• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

30'luk kadınların, Z kuşağı erkeği sevdası neden var?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
821
Yapay Zekaya Sor
30luk kadınların, Z kuşağı erkeği sevdası neden var?
Z kuşağı erkekleri daha olgun ve daha romantik olduğunu düşünen 30'luk kadınları haklı buluyor musun?
30'luk kadınların, Z kuşağı erkeği sevdası neden var?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
29 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Çok sinsii bir propaganda ve manipülasyon var burada. Ama eminim çoğu erkek bunu farkedememiştir. Kadınlar bilinçli ya da bilinçsizce erkekleri manipüle ederler. burada şey demek istiyor. Kadınlar z kuşağı erkek seviyor, çünkü romantikler. Bunu okuyan erkek de şey düşünecek. Romantik olursam beni de beğenirler. Erkek tuzağa düşmüş olur. Kadının fendi erkeği yendi mevzusu biraz da burdan kaynaklanıyor.

Erkekleri romantik, kadına çiçek alan, hediye alan, hesabı ödeyen beta erkeklere dönüştürmeye çalışıyorlar. Tuzağa düşmeyin. Kadınlar çıkar peşinde. Dikkatli olun. Kaldı ki z kuşağının romantik olması diye bir şey de yok. Aslında z kuşağı diye bir şey de yok. Siyasetçilerin oy toplamak için uydurduğu bir şey. Bütün bir kuşağı genellemek saçma. Sanki yeni kuşak doğarken yeni fabrika ayarları ile çıkıyormuş gibi.

Konuyu açan belki kötü niyetle yazmadı bu soruyu ama farketmez. Bilinçsiz yapmış olsa dahi burada manipülasyon var. Erkekleri güçten ve erkeksilikten düşüren şeyler var.

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Haftalarca üzerinde çalışıp ayarlama ve düzenleme yapılarak hazırlandı , Elon muskunda parmağı var
      Yinede belli etmişiz tüh

• Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

Busted. Yakalandın (!) :D Sen bir ajansın
      itiraf et. Gizli servislere çalışıyorsun değil mi? Kgb de de olabilirsin. Zaten Rus kızlarına benziyorsun. ;)

En İyi Cevaplar

• b4usleep
    b4usleep Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53 , eic 98%
    +1 yıl

Ben kadınların kendinden 10-15 yaş küçük birine ilgi duyduklarını hiç duymadım. Öyle ki bütün delikanlılık dönemim bunu hayal ederek geçti :)
    Oysa 30'lu değilse bile 40'lı 50'li kadınlar ile ergenlikten yeni çıkmış delikanlıların ilişkisi her iki taraf için de sayısız faydalar içerir. Delikanlılar o yaşta çok seçici olmaz bu bakımdan kadınlar, sonsuz enerjiye sahip bir partnerle çok renkli bir cinsel hayata erişirken, delikanlılar da mastürbasyon yapmak ya da genel eve gitmek yerine gerçek bir kadınla ilişkiye girmiş olurlar. Kadından öğrenecekleri de gelecekteki birlikteliklerinde çok işlerine yarayacaktır. Elbette duygusal bir ilişki kurabileceklerini iddia etmiyorum ayrıca bu şart da değildir hatta bundan kaçınılmalıdır.

Bunun olgun erkek ve genç kız biçiminde olması da benzeri şekilde her iki taraf için de ilginçtir. Ancak bazı sakıncaları vardır. İlkinde bekaret, hamilelik gibi sorunlar bulunmazken ikincisinde bunlar problem olur. Ayrıca yine ilkinde duygusal bağ kurma olasılığı çok düşükken ikincisinde çok fazladır.

Elbette olgun kadın - genç erkek ilişkisi bizimki gibi tutucu toplumlar için pek uygun değildir ve çok sık rastlanmaz. İlginç olan, olgun erkek - genç kız ilişkisinin ise toplumda çok sık karşılaşılan ve bu bakımdan normalleşmiş bir ilişki biçimi olmasıdır.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Yani yaş bence ilişkide en son bakılması gereken şey İlişkide ne beklediğine bağlı aslında Kimi insan mesela heyecan ister hareket ister kendinden daha küçükleri tercih eder Kimi insan artık doymuştur sakinlik dinginlik ister Büyük tercih eder ona bakarsan z kuşağıda 30 dan büyük istiyor özellikle kızlar fhfhf🥲alan memnun veren memnun zevkler ve renkler tartışılmaz çiçekim🌺demek ki o kadınlar hareket istiyor gjfgdh daha böyle çılgınca istiyor 😂 mesela bende böyle hayatta yerini etmiş gdhdh olguıınn tecrğbelii😂 ouuu yeaahh yoldan çıktım djjfjf

5
    7 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Sakince bırakıyorum buraya🧸. .
      😂

Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      +1 yıl

Annem yanımda olmasaydı jfjcj kahkaha atardım jdjfjfj ayıcık için teşkirler çiçekim🌺😂her konuyu belli yere getirmekte üstüme yok jfjfj

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim. İyi günde kötü günde her zaman yanındayım 😂🌸

Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      +1 yıl

Bendeee 🌺😂

Yorumla
    • Arteka12
      Arteka12
      +1 yıl

Seni çılgın 😅

Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      +1 yıl

teşekkür ederim 🌺

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim 🌸

Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Z kuşağının Z kuşağına ilgisi yok. 😄
    Z kuşağının kendinden daha emin bir tavrı var, öz güveni olmayan kişi sayısı azdır. Ki bu bence çok iyi bir özellik. Bu kendinden emin duruşları ilgi çekiyor olabilir. Bir de daha “modern” bir düşünceye sahipler, otuzluklar kadar kıskanç ve kısıtlayıcı bir yapıları yok. Ki artık erkeklerin de kendilerinden yaşça büyük kadınlara ilgi duyma oranı arttı, hal böyle olunca iki taraf da daha rahat davranabiliyor.

3
    3 Yorumla
    • Kemaltangunes
      Kemaltangunes
      +1 yıl

Z kuşağımı kendilerinden emin davranıyor yapmayin Allah aşkına eger tiktok olmasin z kuşağı komple ac yapacak hic biseyleri yok bütün hayatlari bosluktan ibaret hangi modernlikten bahsediyon sen modern olmak güçlü olmak anlamına gelmez. Güç elinde isin gücün varsa ortaya çıkar adamlarin tek bildiği sey aç karnina kız tavlamak kizlarin çoğu da düşüyor bu tuzaga oysa adamin bir isi bile yok ne güveni ne gücü ne kendinden eminliğinden bahsediyon sen

Yorumla
    • ta00ta
      ta00ta
      +1 yıl

@Kemaltangunes Z kuşağı olan biri olarak Tiktok mecrasına atılmadım hiç. Ama bunu yapıp geçim sağlayanı da yadırgamıyorum. Çalmıyor, çırpmıyor, hak yediğini de zannetmiyorum. Devir teknoloji devri, sosyal medya sayesinde kazanç elde eden çok insan var.
      Olumsuz genelleme yapacak olursak çoğu kuşağa söyleyecek laf buluruz. Soru başlığına yönelik düşüncelerimi belirten bir görüş paylaştım.

Yorumla
    • Kemaltangunes
      Kemaltangunes
      +1 yıl

Tiktok bir meslek kriteri olamaz elbetde calip cirpmiyor fakat tiktok böyle asırlarca gitmeycek daha kariyerli daha bir ele alinir para kazanma yöntemi secilebilir bu bir is değildir

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

103

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Erkekler genç kızlarla evlenirken sorun yoksa kadınlarda genç erkeklerle evlenirken sorun olmamalı bence..
    Çokta takılmıyorum yaş olayına benim anneannem dedemden büyüktü, yengeçler de dayilarimdan büyük yani olabiliyor. Önemli olan kafalar uysun...

