Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok sinsii bir propaganda ve manipülasyon var burada. Ama eminim çoğu erkek bunu farkedememiştir. Kadınlar bilinçli ya da bilinçsizce erkekleri manipüle ederler. burada şey demek istiyor. Kadınlar z kuşağı erkek seviyor, çünkü romantikler. Bunu okuyan erkek de şey düşünecek. Romantik olursam beni de beğenirler. Erkek tuzağa düşmüş olur. Kadının fendi erkeği yendi mevzusu biraz da burdan kaynaklanıyor.
Erkekleri romantik, kadına çiçek alan, hediye alan, hesabı ödeyen beta erkeklere dönüştürmeye çalışıyorlar. Tuzağa düşmeyin. Kadınlar çıkar peşinde. Dikkatli olun. Kaldı ki z kuşağının romantik olması diye bir şey de yok. Aslında z kuşağı diye bir şey de yok. Siyasetçilerin oy toplamak için uydurduğu bir şey. Bütün bir kuşağı genellemek saçma. Sanki yeni kuşak doğarken yeni fabrika ayarları ile çıkıyormuş gibi.
Konuyu açan belki kötü niyetle yazmadı bu soruyu ama farketmez. Bilinçsiz yapmış olsa dahi burada manipülasyon var. Erkekleri güçten ve erkeksilikten düşüren şeyler var.12 Yorumla- +1 yıl
Haftalarca üzerinde çalışıp ayarlama ve düzenleme yapılarak hazırlandı , Elon muskunda parmağı var
Yinede belli etmişiz tüh - +1 yıl
Busted. Yakalandın (!) :D Sen bir ajansın
itiraf et. Gizli servislere çalışıyorsun değil mi? Kgb de de olabilirsin. Zaten Rus kızlarına benziyorsun. ;)
En İyi Cevaplar
Ben kadınların kendinden 10-15 yaş küçük birine ilgi duyduklarını hiç duymadım. Öyle ki bütün delikanlılık dönemim bunu hayal ederek geçti :)
Oysa 30'lu değilse bile 40'lı 50'li kadınlar ile ergenlikten yeni çıkmış delikanlıların ilişkisi her iki taraf için de sayısız faydalar içerir. Delikanlılar o yaşta çok seçici olmaz bu bakımdan kadınlar, sonsuz enerjiye sahip bir partnerle çok renkli bir cinsel hayata erişirken, delikanlılar da mastürbasyon yapmak ya da genel eve gitmek yerine gerçek bir kadınla ilişkiye girmiş olurlar. Kadından öğrenecekleri de gelecekteki birlikteliklerinde çok işlerine yarayacaktır. Elbette duygusal bir ilişki kurabileceklerini iddia etmiyorum ayrıca bu şart da değildir hatta bundan kaçınılmalıdır.
Bunun olgun erkek ve genç kız biçiminde olması da benzeri şekilde her iki taraf için de ilginçtir. Ancak bazı sakıncaları vardır. İlkinde bekaret, hamilelik gibi sorunlar bulunmazken ikincisinde bunlar problem olur. Ayrıca yine ilkinde duygusal bağ kurma olasılığı çok düşükken ikincisinde çok fazladır.
Elbette olgun kadın - genç erkek ilişkisi bizimki gibi tutucu toplumlar için pek uygun değildir ve çok sık rastlanmaz. İlginç olan, olgun erkek - genç kız ilişkisinin ise toplumda çok sık karşılaşılan ve bu bakımdan normalleşmiş bir ilişki biçimi olmasıdır.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani yaş bence ilişkide en son bakılması gereken şey İlişkide ne beklediğine bağlı aslında Kimi insan mesela heyecan ister hareket ister kendinden daha küçükleri tercih eder Kimi insan artık doymuştur sakinlik dinginlik ister Büyük tercih eder ona bakarsan z kuşağıda 30 dan büyük istiyor özellikle kızlar fhfhf🥲alan memnun veren memnun zevkler ve renkler tartışılmaz çiçekim🌺demek ki o kadınlar hareket istiyor gjfgdh daha böyle çılgınca istiyor 😂 mesela bende böyle hayatta yerini etmiş gdhdh olguıınn tecrğbelii😂 ouuu yeaahh yoldan çıktım djjfjf
57 Yorumla- +1 yıl
Sakince bırakıyorum buraya🧸. .
😂
- +1 yıl
Annem yanımda olmasaydı jfjcj kahkaha atardım jdjfjfj ayıcık için teşkirler çiçekim🌺😂her konuyu belli yere getirmekte üstüme yok jfjfj
- +1 yıl
Rica ederim. İyi günde kötü günde her zaman yanındayım 😂🌸
- +1 yıl
Bendeee 🌺😂
- +1 yıl
teşekkür ederim 🌺
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Z kuşağının Z kuşağına ilgisi yok. 😄
Z kuşağının kendinden daha emin bir tavrı var, öz güveni olmayan kişi sayısı azdır. Ki bu bence çok iyi bir özellik. Bu kendinden emin duruşları ilgi çekiyor olabilir. Bir de daha “modern” bir düşünceye sahipler, otuzluklar kadar kıskanç ve kısıtlayıcı bir yapıları yok. Ki artık erkeklerin de kendilerinden yaşça büyük kadınlara ilgi duyma oranı arttı, hal böyle olunca iki taraf da daha rahat davranabiliyor.33 Yorumla- +1 yıl
Z kuşağımı kendilerinden emin davranıyor yapmayin Allah aşkına eger tiktok olmasin z kuşağı komple ac yapacak hic biseyleri yok bütün hayatlari bosluktan ibaret hangi modernlikten bahsediyon sen modern olmak güçlü olmak anlamına gelmez. Güç elinde isin gücün varsa ortaya çıkar adamlarin tek bildiği sey aç karnina kız tavlamak kizlarin çoğu da düşüyor bu tuzaga oysa adamin bir isi bile yok ne güveni ne gücü ne kendinden eminliğinden bahsediyon sen
- +1 yıl
@Kemaltangunes Z kuşağı olan biri olarak Tiktok mecrasına atılmadım hiç. Ama bunu yapıp geçim sağlayanı da yadırgamıyorum. Çalmıyor, çırpmıyor, hak yediğini de zannetmiyorum. Devir teknoloji devri, sosyal medya sayesinde kazanç elde eden çok insan var.
Olumsuz genelleme yapacak olursak çoğu kuşağa söyleyecek laf buluruz. Soru başlığına yönelik düşüncelerimi belirten bir görüş paylaştım. - +1 yıl
Tiktok bir meslek kriteri olamaz elbetde calip cirpmiyor fakat tiktok böyle asırlarca gitmeycek daha kariyerli daha bir ele alinir para kazanma yöntemi secilebilir bu bir is değildir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler genç kızlarla evlenirken sorun yoksa kadınlarda genç erkeklerle evlenirken sorun olmamalı bence..
Çokta takılmıyorum yaş olayına benim anneannem dedemden büyüktü, yengeçler de dayilarimdan büyük yani olabiliyor. Önemli olan kafalar uysun...51 Yorumla- +1 yıl
Yengemler*
u +1 yılTam tersi diye biliyorum bunu ben. Z kuşağına “kardeşim” diyorum “deme lazım olur diyorlar” 😃 daha romantik oldukları bir gerçek tabii
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılXleri bırakıp Z kuşağı ile ilgilenen bir orta yaş kadını genç, dinamik, eğlenceli ve daha ateşli, daha maceraperest bir hayat yaşamak için bu tercihi yapmış olabilir.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 30 luk kadınların z kuşağına değil, Z kuşağının 30 luk kadınlara sevdası olmasın bu..
120 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kadının erkekten büyük olması zenginlik demekmiş ondan heralde sjdn
Ben çekici bulmuyorum çocuk gibiler.12 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar zaten gibi değil.
- +1 yıl
Hemde boklusundan
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kadınların romantik erkeklere hasret kaldıkları bir dönemde yaşıyoruz.10 Yorumla
+1 yılZ kuşağı diye adlandırılan o ne üdü belisiz karakterler bütün dünyalarini cinsellik üzerine insaa ettikleri icin 30 luk kadınlarinda tam aradıkları kisiler sinifina giriyorlar. ayrica gecen gün burada yazmıştım yine yaziyorum
KS canlar cinsellik duyguyla alakasi olmayan tamamen hayvansal icgududur.
Duygu ile ic güdüyü birbirine karistirmayin.
Hani diyorlar ya bazi kizlar ben sevdiğim erkekle biseyler yasamak istiyorum falan filan oysa gercek suki sevdiğin erkek falan filan palavra sadece güven duyduğun icin can tehlikesi olmadığı icin o kisiye sadakat gösteriyorsun hal böyle olunca onla zaten biseyler paylasma gereksinimi duyuyorsun
Sunu unutmayın kadinlar güven duyduğu erkege sadakatli olur aslinda evlilik denilen birliktelikde güven sorunu ortadan kalktığı icin birlikte olmayi gerektiren bir birliktelik kavramidir hayat arkadaşı denilen olay yani.
Günümüzde okadar cok gündelik iliski yasayan kadin varki neredeyse yüzde 35 lerin üzerinde bir sayi var.30 lu yas kadınlar da 30 yas hiper libido tetiklenkesine ve tipki 18 yas kizlar gibi asiri cinsel istek duyarlar yani doyurucu iliski isterler dolayısıyla hedef z kuşağı adamlarin isi cinsellik ten ibaret00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı bulmuyorum ya,çoluk çocukla işim olmaz. 18'likken bile hep olgun erkekleri istemiştim, hatta 14 yaşındayken bile hep böyle oldu ve bu durum bende hiç değişmedi. Olgun erkekler daha hoş. Ayrıca niye 30 yaşındaki hanımlara kadın deniyor, anlamış değilim. Çok mu yaşlıyız :D
62 Yorumla- +1 yıl
30'lu yaşlar bir kadının en güzel olduğu çağlar. Hayatı ve kendini keşfetmenin çağıdır 30'lu yaşlar , bence o yüzden kadın deniliyor. Kadın gibi kadın meselesi))
Benimde 4 yılım kaldı gün sayıyorum heyecanla 30 olmak için 😄 - +1 yıl
Evet en güzel yaşlar kesinlikle 😊
+1 yıl30 luk 40 lık demeyelimde genel anlamda kendinden çok fazla küçük yaşta erkeklerle ilgilenen kadınlar egolarını tatmin etmek için birlikte olmak istiyorlar bir bakıma ben bu yaşa geldiğim halde genç erkekler benimle ilgileniyor mesajı vermek istiyorlar çevreye yaşlılıklarını reddetmek için genç erkek tercih ederler. Kendinden çok küçük yaşta kadınlarla ilgilenen erkeklerde ego tatmininden ziyade tamamen görsellikle ilgileniyorlar genç kadın elbette daha güzel gelir göze erkekler daha düzler tabi eğer erkeğin çocuğu yoksa genç kadın tercihinin sebebi çocuk içinde olabilir sonuçta kadınların doğurganlık açısından en aktif olduğu dönem 20,35 yaş arasıdır bundan dolayıda tercih edebilirler. Çok büyük kişiyle ilgilenenler apayrı bir konu uzatmayayım. Elbette aşkta olabilir yaş farkına rağmen ama bunlar istisnai geneli söyledim.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sadece seks üzerine kurulan düşünceleden ötürü oluyor
34 Yorumla- +1 yıl
Duyguda olabilir. Aşkın yaşı yoktur
- +1 yıl
Sigmund Freud sözü devreye girer. Aşk yoktur libido vardır diye. 10 yaşın üstü kuşak farkına girer. Bir yer dinginlik isterken diğer taraf hareket ister. Düşünce yapısı, beklentiler uyuşmadığı için bir aşktan söz edilmesi yüz binde bir ihtimal. Çoğunluğun böyle yapması libidosal davranış.
- +1 yıl
Freud dediyse doğrudur, ikna oldum
- +1 yıl
Bugün Avrupa'da ve Amerika'da pek çok psikoloji bölümündeki eğitim görevlileri Sigmund Freud'un görüşlerine katılmıyor. Çoğu görüşü hala geçerlilik kazanmış değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bunu gözlemlemediğim için böyle olduğuna katılmıyorum. Daha azınlıkta olduğunu düşünüyorum. Özellikle ülkemizde erkek daha geçim vb konularda sorumlu olduğu için (olması gereken bu demiyorum olanı söylüyorum) daha çok olgun erkekler seçiliyor kadınlar tarafından.
51 YorumlaAksine tam tersi değil mi? Çünkü bir kadın tanımıştım bana şu cümleyi kurmuştu ; neden olgun seviyoruz sanıyorsunuz çünkü daha zevkli hissettiriyorlar ve anlayışlılar diye çok şaşırmıştım. Şimdi böyle duyunca aklıma geldi.. gerçi her kadın bir değil. Ben kadınların ilgi, şefkat, samimiyet, baba figürü aradığını düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yıl30 Yaş üstü erkeklerin çıtır düşkünlüğü gibi onların beklentisi taze ten. Olgunluk, romantiklik falan hikaye. Z kuşağında gerçekte de bunlar oldukça düşük seviyede, sorumluluk becerileri düşük, hayatı kolay düşünüyorlar, psikolojileri zayıf hem sabırsızlar hem de her şeyi çabuk tüketiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum.. Yani herkesin beklentisi başka başka olabilir kimi taze seviyordur, kimi daha iyi bir cinsel hayatları olacağına inanıyordur, kimi genç hissetmek istiyordur.. Keyifli geceler..
10 YorumlaZ kuşağı erkeklerde bi ılıklık var ama z kuşagı kızlarında tam olgunluk var ben çözemedim bu işi 😂😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Ağlanacak halimize gülüyoruz inan 😄
- +1 yıl
Hakkınız tabi 😄
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Erkekde olursa pedofili. Kadınlarda olursa aşk deniyor. Cinsiyetlere göre kavramlar değişiyor ne güzel keşke kadın olsam.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bir de şu var. Erkek paralı ise çapkın parasız ise abazadır
- +1 yıl
Reşit değilse her halükarda pedofili ve istismara giriyor. Bunun kadını veya erkeği yok. Özellikle yurtdışında genç öğrencisiyle işi pişiren kadın öğretmenler bu yüzden işinden olup, ceza da alıyor. Kadını-erkeğü yok yani.
+1 yılZ kuşağı erkeklerinin 30 luk kadın sevdası olması o
81 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBence ota boka zırlayan her imkanı elinin altında bulunduran bı kuşak her kuşağın kendine has özellikleri var di galiba 90li olanlar 80 ve 2000li lerin arasında en yapıcı ve mücadeleci bı kuşak kadınlara gelince benim taşıtların için de daha denk gelmedim Z kuşağını çekici bulan
Bulanlarda sanırım olgunluğa ulaşmamış olanlar...00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Çıtır erkek seviyorlar, kendilerini daha da genç hissediyorlar😉💐
13 Yorumla- +1 yıl
Nedense, İkincisi kulağa daha hoş geliyor 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Herkesin kendine göre bir nedeni vardır. Pozitifliği seviyodur belki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çünkü aç kurt gibi saldırır 30 luk hatunu bulutlarda uçurur.. Kadın yeter artık öldüm der yeter yeter der... Birde bunun tersi var olgun erkek genç kızı bulutlarda uçurur ve genç kız bir daha ondan kopamaz..
10 Yorumla
+1 yılZ kuşağı denen çocuklara o kadar çok yükleniliyor ki kadınlar gündem de ne varsa onu arıyolar galiba, 30 yaşın da çok kadın tanıyorum z kuşağını sadece annesinden süt çıkmıyorsa emzirmek için gelir yani :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeyin doğru olduğuna pek inanmıyorum. 30 luk kadınların Z kuşağına çocuğu gibi baktığına eminim ama :) Z kuşağı erkekleri de hiç de olgun değil aksine onlar 30 yaşına gelene kadar ergen gibi olurlar.
10 Yorumla Z kuşağ ne olgundur ne de romantik hepsi ergen bu kadar pohpohlamayin 2023te Erdoğan kazanırsa çocuklara küfür edeceksiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey olursa marstan yer ayırdım oraya gidip yerleşecem
Z kuşağı erkeklerinin nesi çekici geliyor. Tiktok çekmesi mi😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bir de sanki kadınsılar mı bana mı öyle geliyor 😐
- +1 yıl
Bu Z kuşağına unisexcilik aşılanıyor son erkekler sizdiniz bence 😂
30 kü kadınlar z kuşağı meraklısı mı bilmiyorum ama z kuşağında bi kendinden yaşça büyükleri beğenme sevdası var
50 YorumlaZ kuşağı erkekleri mi olgun😂
Nedenini bilmiyorum sanırım genç seviyorlar30 YorumlaBelki gençliklerine dönmek istiyorlar. 😃 Hemcinsiminde yaşça çok büyük karşıt sevmeleri gibi. Biri sığınacak kapı diğeri gençlik hayalleri peşinde işte. Al birini vur ötekine. Banane der geçerim. 😃
10 Yorumla
+1 yıldaha çok genç ve enerjik hissedip ilişkide. dominat kişi oluyorlar .. sonuçta olgun bir erkek ağzının tadını aldıktan sonra doyar.. ama z kuşağı öyle değil
10 YorumlaOnlara kötü bi haberim var😅
Z kuşağı erkekleri çoluk çocuk40 Yorumla
+1 yıl30luk erkeklerinde z kuşağı sevdası varr yani salın bizi. 30luk 30lukla z kuşağı z kuşağıyla eşleşsin lütfen fnnc
31 Yorumla- +1 yıl
Bence de ama herkes istediği kişiyle ile eşleşebilir tabi
Tecrubeli olduğu için genç erkek de tecrubesiz olduğu için ilişkide kendisini baskın hissediyor ve bu hoşuna gidiyor kadının
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 30-35'lik sevdam var napıcaz bu mevzuları bilmiyorum :D
30 Yorumla 4 5 yas farkı normalde fazlası garip gelir bana. Ayrıca böyle bi akım mı varmış ilk defa duyuyorum?
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk defa senden duyuyorum bunu valla ayrica da katilmiyorum bu görüşe
30 Yorumla
+1 yılBence mantıklı. Z kuşağı erkekleri 30 luk kadınları alsın genç kızlar da bize kalsın. (buradaki yaşım küçük yazıldı)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılonu bilmiyorum ama yaş aralığı bence maksimum 10 yaş olmalı. kendinen 10 yaş büyük-küçük biriyle birlikte olmak çok normal
11 Yorumla- +1 yıl
Tam 10 yaş 1 ay varsa peki
Z kuşağı hastalığı olması. Kendisinin de öyle olmasından kaynaklanır. Z kuşağı hiçbirşeyi beğenmeyen, mutlu olamayan insan tipi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılHangi 30' luk kadınlarda var bu sevda bilemiyorum ama genç sevdası olan kadınlar daima olmuştur ve olmaktadır.
cut.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem genç çıtır seviyorlar demek ki aynı zamanda benim hemcinslerimde olgun kadınlar sevenler var tabi
10 Yorumla 30 luk kadınlar o kadar da yaşlı değil. Z kuşağı sevdalısı olanı görmedim. Varsa da şaşırtıcı. Kafa yapısı uyusuyor belkide.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılZ kuşağı diye bir şey yok herkes olgun sever erkek de olgun olmalı ki sizi anlayabilsin o yüzden erkek biraz büyük olmalı zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Çıtır seviyorlar demek ki
54 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler mi çıtır sever. Ben de seviyorum. Var mı ötesi. 😏
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılRomantiximden uzak gerçek bakan bir kuşak görüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar tuhaflaştı radyasyondan mı yediklerinden mi bilmem ama insanliğın sonuna geliypruz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek karşısındaki kadının ne istediğini anlıyorsa kadının yaşına bakmam taşıdığı akla ve güzelliğine bakarım…😎
10 Yorumla
+1 yıl60 lik dedelerin 18 lik kız sevdası nede. Varsa o sebepten belki kim bilir
10 YorumlaBelki yeni jenerasyonla daha iyi anlasiyordur ne diyeyim djdj
10 Yorumla
+1 yılAnnelik içgüdüsü herhalde çocuk doğurmayayım bunlarla ilgileneyim diyorlarsa demek
10 Yorumla
+1 yılEgo tatmini genç erkeği sevgili yaptım diye kendi aralarında yarış
11 Yorumla- +1 yıl
Sen peki 20 yaş genç erkeğe dair ne düşünürsün
+1 yılSevmek, sevilmek, ilgi görmek, aldatılmamak, mutlu olmak. Kadınlar için bir umut işte..
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Bunlar kişisel şeyler. Z olarak z leri sevsem de abartmaya gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir şey mı varmış.. z kuşağı daha mı olgunmuş :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Tercih meselesi desek , nedenleri içlerinde saklıdır. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden olmasın. Bir engel mi var? İsteyen istediğini yapar.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sadece Z kuşağı ile ilgili değil bu. Büyükler küçük, küçükler büyük istiyor
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir sevdaları mı varmış bilmiyordum çıtır seviyorlardır belki de
10 Yorumla
+1 yılneeee 30lu kadınlar tiktokçuları mı seviyormuşşş sdopssdf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece cinsellik olur bu ilişki diye düşünüyorum erkek büyük olmalı
20 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem