası oluyor bana fayda saglamaz ki bu durum
Sen gitmemek için söylenen herseye bir bahane siralayacaksin. Ya cesaret göster git konus ya da unut sal gitsin 😉
hahha ne kadar da haklısın tamam deneyecegim 🙂
Gönlünce olsun
insallahhh cok sag ol
Squat
squat ne alaka beyefendi
Etkile onu
nasıl
Burdan olmaz
Kac yasindasin ki
26
Bulursun sen birini
ben zaten begenilen biriyim dostum fakat o cocukta farklı bir enerji geldi bana bir anda cekildim ona anla beni
Gayet anliyorum seni hakkindir hemden
sagolasın bakalım hayırlısı etkilendim dogrusu baya ondan
Okuyormusun
hayır mezun oldum 2 sene önce
Ailenlemisin
hayor
Yalnizmi yasiyorsun yani