5
    1 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Yengemler*

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Tam tersi diye biliyorum bunu ben. Z kuşağına “kardeşim” diyorum “deme lazım olur diyorlar” 😃 daha romantik oldukları bir gerçek tabii

7
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Xleri bırakıp Z kuşağı ile ilgilenen bir orta yaş kadını genç, dinamik, eğlenceli ve daha ateşli, daha maceraperest bir hayat yaşamak için bu tercihi yapmış olabilir.

3
    0 Yorumla
  • -ViviR_-
    -ViviR_- Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

30 luk kadınların z kuşağına değil, Z kuşağının 30 luk kadınlara sevdası olmasın bu..

12
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Kadının erkekten büyük olması zenginlik demekmiş ondan heralde sjdn

Ben çekici bulmuyorum çocuk gibiler.

1
    2 Yorumla
    • Memetecean
      Memetecean
      +1 yıl

Çocuklar zaten gibi değil.

Yorumla
    • Kemaltangunes
      Kemaltangunes
      +1 yıl

Hemde boklusundan

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Selam gadası 🙃

Kadınların romantik erkeklere hasret kaldıkları bir dönemde yaşıyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Kemaltangunes
    Kemaltangunes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Z kuşağı diye adlandırılan o ne üdü belisiz karakterler bütün dünyalarini cinsellik üzerine insaa ettikleri icin 30 luk kadınlarinda tam aradıkları kisiler sinifina giriyorlar. ayrica gecen gün burada yazmıştım yine yaziyorum
    KS canlar cinsellik duyguyla alakasi olmayan tamamen hayvansal icgududur.

Duygu ile ic güdüyü birbirine karistirmayin.

Hani diyorlar ya bazi kizlar ben sevdiğim erkekle biseyler yasamak istiyorum falan filan oysa gercek suki sevdiğin erkek falan filan palavra sadece güven duyduğun icin can tehlikesi olmadığı icin o kisiye sadakat gösteriyorsun hal böyle olunca onla zaten biseyler paylasma gereksinimi duyuyorsun

Sunu unutmayın kadinlar güven duyduğu erkege sadakatli olur aslinda evlilik denilen birliktelikde güven sorunu ortadan kalktığı icin birlikte olmayi gerektiren bir birliktelik kavramidir hayat arkadaşı denilen olay yani.
    Günümüzde okadar cok gündelik iliski yasayan kadin varki neredeyse yüzde 35 lerin üzerinde bir sayi var.30 lu yas kadınlar da 30 yas hiper libido tetiklenkesine ve tipki 18 yas kizlar gibi asiri cinsel istek duyarlar yani doyurucu iliski isterler dolayısıyla hedef z kuşağı adamlarin isi cinsellik ten ibaret

0
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Haklı bulmuyorum ya,çoluk çocukla işim olmaz. 18'likken bile hep olgun erkekleri istemiştim, hatta 14 yaşındayken bile hep böyle oldu ve bu durum bende hiç değişmedi. Olgun erkekler daha hoş. Ayrıca niye 30 yaşındaki hanımlara kadın deniyor, anlamış değilim. Çok mu yaşlıyız :D

6
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

30'lu yaşlar bir kadının en güzel olduğu çağlar. Hayatı ve kendini keşfetmenin çağıdır 30'lu yaşlar , bence o yüzden kadın deniliyor. Kadın gibi kadın meselesi))
      Benimde 4 yılım kaldı gün sayıyorum heyecanla 30 olmak için 😄

• suumisali_
      suumisali_
      +1 yıl

Evet en güzel yaşlar kesinlikle 😊

• secilsimsek
    secilsimsek Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

30 luk 40 lık demeyelimde genel anlamda kendinden çok fazla küçük yaşta erkeklerle ilgilenen kadınlar egolarını tatmin etmek için birlikte olmak istiyorlar bir bakıma ben bu yaşa geldiğim halde genç erkekler benimle ilgileniyor mesajı vermek istiyorlar çevreye yaşlılıklarını reddetmek için genç erkek tercih ederler. Kendinden çok küçük yaşta kadınlarla ilgilenen erkeklerde ego tatmininden ziyade tamamen görsellikle ilgileniyorlar genç kadın elbette daha güzel gelir göze erkekler daha düzler tabi eğer erkeğin çocuğu yoksa genç kadın tercihinin sebebi çocuk içinde olabilir sonuçta kadınların doğurganlık açısından en aktif olduğu dönem 20,35 yaş arasıdır bundan dolayıda tercih edebilirler. Çok büyük kişiyle ilgilenenler apayrı bir konu uzatmayayım. Elbette aşkta olabilir yaş farkına rağmen ama bunlar istisnai geneli söyledim.

2
    1 Yorumla
    • Arteka12
      Arteka12
      +1 yıl

Haklı bir bakış açısı 👍

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Sadece seks üzerine kurulan düşünceleden ötürü oluyor

3
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Duyguda olabilir. Aşkın yaşı yoktur

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Sigmund Freud sözü devreye girer. Aşk yoktur libido vardır diye. 10 yaşın üstü kuşak farkına girer. Bir yer dinginlik isterken diğer taraf hareket ister. Düşünce yapısı, beklentiler uyuşmadığı için bir aşktan söz edilmesi yüz binde bir ihtimal. Çoğunluğun böyle yapması libidosal davranış.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Freud dediyse doğrudur, ikna oldum

Yorumla
    • Sigaravarmı
      Sigaravarmı
      +1 yıl

Bugün Avrupa'da ve Amerika'da pek çok psikoloji bölümündeki eğitim görevlileri Sigmund Freud'un görüşlerine katılmıyor. Çoğu görüşü hala geçerlilik kazanmış değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben bunu gözlemlemediğim için böyle olduğuna katılmıyorum. Daha azınlıkta olduğunu düşünüyorum. Özellikle ülkemizde erkek daha geçim vb konularda sorumlu olduğu için (olması gereken bu demiyorum olanı söylüyorum) daha çok olgun erkekler seçiliyor kadınlar tarafından.

5
    1 Yorumla
    • Arteka12
      Arteka12
      +1 yıl

Mantık olarak tam da öyle haklısın..

Yorumla
  • Evgenyy
    Evgenyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Aksine tam tersi değil mi? Çünkü bir kadın tanımıştım bana şu cümleyi kurmuştu ; neden olgun seviyoruz sanıyorsunuz çünkü daha zevkli hissettiriyorlar ve anlayışlılar diye çok şaşırmıştım. Şimdi böyle duyunca aklıma geldi.. gerçi her kadın bir değil. Ben kadınların ilgi, şefkat, samimiyet, baba figürü aradığını düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • nickbulmayanherif
    nickbulmayanherif Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.

30 Yaş üstü erkeklerin çıtır düşkünlüğü gibi onların beklentisi taze ten. Olgunluk, romantiklik falan hikaye. Z kuşağında gerçekte de bunlar oldukça düşük seviyede, sorumluluk becerileri düşük, hayatı kolay düşünüyorlar, psikolojileri zayıf hem sabırsızlar hem de her şeyi çabuk tüketiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Bilemiyorum.. Yani herkesin beklentisi başka başka olabilir kimi taze seviyordur, kimi daha iyi bir cinsel hayatları olacağına inanıyordur, kimi genç hissetmek istiyordur.. Keyifli geceler..

1
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Z kuşağı erkeklerde bi ılıklık var ama z kuşagı kızlarında tam olgunluk var ben çözemedim bu işi 😂😂😂

2
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ağlanacak halimize gülüyoruz inan 😄

Yorumla
    • filinta1
      filinta1
      +1 yıl

Şimdi şöyle düşünüyorum Y kuşağında ki bayanlar Z kuşağında erkeği seviyorsa eğer. Biz de Y kuşağı erkekleri olarak Z kuşağında ki bayanlara sevdamız olabilir doğal olarak o zaman 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hakkınız tabi 😄

Yorumla
  • _7_007
    _7_007 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.

Erkekde olursa pedofili. Kadınlarda olursa aşk deniyor. Cinsiyetlere göre kavramlar değişiyor ne güzel keşke kadın olsam.

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet bir de şu var. Erkek paralı ise çapkın parasız ise abazadır

Yorumla
    • Sigaravarmı
      Sigaravarmı
      +1 yıl

Reşit değilse her halükarda pedofili ve istismara giriyor. Bunun kadını veya erkeği yok. Özellikle yurtdışında genç öğrencisiyle işi pişiren kadın öğretmenler bu yüzden işinden olup, ceza da alıyor. Kadını-erkeğü yok yani.

Yorumla
  • Huzurummmmmmmm
    Huzurummmmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 95%
    +1 yıl

Z kuşağı erkeklerinin 30 luk kadın sevdası olması o

8
    1 Yorumla
    • Caesar35
      Caesar35
      +1 yıl

Evet bende 30luk kadın seviyorum ama daha öyle bir deneyimim olmadı

Yorumla
  • Hassanporcu
    Hassanporcu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

Bence ota boka zırlayan her imkanı elinin altında bulunduran bı kuşak her kuşağın kendine has özellikleri var di galiba 90li olanlar 80 ve 2000li lerin arasında en yapıcı ve mücadeleci bı kuşak kadınlara gelince benim taşıtların için de daha denk gelmedim Z kuşağını çekici bulan
    Bulanlarda sanırım olgunluğa ulaşmamış olanlar...

0
    0 Yorumla
  • bayjön
    bayjön Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.

Çıtır erkek seviyorlar, kendilerini daha da genç hissediyorlar😉💐

1
    3 Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

Yani kimisi süt mısırı seviyordur🌽 kimisi de sert dişli mısırla birlikte koçanını seviyordur😉😂💐 faZZZla elleşmeyin, ilişmeyin kimseye

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Nedense, İkincisi kulağa daha hoş geliyor 😄

Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

PiLLy_BheBek@ Anlaşıldı merkeZ, cevaba gülüyor ağzının tadını bilen herkes 😂😁🤣🌽

Yorumla
  • ibooo1
    ibooo1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Herkesin kendine göre bir nedeni vardır. Pozitifliği seviyodur belki

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Çünkü aç kurt gibi saldırır 30 luk hatunu bulutlarda uçurur.. Kadın yeter artık öldüm der yeter yeter der... Birde bunun tersi var olgun erkek genç kızı bulutlarda uçurur ve genç kız bir daha ondan kopamaz..

1
    0 Yorumla
  • HerBokAlinmis
    HerBokAlinmis Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Z kuşağı denen çocuklara o kadar çok yükleniliyor ki kadınlar gündem de ne varsa onu arıyolar galiba, 30 yaşın da çok kadın tanıyorum z kuşağını sadece annesinden süt çıkmıyorsa emzirmek için gelir yani :D

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Böyle bir şeyin doğru olduğuna pek inanmıyorum. 30 luk kadınların Z kuşağına çocuğu gibi baktığına eminim ama :) Z kuşağı erkekleri de hiç de olgun değil aksine onlar 30 yaşına gelene kadar ergen gibi olurlar.

1
    0 Yorumla
  • busted123
    busted123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Z kuşağ ne olgundur ne de romantik hepsi ergen bu kadar pohpohlamayin 2023te Erdoğan kazanırsa çocuklara küfür edeceksiniz

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Öyle bir şey olursa marstan yer ayırdım oraya gidip yerleşecem

Yorumla
    • busted123
      busted123
      +1 yıl

İşte bu hocam muhalif kesim gizliden nefret ediyor Z kusgaindan ama sırf seçim için pohpohluyor yazık balla

Yorumla
  • Semenderl
    Semenderl Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl

Z kuşağı erkeklerinin nesi çekici geliyor. Tiktok çekmesi mi😂

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bir de sanki kadınsılar mı bana mı öyle geliyor 😐

Yorumla
    • Semenderl
      Semenderl
      +1 yıl

Daha çoğunun sakalı bıyığı yok ondandır 😁

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bu Z kuşağına unisexcilik aşılanıyor son erkekler sizdiniz bence 😂

Yorumla
  • tiriniyyy
    tiriniyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 82%
    +1 yıl

30 kü kadınlar z kuşağı meraklısı mı bilmiyorum ama z kuşağında bi kendinden yaşça büyükleri beğenme sevdası var

5
    0 Yorumla
  • NudeRuj_
    NudeRuj_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Z kuşağı erkekleri mi olgun😂
    Nedenini bilmiyorum sanırım genç seviyorlar

3
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Belki gençliklerine dönmek istiyorlar. 😃 Hemcinsiminde yaşça çok büyük karşıt sevmeleri gibi. Biri sığınacak kapı diğeri gençlik hayalleri peşinde işte. Al birini vur ötekine. Banane der geçerim. 😃

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

daha çok genç ve enerjik hissedip ilişkide. dominat kişi oluyorlar .. sonuçta olgun bir erkek ağzının tadını aldıktan sonra doyar.. ama z kuşağı öyle değil

1
    0 Yorumla
  • balhatunn
    balhatunn Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Onlara kötü bi haberim var😅
    Z kuşağı erkekleri çoluk çocuk

4
    0 Yorumla
  • Nammellesss
    Nammellesss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

30luk erkeklerinde z kuşağı sevdası varr yani salın bizi. 30luk 30lukla z kuşağı z kuşağıyla eşleşsin lütfen fnnc

3
    1 Yorumla
    • XPhazonZero
      XPhazonZero
      +1 yıl

Bence de ama herkes istediği kişiyle ile eşleşebilir tabi

Yorumla
  • Mertttt34
    Mertttt34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Tecrubeli olduğu için genç erkek de tecrubesiz olduğu için ilişkide kendisini baskın hissediyor ve bu hoşuna gidiyor kadının

2
    0 Yorumla
  • ѕυrαтѕız_ĸız
    ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Benim 30-35'lik sevdam var napıcaz bu mevzuları bilmiyorum :D

3
    0 Yorumla
  • Ykusagiy
    Ykusagiy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

4 5 yas farkı normalde fazlası garip gelir bana. Ayrıca böyle bi akım mı varmış ilk defa duyuyorum?

3
    0 Yorumla
  • Nellis92
    Nellis92 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

İlk defa senden duyuyorum bunu valla ayrica da katilmiyorum bu görüşe

3
    0 Yorumla
  • ŞeytanTüylüAdam
    ŞeytanTüylüAdam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Bence mantıklı. Z kuşağı erkekleri 30 luk kadınları alsın genç kızlar da bize kalsın. (buradaki yaşım küçük yazıldı)

1
    0 Yorumla
  • DamirAdalı
    DamirAdalı Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

onu bilmiyorum ama yaş aralığı bence maksimum 10 yaş olmalı. kendinen 10 yaş büyük-küçük biriyle birlikte olmak çok normal

1
    1 Yorumla
    • benbiranonimimm
      benbiranonimimm
      +1 yıl

Tam 10 yaş 1 ay varsa peki

Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

Z kuşağı hastalığı olması. Kendisinin de öyle olmasından kaynaklanır. Z kuşağı hiçbirşeyi beğenmeyen, mutlu olamayan insan tipi.

1
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.

Hangi 30' luk kadınlarda var bu sevda bilemiyorum ama genç sevdası olan kadınlar daima olmuştur ve olmaktadır.

cut.

1
    0 Yorumla
  • XPhazonZero
    XPhazonZero Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.

Bilmem genç çıtır seviyorlar demek ki aynı zamanda benim hemcinslerimde olgun kadınlar sevenler var tabi

1
    0 Yorumla
  • Berk666
    Berk666 Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 95%
    +1 yıl

30 luk kadınlar o kadar da yaşlı değil. Z kuşağı sevdalısı olanı görmedim. Varsa da şaşırtıcı. Kafa yapısı uyusuyor belkide.

1
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Z kuşağı diye bir şey yok herkes olgun sever erkek de olgun olmalı ki sizi anlayabilsin o yüzden erkek biraz büyük olmalı zaten

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Çıtır seviyorlar demek ki

5
    4 Yorumla
    • -ViviR_-
      -ViviR_-
      +1 yıl

Hacı... dayılar amcalarda çıtır seviyor nasıl olacak bu iş😀

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@-ViviR_- Hacı onları gördün mü kaç 🤣🤣

Yorumla
    • -ViviR_-
      -ViviR_-
      +1 yıl

20liklerde olgun adam peşinde...
      Alan razı veren no problem 😀

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@-ViviR_- Hayırlısı be Hacı 😀😀

Yorumla
  • Benaslışok
    Benaslışok Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sadece erkekler mi çıtır sever. Ben de seviyorum. Var mı ötesi. 😏

2
    0 Yorumla
  • Crosdresser
    Crosdresser Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.

Romantiximden uzak gerçek bakan bir kuşak görüyorum.

1
    0 Yorumla
  • bengünaz16
    bengünaz16 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.

İnsanlar tuhaflaştı radyasyondan mı yediklerinden mi bilmem ama insanliğın sonuna geliypruz

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Bir erkek karşısındaki kadının ne istediğini anlıyorsa kadının yaşına bakmam taşıdığı akla ve güzelliğine bakarım…😎

1
    0 Yorumla
  • Saniyeskr7
    Saniyeskr7 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

60 lik dedelerin 18 lik kız sevdası nede. Varsa o sebepten belki kim bilir

1
    0 Yorumla
  • _Nağma_
    _Nağma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Belki yeni jenerasyonla daha iyi anlasiyordur ne diyeyim djdj

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Annelik içgüdüsü herhalde çocuk doğurmayayım bunlarla ilgileneyim diyorlarsa demek

1
    0 Yorumla
  • Makedondoktor
    Makedondoktor Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Ego tatmini genç erkeği sevgili yaptım diye kendi aralarında yarış

1
    1 Yorumla
    • Makedondoktor
      Makedondoktor
      +1 yıl

Sen peki 20 yaş genç erkeğe dair ne düşünürsün

Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Sevmek, sevilmek, ilgi görmek, aldatılmamak, mutlu olmak. Kadınlar için bir umut işte..

1
    0 Yorumla
  • 122272hdhekej
    122272hdhekej Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sanmıyorum. Bunlar kişisel şeyler. Z olarak z leri sevsem de abartmaya gerek yok

1
    0 Yorumla
  • VolrathTheFallen
    VolrathTheFallen Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

öyle bir şey mı varmış.. z kuşağı daha mı olgunmuş :D

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Tercih meselesi desek , nedenleri içlerinde saklıdır. :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Neden olmasın. Bir engel mi var? İsteyen istediğini yapar.

5
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Sadece Z kuşağı ile ilgili değil bu. Büyükler küçük, küçükler büyük istiyor

1
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Öyle bir sevdaları mı varmış bilmiyordum çıtır seviyorlardır belki de

1
    0 Yorumla
  • kıvancc1903
    kıvancc1903 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

neeee 30lu kadınlar tiktokçuları mı seviyormuşşş sdopssdf

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sadece cinsellik olur bu ilişki diye düşünüyorum erkek büyük olmalı

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30'luk kadınların, Z kuşağı erkeği sevdası neden var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu 20 yaş erkeklerin 30 yaş kadin sevdası neden? 15 cevap verildi
33 yaş üstü erkeklerdeki genç kadın sevdası neden? 122 cevap verildi
Erkekler neden 30 35 yaşındaki kadınlardan hoşlanır? 82 cevap verildi
Erkekler neden 30 35 40 yaşlarındaki kadınlardan hoşlanır? 22 cevap verildi
29 yaşindaki yakisikli erkek 35 yasindaki kadini neden cok begenir? 23 cevap verildi
Neden 30 yaş üstü erkekler 30 yaş üstü kadınlarla sevgili olmuyor? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