Sebebini ayrıntısıyla öğrenmek isterim şahsen
seviyeli yorumlar olursa sevinirim
Sebebini ayrıntısıyla öğrenmek isterim şahsen
seviyeli yorumlar olursa sevinirim
30'lu, 35'li ve 40'lı yaşlar genellikle bir kişinin olgunluk düzeyinin arttığı, kariyerinde deneyim kazandığı ve yaşam deneyimlerini biriktirdiği dönemlerdir. Bu olgunluk ve deneyim, bazı erkekler için çekici olabilir.
Cevap
20Cevap

Iki tane örnek var bana hangisini secerdin deseler olgun olan heleni secerdim digeri pek cekmezdi
Herkes abazalık peşinde dm den yazdım burdan da yazayım işin içinde sapıklık abazalık yoksa anne sevgisizliğin den dolayıdır
O yaş aralığı kadının olgun ne istediğini bilen trip yapma zamanı geçmiş anlayışla bakmaya başlamış kadınlardır
Çünkü olgun kadınlar kendilerini keşfetmiş olurlar. Ne istediklerini bilirler... Mızmız, en saçma sapan şeylere küsüp trip atmazlar
Daha olgun duzetli ciddi iliskilerde oluyorlar ve tevrubeli olduklari icin ayrica bebeler gibi trip atmiyorlar netler
Hayatın şifresini çözmüş, erkeklere nasıl yaklasacagini, nasıl mutlu ( salt cinsellik degil) edeceğini öğrenmiş oluyor. Dişil enerjileri de iyi.
Tamamen seks odaklı daha tecrübeli
ve trip atmadıkları için
Öyle bir şey yok da yaş farkı olmaksıızn tövbe ettirdiniz
Olgun kadınların cinsellik anlamında olgunluğu
Kaybedecek bir seylerinin olmaması bu tek neden
Olgun istekli ve gençleri memnun etmesini biliyorlar :)
Olgun oldukları için bu kadar :) genç kızlar itici geliyor olgun kadınlar daha kadınsı geliyor o yüzden
Deneyim , tevazu , anlayış , hepsi var
Tecrübeli oldukları için
Kaprisleri azdır, daha tecrübelidirler her anlamda
Kesinlikle anlayışlılar
Olgunluk tecrübe mantık
Bende tam tersi durum var 20-30 arası tercihim:)
Tecrübe yani
Olgun buluyorlar
Olgun ve kararlilar
Tecrübeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?