O yaşta 27 üstü kadın istemiyorlar 25'lik genç kızlara layık görüyorlar kendilerini neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılLayık görmeyle alakası yok. Doğal bir dürtü olarak 18-70 yaşındaki erkekler, bütün kültürlerde 18-24 arası, doğurganlık verimi ve gençliği yüksek kızlara çekim duyarlar. Feministler, toplum bunu ayıplayıp baskılasa da doğal dürtümüz bu ve bence gayet mantıklı. Leonarda dicaprio gibi zenginler genç kızlarla takılır mesela hep. Toplum zengin erkekler güçlü olduğu için statü olarak onlara pek bir şey demezler. Bence bu normalleştirilmeli. Erkeklerin doğası baskılanmamalı. Kadınlar da genç yaşlarını okul, iş, kariyer ile sabote etmek yerine bir taraftan sevgili arayışına girmeli, partner arayışına girmeli. 27 yaşlarında bir avukatla tanıştım. Tek gecelik düşünüyordum. Genç görünüyordu. Ama kariyer sahibi, bağımsız, dominant erkeksi ve maskülen bir kızdı. Evime geleceği kesindi. Kabul etmişti. Ama son anda yaptığı dominant tavırlar beni iyice soğuttu. Bir şekilde olmadı. Sonra o beni başka zaman aradı. Ben de yorgunum dedim. Hiç yazmadım ona, aramadım da. Kendi altıma yatmadığı sürece aramayacaktım da. Çünkü soğumuştum. Kadınlar dominant olmamalı. Yemin ediyorum aşırı maskülen ve itici geliyor kadının maskülen olması
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun bir sürü sebebi var. 30 yaşından sonra kadın içinde erkek içinde tahammül seviyesi azalıyor. 20 yaşındaki bir kadın tahammül eder ama 30 yaşındaki kadının toleresi düşüktür. 30 yaşından sonra bir kadın 2 3 çocuk doğurmak istemez doğursa bile yıpranır. Ama 20 yaşındaki kadın isterse doğurur ve 30 karına kadar çocuklarını 5 6 yaşlarına ulaştırır hemde genç kalır. Evliliğe ikna etmesi gereken kişi kadındır ve 30 yaşındaki bir kadın bu uğraşa girmez. 30 yaşındaki bir kadının 10 20 sevgilisi bile olmuş olabilir ama 30 yaşındaki bir erkeğin hiç sevgilisi olmamıştır belki. 30 yaşındaki bir kadın doğru kişiyi bulmak için her hafta bir date çıkar ama erkek yılda bir belki yapar bunu vs vs.
00 Yorumla
1 yılÇünkü erkek kendine bakarsa ister. Döllenme ister. Kadınlar artık eskimiş değil yıpranmış hiç değil artık defolu. Bazı erkekler de öyle. İçi dışı çıkmış. Bedenden bahsetmiyorum. İç kısmı çürük. Ağzı sigara içki... bizde bir iş güvenliği uzmanı var. Kız taş gibi. Etine dolgun. Ama kızın beyin gitmiş. İçki bitirmiş. Yaş 27 ya da 30. Kız daha hiç evlenmemiş.
Erkek var 48 yaşında. Gör abla. Ben 36 dayım beni üçe katlar. Demek ki görsellik değil olay. İhtiyaç. Kızı altına aldığında doyurursa tamam. Simdi ki kadınlar yatağa giremiyor. asidi kaçmış kola gibiler
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen Türk kızlarının libidosu düşük. Çoğu cinsellikten kaçıyor. Ben yabancılarla daha rahat yaşıyorum. Türk kızlarının nazı çwkilmiyor
- 1 yıl
@Alpha_Rules naz değil ki? Beğenmişlik. Bedenleri bir şey zannediyor llar
1 yılBen de kadınlara ilgi duyan 30 yaşında bir olmama rağmen asla kendimden küçük birini istemiyorum benden büyük bir kadın olmasını tercih ederim. Ama erkeklere göre değişiyor sanırım. Gerçi hetero olsaydım da kendimden çokça büyük bir erkek istemezdim. 3-4 yaştan daha büyük ya da küçük olması mantıksız geliyor bana.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmmm, bu konu tam bir hararetli tartışma konusu ama biraz aşk penceresinden bakarsak herkes kendine uyan ruhu arıyor diyelim. Yaşı ilerlemiş insanlar genç kişilerde enerji ve heyecan bulduğunu düşünüyor olabilir. Ama işin aslı şu ki; yaşın bir önemi yok aslında, olay kalplerde 💕. Yani 27 üstü kadınları istemiyorlar demek yerine, uyum sağlayabilecekleri bir frekans arıyorlar diyelim. Belki de bir çeşit özgürlük ve keşif tutkusu olabilir!
Sen ne düşünüyorsun? Akıllarında başka nedenler var mıdır sence?✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü bize layıklar bizde olgun istiyoruz bu da bir gerçek djdj
62 Yorumla- 1 yıl
çıtır olsun yeter.
- 1 yıl
İyi dedin Redemancy 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılsapıklardır ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSapiklik bence. Bi cesit sapkinlik diyebiliriz. ya da guzellige ve gorunuse asiri onem vermek. Mesela ben 33 yasindayim aslinda ve gorunusum cok genc, kirisigimda yok. Gayet ilgi goruyorum. Boyle seyler beni cok bunaltiyor. Evet 30 ustu cekici seksi kadin bulmak daha zor. Ama ben boyleyim.
Demek istedigim erkeklerin abaza olmasix sadece dis gorunuse onem vermeleri yuzunden olan bisey. Genc kizlarin dogal olarak daha "seksi" gorunmesi normal, ama butun genc kizlarda guzel degil, hepside akilli ya da iyi de degil.
Olayin sebebi sadece ve sadece erkeklerin mukemmel seksilikte asiri guzel biriyle olmak istemeleri, ve buna takmalari. Kadinda deger verdikleri baska bisey yokmu? Mesela iyi kalpli olmasi, anaç olmasi gibi? Guzel muhabbet edebilmesi falan?
Hayir, bu basit erkekler sadece tatmin olmak pesindeler. Kizlar bunu anlayin ve kolay guvenmeyin.
Ben mesela 30 ustuyum ama bana gelen iltifatlar dudak ucurtur, genz kizlara bile gelmeyebilir. Abartmiyorum guzelim. Erkekleri heyecanlandiriyorum.
Genc kizlari genc olduklari icin degil, cogunun daha buyuk kadinlardan daha cinsel acidan cekici olmalari yuzunden istiyorlar. 30 ustu biriside cekici olabilir ama bu daha nadir ulkemizde, cunku gelismis bir ulkede yasamiyoruz.
856 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani havaya girmeleri sacma, cunku iyi niyetten begenmiyorlar sonucta bu genc kizlari, afedersin s**lerinin zevki icin.
Siz yurt disinda bi gelismis ulkeye gidin 30 ustu kadinlar burdaki genc kizlara tas cikartir.
Cevap sahibi1 yılIyi gorunen rahat mutlu sirin guzel seksi cekici birini istiyorlar aslinda anladin yaş bahane. Tabiki 40 tan sonra cokersin ama gelismis bi ulkede yasayan kisiler oyle degil eger guzelse tabi. Birazda genetik.
Mesea ben neden hic yaslanmadim simdiye kadar cunku yasadigim yerde temiz hava, temiz su, dogal yesillik alan, besleyici yemek, her turlu imkan var, alkol kullanmiyorum zaten sigaramda yok. 10 15 tane sevgilimde olmadi. Hayatimi okuyarak gecirdim. Cok calistim okudum uzun sure. Aileme yardimci oluyodum. Biktim yani artik bu konudan. Yok pörsümüş falan çökmüş bilmemne ayip yaninyeter. Bu nasil cahilliktir. Konu tamamen cinsellikten ibaret, kizlarin zaten genclikten imkanlari yok cogunun genc kalmasi imkansiz. Hep oylemi kalacakalr. Ben istemem sahsen beni sadece bedenim icin isteyen bir erkek.- 1 yıl
Tüm yorumlarını okudum. Burası yeri değil bu kadar neden anlatıyorsun falan da yazmayacağım. Herkes heybesine düşeni alır elbet. İyi niyetten yazıyorsun ki anlayana.
Kendine bakman, vücuduna özen göstermen ayrı bir güzellik. Daha da güzel olan dünyada olup bitenin farkında olman. Kendini bilen ve tanıyan, donanımlı insana rastlamak hele ki burada zor. Tebrik ediyorum. Umuyorum ki denginle karşılaşırsın🙏 - 1 yıl
Sapıklık falan değil. Senin yaşın geçmiş teyze. Treni kaçırmışsın sen
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules sen 32 yasindasin. Mal
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules sen kim teyze demek kim
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin ozellikle gizlilikten ciktim. Cok komplekslisiniz toplumca.
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules sen cok yakisiklisin eminim. Ve cok iyi bir insansin.
- 1 yıl
@erisasli34 üstüme alınmıyorum ama toplum özelinde yapacak bir şeyim yok.
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin sacma sapan fikirlerinz var. Ben gayet guzelim. Sokakta bana kiskanclikla bakan genc kizlar oluyor. Rahatsiz bile oluykrum gelmis bana ne diyor.
- 1 yıl
@erisasli34 benim yorumumu anladığına emin misin? Ben olumlu şeyler söyledim de yanlış anladığını düşünüyorum. Oysa hemfikirdik o konuda.
İyi oku yorumumu...
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin anladim yorumunu.. zaten sana bisey demiyorum ama artik cidden bunaldim boyle seyler okumaktan duymaktan. Ben neseli birisiyim hayati seviyirum ne yapayim oleyimmi? Benim de hakkim simartilmak sevilmek. Neden kadinlara boyle seyler soyluyor bi kitle? Ne istiyorlar insanlardan yani. Istedikleri gibi hissetsinler. Teyze de neymis. Cocukmusunuz siz yani yaa (sana demiuorm)
- 1 yıl
Yani kimseyi kötüleyemem, yargılayamama. Toplum içinde her türlü insanımız var. Bizim insanımız, yapacak bir şey yok. Herkes kendinden sorumlu. Seçici olacaksın. Muhatap olmayacaksın gerekirse. Ne diyeyim. Bir türlü ayak uydurmalısın yaşadığın topluma. Kendini geliştiren insanımız da çok ya hu. Takılma bu kdar.
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin yani boş konusma sanki teyze deyince noluyo koca kari gibimi gorunuyorum hayir aksine...
Cevap sahibi1 yılSana demiyorum boyle insanlarin yasina takan insanlar da bi ruh hastaligi var galiba
- 1 yıl
Yani pp ye baktım şimdi. Öyle bi tipin yok da belki takılmıştır arkadaş. Espri mahiyetinde yani.
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin evet haklisinda saçma. Zaten benim hayatimda yeterince iltifat aldim kendimi biliyorum birinin demesiyle bisey olmaz. Benim korktugum sey toplum boylemi yani cunku bu normal degil. Belki benim her turlu donanim var bir erkegi mutlu ederim ama sirf yasimin rakami yuzunden benim kiymetim bilinmicek.
Bide surekli insanlara teyze abla demeleri de tuhaf koskoca erkek adamsin, cocuklar oyle konusur- 1 yıl
Sen kendini bildikten sonra..
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin bunu iltifat almak icim yapmadim. Zaten bu yuzden bu yorumu yazdim. Neden herkesin 30 ustu cok yasli gorunur ya da cirkinler coker diye dusuncesi var demek icin.
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin bilmiyorum. Ama buyuk ihtimal incel o
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin yani ama yinede rahatsiz edici oluyor...
- 1 yıl
Beni özel ya da muhabbet tercihi olarak 30 üstü daha cezbediyor. Kendini yetiştirmiş, kendini bilen, donanımı belirli bir yere gelmiş ba bla bla... Bunlar daha cezbedici bende. Muhabbeti bile farklıdır bu insanların. Hem toplum genelinde 30dan sonra çökmüş gibi bir düşünce yok. Çıkar aklından bunu. Yanlış düşünüyorsun:)
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin bu soruyu acan ve yazanlar ne o zaman. .
Cevap sahibi1 yılYani bide su var insan 7 sinde neyse 70inde de odur derrler. Kadinlarin 30 da hemen 30 olur olmaz sak diye olgunlastiklarini zannediyorlar ama bizde cocuk kaliyoruz biraz. Erkeklerde neden boyle bir beklenti yok?
- 1 yıl
@Alpha_Rules sende amcasın buruşmuşsun gelmiş kıza teyze diyon yanımda kart kalırsın kendi yaşına bak 30 küsürlük amca
Cevap sahibi1 yıl@Ilçinneziha boş ver ya... ben yandim sen yanma cevap verip... bu tipler 40 yasina gelince bizden daha kart goruncekleri icin gocunuyorlar. 🙈🙈
- 1 yıl
Bunlara yaşlarından genç gözüktüklerini kim söyledi gayette onlarda amca dede oluyorlar çevremde 30 yaşında gördüğüm kızlar gayet güzelken çoğu erkeğe amca diyorum saçları beyazlaşmış dişleri dökülmüş bir aynaya baksa bu abiler
- 1 yıl
Adam kendi yaşıtına teyze diyecek kadar komik o teyze madem sende amcasın aynı yaş 🤣 madem görüntü önemli değil yaşla bozmuşsun kafanı sende geçmişsin yaş olarak
- 1 yıl
her erkek aynı değil. ben otuz yaş altına tam olarak kadın gözüyle bakamıyorum. gençkende otuzlu yaştaki kadınlara aşık oluyordum ve beni bu konuda tersleyen kadın çok oldu. olgun seven genç kızların şansı çok yüksek ama olgun seven genç erkekler ters tepkiler alıp sevgilisiz kalıyor😂😂😂genç bedeni bana çocuksu geliyor. bir kadının kadınsı hatları otuz ile otuzbeş yaş arası tam oturuyor. bakınca bir anne görebiliyorsun. Seksi görünümden herkes etkilenmiyor. anaç görünümden etkilenen insan da çok.
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan ya anac gorundugumuzu kim soyledi...
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan kotu bisey degilde.. 30 deyince akliniza gelen su karikaturumsu imajdan kurtulamiyorsunuz iste...
Cevap sahibi1 yıl@Ilçinneziha evet ya... yani genc bir erkek diyo olsa hak veriyorum ama yasitim olupta bunu yapmak tujaf. Daha buyuk olupta yapanlar bile var ne diyosun... hatta genc gkrundugum halde onlardan. Bence caba gostermemek icin kacmalarina bi bahane. Bulmuş "ezik yaslanmis" hatun boş yapicak ilgi caba gostermicak uzerime aticak neden sen "olgunsun" naz yapamazsin cocukmusun sen kendine yet falan filan
- 1 yıl
hatlar oturuyor
Cevap sahibi1 yılYok dominant oluyomusuz maskulenmis sacma sapan yazmis birisi. Resmen kadin dusmani. Benim nerem dominNt birisi bana ters baksa ağliyorum. Sacma sapan insanlara kaba davranmaya bahane aramayin insan olun herkese deger verin
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan he aynen
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan hatlar oturuyor harita gibi
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan ahahaha laflara bak hatlar oturuyormus.
- 1 yıl
kalıp alıyor otuz yaştan sonra. kadın kalıbını almayanlar bir zahmet kalıplı erkeğe bakmasın😂
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan bende hat falan yok ya gayet yuvarlak dolgun
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan kalip ne demek anlamadim tipim benim zarif bi tipim var anaç durdugunu dusunmuyorum. Sen daha cok jennifer lopez gibi bi vucut dusunyyorsun sanki
- 1 yıl
yuvarlak hatlar dedikleri bir şey duymadın mı sen. kadınsı hatlar zaten yuvarlak ve dolgun olur. erkeğe bilinçaltıntında doğurganım sinyali verir. genç kız fiziğinde hoşlanan sübyancıdır😂😂😂
- 1 yıl
en doğurgan olan tür jennifer türü işte. hatta kalp simgesi tanrıça iştarın kalçalarıdır
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan hayir jennifer lopez cocuk dogurmus 50 yasinda kadin demek istedim... dogurgan vucut diye biseyde yok, benim kalcalarim genis hatlarim var ama o eskidende vardi. Sadece minyonum ve zayifim normalde
- 1 yıl
kalçaların geniş ve dolgunsa anaç tipsin işte. tanrıça iştar yaz görürsün heykellerde
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan anlamadkm ama neyse tamam bakarim. .
- 1 yıl
senin kafa gidik halde. sabaha kadar millete laf yetiştirmişsin anlaşılan. hadi git uyu çünkü basit şeyleri bile algılayamayacak kadar uykun var😂
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan yo hayir uyudum uyandim geri yaticam.. insani sinir ediyorsunuz benim duygularimi benden iyi biliyorsun sanki.
- 1 yıl
eeee yazdıklarımı neden anlamıyorsun ki😏
- 1 yıl
bırakın gençlere takılanlar takılsın. sadece ömründe meme ellememiş gençlerin kaldırabileceği ergen kız tribini biraz cinsellik için çeksinlerde akılları başlarına gelsin😂
sadece 10 dakika tahammul edemem valla
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan anliyorum ne dedigini. Ama bende kendimi genc olarak goruyorum. Onlara daha dogrusu ergen desek daha dogru olur. Oyle seven varsada evet haklisin ya kendisi ergendir, ya da kendi yasinda biriyle anlasicak kapasitede olgunlukta degildir.
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan su asagidaki 30 ustu leri dominant ya da maskulendir yazisida cok tuhaf ya. Esas bu kadinlarin maskulenlesmesinin sebebi patriarchal ya da erkek egemen toplumdu, kadinlar gercekten deger verilseydi tr de daha feminen olurlardi.
- 1 yıl
dominantlığın yaşı falan olmaz. otuz üstü daha dişidir
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan ustunuze alinmayin siz ama boyle seyler hurafe. Kimseyi tanimadan bilemezsin kimi 30 ustu var cocuk gibi dir ya da cok genc durur kimi var 40 50 gosterir.
Bide şu var yabanci erkeklerde turk erkeklerinden daha genc ve diri oluyolar. Bide ustelik kizlar illa asiri genc olsun 18 gibi diye aglamiyolar, surekli yaş konusmuykrlarda. Onu da soylim.- 1 yıl
Gerçekten Türk erkekleri yaşla kafayı bozmuş benim yaşım 22 ama ben bile rahatsız oldum benim de 32 yaşında kız arkadaşım var kendi söylemese biz inanmamıştık o kadar küçük duruyor ki kız Benim yaşıtım çoğu erkeklerden bile küçük duruyor kıza da birton peşinde erkek koşuyor Hiç boş kalmadı hediyeler alanlar yemeklere götürenler bana bile alınmadı hediye daha burada otuz diye ağlayan amcalar çok ikiyüzlüsünüz gerçekten
- 1 yıl
Kesinlikle güzel görünüm Kişiye göre değişir 19 yaşında kız var çirkin kimse yüzüne bakmaz 32 yaşında kız var hediyelere boğuluyor çevremde gördüklerimi yazdım
Cevap sahibi1 yıl@Ilçinneziha 😳😳😳
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBazı genç kızlar biz olgun seviyoruz falan diyor. Hayır ben olgun sevmiyorum, benim çevremde de olgun sevenler yok. Herkes kendi adına konuşsa keşke. Kafasında saç kalmamış adam 18'lik gencecik kız istiyor. Bu kadar absürt bir durum olamaz. 30 yaş üstü kadınlar onların gözünde diriliğini kaybetmiş oldukları için genç kızlara yani bize yöneliyorlar ama kadınlar erkeklerden daha geç çöküyor asıl gerçek bu
43 Yorumla- 1 yıl
"kadınlar erkeklerden daha geç çöküyor asıl gerçek bu" böyle bir gerçeklik yok kusura bakma
- 1 yıl
Bu benim görüşüm
- 1 yıl
Erkeklerin doğasında genç kız istemek vardır. Doğal bir dürtü bu. Verimli döl ve meme arar erkekler. Bilimsel açıklaması bu. Hakkında araştırmalar yapılmış. 18-24 arası kızlar bütün yaş gruplarındaki erkekler tarafındam çekici bulunmuş
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birincisi sebep, cinsel yönden tükenmemiş olması. İkinci sebep ise, yönlendirme ve akıl verme konusunda daha uyumlu davranıyor. Bazı kadınlar kendini erkeklerle yarıştırıyor, ya gerek yok ki. Kadın yeri gelir 20 yaşında da sevilir, 30 yaşında da. Yeter ki kendini bilsin.
20 Yorumla
1 yılGenç erkeklerde de olgun kadın sevdası var. Sebebi bence ego. Neden diye sorarsan şöyle cevap veriyim. Genç erkek olgun güzel kadınlar bile benden hoşlanıyor demeki büyüdüm artık ben olayı bitirmişim diye böbürlenir, yaşlı erkek de ben bu genç kızı elde edebiliyorsam bende hala iş var demekki diye düşünür.
00 YorumlaKimin kimle birlikte olacağına bireylerin hayattan alabildikleri kazanımlar belirliyor. Erkeklerin ya da kadınların ne istediği önemli değil. Çoğu hedefini gerçekleştiremeyecekse bunun üzerine konuşmaya gerek var mı?
Asgari ücretli biri ferrari istiyorum dedi diye, bu adamı eleştirmek mantıklı mı?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılTürkiye'nin de tek gündemi bu zaten. Ülkenin zeka seviyesine de nazar değmesin aman.
112 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten yaşa takmış millet kafayı yaşla yemişler herkes yaşlanıp ölecek kabul edemiyorlar gerçekleri
- 1 yıl
@Ilçinneziha harika açıklama
1 yılHer erkek aynı değil. Bazı erkekler gerçek aşk aramaz fiziğe bayılır, bazı erkek fizik aramaz gerçek aşk arar. Bu kimin ne istediğiyle alakalı. Gayet aynı yaşta olan olgun dünyaca ünlü çiftler de var. Bence sen tek taraflı düşünüyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBunlar genelde kel göbekli olur. Özellikle Instagram da çok yazdıklarından iyi bilirim. Burada da en çok onlar yazıyordu mesajları kapadım onlar yüzünden. Sadece s. pıklar (25 altına bakanları için söylüyorum)
14 Yorumla- 1 yıl
Boş yapma sa pık sensin. 18-25 yaş arası legaldir. Bu kişilere sapık diyerek suç işliyorsun
- 1 yıl
Tamam sende kendinden en az 10 yaş küçüğe yazan s. byancısın anladık
- 1 yıl
22-30 olmaz ama 30-38 ilişkisi olur bunu normal insanlar bilir ama bu kadar alıngan olduğuna göre haksız yere alınmamışsındır dayı. Şu sitede gördüğüm çoğu 30+ profilin malum yerini atmaktan başka marifetleri yok zaten.
- 1 yıl
Ayrıca insanların fikrini açıkça söyleyebileceği bir platformda konuşmaları sana batıyorsa bu sadece senin sorunun, legallikle alakalı değil 😂
1 yılSoru yanlış olmuş 30 yaş altı erkekler çok çocuk ve herşeyleri yalan. 30 bile değil 35 yaş üstü erkekler gerçekten tam olgunlaşmış oluyorlar. 30 yaş altı hep çocuksu çocuksu hareketler hep yalan umutlar vs vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılSonuçta 33 yaş üstü bir erkek yaşlı kategorisine girmiyor, genç bir kadına ilgi duyması son derece doğal. Ayrıca herkes kendini daha canlı, cezbedici bulduğu ve heyecan duyduğu birine layık görebilir, bunda sorun yok bence.
00 Yorumla Valla kendi düşüncem erkeğe genelde max 5 yaş altı denk olur. Yani mesela ben 29 yaşındayım ya yaşıtlarım ya da max 25 yaş bana uyum sağlar. Öyle 7-8 yaş çok bence ve pek uyum olmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl18-25 aralığı kızlar biz olgun seviyoruz diye diye diye diye bir yerleri kalkmaya başladı onların çünkü
54 Yorumla
Soran1 yılOlgun seviyoruz diyenlerin istediği olgunlar da kendine bakan fit görünüşlü veya genetiği iyi olan saçı dökülmemiş falan tarzda tipler kafasında 3 tel saç kalmış göbeği önde gezen değil
Cevap sahibi1 yılevetttt
- 1 yıl
Ne iğrenç bir üslubun var Türk kızlarının ne kadar bir taraflarını kalkık ve Egolu olduğunu bilmiyoruz sanki
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules yaş 32..
1 yılDaha iyi canım biliyomusun bu yaşta erkekler genç eşlerinin kıymetibi daha iyi bilirler deli olurlar başkalarıylada bişey yaşarlarmı bişey diye daha ilgili olurlar sevelerler bende böyle bi ilişki istiyorum 26 yaşındayım varsa çevrende böyle biri kaçırma derim ben kaç tanesini yok saydım ama günah yazmasın tipleri çok ama çok kötüydü yakışmazdık millet para odaklı olduğumu düşünürlerdi üzülürdüm sonra ondan şans vermedim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
13 Yorumla- 1 yıl
Bu seferde tip odaklı oluyorsun sen bence saçmalıyorsun
- 1 yıl
Başkalarının lafıyla hareket eden birinin özgüveni düşüktür
- 1 yıl
@Alpha_Rules valla cahiller kadar olmasada özgüvenim yerinde çok şükür ama şöyle bi şey var sen görmediğin için böyle düşünebilirsin okey ✋ ben 26 yaşında olsam da şükür göstermiyorum çok ama çok minyonum yani ciddi isteyen kişiler fazla büyük görünüyorlardı abim gibi üstelik maddiyat olarak da iyilerdi ama ben onda değilim kendi kariyerim var çalışıp alıyorum ben biraz aşktayım ayrıca ne kadar takmasanda illlaki bu konular hakkında senin canını sıkan biri oluyor en basidinden bi hamburgerciye git sen küçük ve minyon adam dev bi enterasan oluyor herşeyin hayırlısı ön yargılı olmayın beyefendi 🤝
1 yıl33 yaşında bir adam 27 ve üstü bir kadına selam yazsa 2. cümlede kadın ne zaman evleniyoruz der. Bu yüzden hemen evlilik mevzularına giren kadından uzak durup 20 liklerle takılıyorlar işte
12 Yorumla- 1 yıl
27 olucam bu sene 33 yaş erkek ile konusmam
- 1 yıl
Figmud Sreud yüzde 100 haklısın. burada zırlayan kızlar genç kızları kıskandıkları için erkeklerin oyunlarını bozmaya çalışıyorlar. Erkeklerin doğasında 18:24 yaş arası kızlara çekim duyma vardır ve bu değişmez. Bütün kültürlerde böyledir
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. 30 yaşındaki kadınlara yaşlı gözüyle bakan herkes benim gözümde istisnasız cahil ve kendisini geliştirememiş birisidir.
20 Yorumla
1 yılSapıklık işte. Kendi yaşıtı ve çağındaki biriyle olmak varken böyle tercihler yapan kişiler net sapıktır
20 Yorumla
1 yılşşşşşt sakin ol şampiyon. bilimsel araştırma sonuçları var. kendisinden genç yaşta evlenen erkeklerin ömrü uzuyor. kadınlarda ise tam tersi bir durum var.
00 YorumlaGenç kızlardada 33 yaş üstü erkek sevdası varya onu değerlendiriyorlar
30 Yorumla
1 yılHerkesin talebi genç bedene erkeklerde düzen böyle 25 altı kızlar kendi renkleri ile olsa dayılara ekmek kalmaz onlarda kendi dengine gider
10 Yorumla
1 yılKadinlar yas aldikca daha huysuz ve mutsuz oluyor. Cinsellik konusunda da daha bir hazineymis gibi davraniyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru söylüyorsun bizzat başıma geldi bu durum
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Aynı soruyu şöyle de sorabiliriz; neden 23-25 yaşındaki kızlar 35-40 yaşındaki erkekleri bu kadar seviyor? :)
117 Yorumla- 1 yıl
evet dogru ben seviyom :d
- 1 yıl
@Rtyunsss ne alaka ya
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Rtyunsss 30 yaşı yaşlı sanıyorsan senin g/erizekalığın ve bozuk psikolojin canım.
- 1 yıl
@umutnc34 kendini tarif ettin herhalde çünkü erkekler yaş aldıkça burnu kulağı büyür dişi çürür göbeği yağlanır ahahahah buna kendin bile inanmıyorsun insan gençken herşeyi tazedir yaşlanınca senin bu saydıkların gibi olur yani böyle olan sensin yaşı küçük olan erkeğin çehresi orantılı güzeldir yaş aldıkça kartlaşır senin gibi. Ve genç erkekler fit hızlı dinamik olur. 30luklar gibi göz altı çökük yüzü karışık dişi şarkı göbeği yağlı olmaz 30luklar anca dram verir kadınlara o koca göbeğiyle ahahahah
- 1 yıl
@Rtyunsss Haha sen bana kurban ol ya. 23-24 ve 26 yaşlarında çıktığım kızlar oldu son 2 yıl içinde. Bu yorumları boşuna yazmıyorum buraya, bir bildiğimiz gördüğümüz var ki konuşuyoruz. Sen 25'lik çıtır ara arkadaşım, herkesin zevkini ve tercihlerini de sorgulama böyle yanılırsın. Ben 25'lik olanlar çirkin demiyorum zaten, 25'lik çirkini 35'lik yakışıklı ve fit birine tercih eder misin diye yazdım.
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılBu yaşlarda insanların çoğu evli oluyor bu yüzden gençlere ilgi duyulması normal, ayrıca ilişkinin yaşı yoktur çocuk olmadığınız sürece.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. :)) erkek yaşlandıkça genç kadın ister. Bu abes bir durum değil. 20 li yaşlardaki kadınlarda hiç hayır demiyor bu duruma.
00 Yorumla
1 yılBende 33 yaşındayım ve 27 ye hayır 25 e evet demedim hiç yani öyle diyen bir erkek varsa harbiden psikolojik sıkıntıları vardır
010 Yorumla- 1 yıl
Sen erkeklerin doğasının farkında bile değilsin. Cinsiyetini değiştir bence
- 1 yıl
@Alpha_Rules şu redpille kafayı fazla yorma bence. Dünya senin görüşlerinden ibaret değil kardeşim.
- 1 yıl
@Alpha_Rules erkekliğimi mi sorguluyorsun velet? Şüphen varsa giderebilirim.!!
- 1 yıl
@AsteriaTitan bana mı diyorsun.. ?
- 1 yıl
@cglakinin gaza gelen?
- 1 yıl
Sana demedim. Dediğim kişiyi etiketledim beyefendi.
- 1 yıl
@AsteriaTitan anladım küçük hanım
- 1 yıl
@cglakinin anladım küçük hanım
1 yılerkek kafası geç olgunlasiyor 33 yas erkek =25 yas kadin ama 33 yas kadin 40-42 yas erkege denk geliyor zihin yasi
02 Yorumla- 1 yıl
Ben 26 yim 33 yaş erkekle konusmam
- 1 yıl
tamam
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Öyle bir kaygım olmadı aşk ıslerı spontane gelısır 26 yaşındada kız arkadaşım oldu 33 te 39 da tamamen nasıp kısmet
00 Yorumla
1 yılsapkınlık keza kadınlarla oyle bana ileri yastakiler yanastıgı kadar yasıtlarım yanasmıyor ve bence utanç verici
00 Yorumla
1 yılÇünkü kadın çabuk çöküyor dizde ayakta kireçlenme sorunları yaşıyor ama genç alırsa nolur erkek yaşlanana kadar o dinç kalır
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe 25 i 18 20 yaş daha çok rağbet görmeye basladi. Ben 19 um mesela beni yaşıtlarım ya da 22 23 lerden ziyade hep 30 lar ekliyo
33 Yorumla- 1 yıl
Valla senınle tanısmak ısterım.. zarf acık bende
Cevap sahibi1 yılNeden?
- 1 yıl
Zarf acık bende
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes yaşitlaritla olmali ama muhtemelen çıtır sevdası olabilir bu durum. Bazıları da küçük bulur kandırması kolay diye.
32 Yorumla- 1 yıl
Kandırmakla alakası yok
Cevap sahibi1 yıl@Alpha_Rules kandıranlar var çok gördüm. Siz yapmıyorsunuz diye herkes aynı değil ki
Gizli Üye(36-45)1 yılKendini ispat çabası başka şey değil, aptl ergenler de inanmıyor mu beni seviyor diyor ne gülüyorum🤣
33 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss filinta değil hala bende iş var, hemde gençler bile tercih ediyor hazzı aklınca. Ama bilse o ergen parası için yemek için geliyor ha bunu da bilmiyor değiller ama işlerine de öyle geliyor al gülüm ver gülüm karşılıklı menfaat😅 tabi kıçlarına tekmeyi yiyene kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılGenç iyidir delidir sever temizdir kadınlar maalesef yaşlandıkça bakımlarını azaltıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılLayık görmeli bir durum değil. Sebep basit genç kadına daha fazla çekim duyarız iç güdüsel bir şey uzmanlar doğurganlıkla bağlantılı olduğunu söyler.
11 Yorumla- 1 yıl
Konudaki en mantıklı yorumlardan biri
1 yılÜstünde çok durmanın bir mantığı yok. Genç kadın her bakımdan erkeği diri tutabilir.
11 Yorumla
1 yılHerkes ister önemli olan istemesi değil
Ona karşı çıkmıyor sa Kendi bileceği şey..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla 35 yaşındayım büyük kadınlar ilgimi çeker. 51 yaşında bir kadınla seviştik geçen hafta.
29 yaşımda iken de 45-46 yaşında kadınlarla sevişir yatardım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yıl35 yas ustu kadinlarinda 20 lik erkek istedigi bir sey olsa gerek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılSana ne? Keyif bizim, zevk bizim.
Yaş farkı da ideal, bence en az 10 olmalı zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBende yok sanırım bu bir tek.
Heyecan ve keyif de bir yere kadar.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılArz talep meselesi bulabiliyorlarsa ve daha genç kız seviyorlarsa neden yaşlı kadınla evlensin ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 33 yaşındaki bir adam 25 yaşındaki bir kadına ulaşabiliyor çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılYaş nedenle ilgiliyse citiri herkes ister ama olgunu herkes sevemez
00 Yorumla
1 yılAklı başında olması kâfi aslında yaşsal duruma giren zevkin peşindedir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m 1 yılYaşa bakmiyirum benden 3 4 yaş büyük olanda olabiliyor kucukde
00 Yorumla Tam tersi 30 yaşındayım bendrn büyük biri arıyorum mesela onun cocuksu hareketleri yok davranışları olgun... vb
00 Yorumla
1 yılBen de o yaşları istemiyorum. Olgun, kendini bilen bana daha cezbedici geliyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Kendi doğanın farkına var erkekler genç kız sever
- 1 yıl
@Alpha_Rules tamam bro. En erkek sensin aramızda.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir sevda içinde hiç olmadım, kadının olgunu daha az yoruyor insanı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBilmem ki yani anlaşmak lazım. Önemli olan o. Alt sınır koymak mantıksız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılGençlik ateşi ve onların olgun erkek beklentisi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. kişiye göre değişir o aslında kızlar olgun erkek seviyor :D
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbir şey dicem ama çok boş işlerle uğraşıyorsunuz bir gün bunu anladığınızda umarım geç olmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl30 yaş üstün kadınlar artık cinsel yönden daha az tatmin edici oluyor sanırım ondandır
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnşallah öyle olur da yıllar sonra bir daha karşılaşırız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşa takılınca şımarık, yaşa takılmayınca nefes alsın yeterci ilan edilmek Türk Erkeğinin kaderi galiba...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende öyle bir takıntı yok genç kızlar bazen kendisi geliyor 8 9 yaş fark oluyor bazen aramda kızlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler işte onlar her zaman en iyisine layıktır (!)
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMayk git ve köşede 31 çekmeye devam et abicim hadi
Yani ben dogru bulmuyorum... tamamen kontrol altina alabilecegi yasam enerjisi yuksek olduklari icin hosuna gidiyor erkeklerin o yas grubu. Herkesin kendi hayati...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılVay beee. Öylemiymiş. İyi ki öğrendim bunu :)
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem