Kuzum ben bunun tamamen küçükken annenin sevgiyi yanlış göstermesi ,( çocuğa cinsel olarak mesafe koymadan dudaktan opme, duygu bozukluğuna yol açacak davranış göstermesi) olduğunu düşünüyorum. kafada çocukluk zamanından kalma karışıklıklar , anne profilindeki kadınlara düşkünlük istemeden de olsa bilinçaltında kalır. Tedavi olunması gereken bir durum diye düşünüyorum.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olgun kadınlar genç erkekleri seksi vücutlu erkek aradıkları hızlı oldukları ve onlarda cinsel obje olarsk goruyor erkekleri. Karşılıklı yani kızlar ilk tercih olmamasının sebebi. Bakire olmaları başa dert olabilir veya çoğunlukla. İstenmeyen sevilmeyen gençler zamanında cinsel dürtülerini kontrol edemeyen erkekler bir şekilde olgun kadınlarla başlıyor tabi bu herkes için geçerli değildir
02 Yorumla
genç kadınlar benim tercihimdir her zaman ama olgun kadınların duygusallığı bir kenara bırakıp sadece karşılıklı anlık beklentiyi anlayabilmeleri bu konuda bir avantaj
02 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri daha iyi anlıyorlar. Sohbetleri daha güzel. Çocuksu düşüncelerden uzaklar. Kendi ayakları üzerinde durup erkeklerden beklentileri yok. Bu yönler çok çeker.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynısı kadınların olgun erkek seçmesi için de geçerli. Kadınlar seçince bir şey olmuyor erkek seçince mı herkes bir değil 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler tecrübeli ve deneyimli olan kadınları daha hoş buluyorlar , yani kendilerinden yaşça büyük olan kadınlar daha çok cazibeli geldiği için onları istiyorlar. Büyük ve olgun olan bazı kadınlarda kendilerinden yaşça küçük olan erkekleri beğeniyorlar , bazı kızlarda kendilerinden yaşça büyük olan olgun erkeklerden hoşlanıyorlar. Yani bu döngü böyle dönüp duruyor herkesin düşüncesi ve yaşam tarzı aynı değil malesef , tabiki tercih meselesi ama arada çok fazla yaş farkının olması bence iyi bir şey değil. Tabiki yaş farkı illaki olabilir ama uçurum kadar yüksek bir yaş farkı olmamalı , yine de herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lâzım çoğu insanın istekleri aynı olmuyor malesef.
21 Yorumla
+1 yılİlk olarak. Genellikle tam tersi oluyor. Erkek büyük, bayan küçük şeklinde... İkinci olarak ise: Kendinden büyük bayanlara ilgi duyanlan kişilerin bence en büyük sebebi, yaşça küçük bayanların sürekli olarak, tabiri caiz ise, ergence davranmaları. Gereksiz yere kavga çıkartmaları veyahut sebepsizce kıskançlık krizlerine girmeleri. Yaşça daha büyük bayanlarda (evde kalma korkusundan mıdır bilinmez) bu nispeten daha az oluyor gibi.
Not: Bunlar kişilik özelliği olarak saydıklarımdı. Pektabi birisi fiziki olarak da hoşlanabilir...11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler gençlik yaşlarında tecrübelerinden yararlanacakları olgun kadınları, olgunlaştıktan sonra ise tecrübelerini aktaracakları genç kadınları tercih ederler.
72 Yorumla- +1 yıl
Very veryy nice beatfull
Ya bilmiyorum ama ben mesela 192 yim yaşıtlar biraz küçük gibi geliyor ve kadınlarda fiziken ve olgunluk olarak 2 veya 5 yaş büyükler daha güzel uyumlu geliyor gözüme. Fakat şuda var kadınların geneli kendinden küçük istemediği için sonra yaşıtlara kalıyoruz birşey değişmiyor.
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler değil kızlar için de geçerli 20 yaşında kız 30,40 yaşında adamlarla geziyor akdnjsnsmdn
56 Yorumla- +1 yıl
Olgun erkekleri seviyorum ben bi kere seviyorum evli erkekleri jxbxmzbzmxn
- +1 yıl
onların ağzından xpajsksnjsbx çürük seviyorlar taze varken
- +1 yıl
Bak eksilemiş bi çürük seven kızımız🧿🧿
+1 yılKızlar olgun erkek sever de erkekler küçük kız sevmiyor muydu ya
62 YorumlaSen de olgunlaşınca bu durum hoşuna gidecektir ilgi görmek yani😂
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun kadın her açıdan iyidir.
Mesela ben 26 yaşında bir erkeğim geçenlerde 19 yaşında bir kızla konuştum hala ergen çocuk gibi şimdi söylesene bununla birlikte olsam aşkım o olmaz bu olmaz şöyle oldu böyle oldu der hep bende ergen tripi ile uğraşamam.00 YorumlaSebebi şu? Gençken yetişkinler çok kadınsı geliyor. Açık kapı olarak görüyor ve yürümeyi seviyorlar. Yaş ilerleyince yetişkinlerin fiziklerinin kötü oldığuna karar veriyorlar ve bu seferden küçüklere bakıyorlar. Bu seferde sübyemci oluyorız
02 YorumlaBende olgun erkek seviyorum. Yani genç olanlar bence genelde olgunu seviyor. Toylarla işim olmaz : )
55 Yorumla- +1 yıl
Jsjsjssjs tecrübe konuşuyor. Ama ben genç seviyorum yaşıt ya da max 2 yaş büyük.
- +1 yıl
Benim ne suçum var ben evde televzon izliyom
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltaş gibi genç kızlar cinseliktte tecrübesizse genç erkekte tecrübesizse tecrübe araması normaldir belkide
311 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum olgun sever erkeklere sormalısın?
- +1 yıl
kalp mi?
- +1 yıl
evet. gerçi tecrübesiz olmakta ayrı bir güzel. o utanmalar, sıkılmalar 😂
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBence sen aptalsin erkekler genç çıtır kızla tanisinca çıtır seviyorum der olgun kadınla tanisinca olgun seviyorum der ☺😊😀😁😂😃😄😂😂😂 bunu idrak edemediysen çok safsın kanka
15 Yorumla- +1 yıl
☺ yok canım
- +1 yıl
Demek isterdim inan
- +1 yıl
Ama malesef safsın ☺
- +1 yıl
Hatta Sarışınla olunca sarışın hastası esmerle olunca esmer muptelasi olduğunu söylerler ☺😊😀😁😂😃😄😄😃😁😀☺😊😇😂😄😄😃😂😂 sizlerde hemen inaniverirsiniz yazık Kıyamam
Hemcinslerinin bu olgun sevdası nedense, aynı sebepten.
Üstelik kadının olgunu makbuldür, geç büyüyen canlılarsınız beyin olarak, ufaklarınız çekilmiyor..12 Yorumla
+1 yıl1. olgunlaştıkça kilo alıyorlar 😄
2. gerçekçiler
3. ne istediğini bilen zamanın değerini bilen insanlar dogrudan olaya kanalize olabiliyorsun4. genel olarak mantıklı insan çıkma ihtimali yüksek00 Yorumla
+1 yılTrip çekemediğim için, ayrıca olgunluk hoşumuza gidiyo cinsel yönden ve mental yönden, he bide öyle olgun dostlarım varki 20 lik kızlara taş çıkarır cinsten😉
03 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyosun tabiki cinsellik bi erkekler içinde siz kadınlar içinde öyle ama mental kavramdq büyük önem arzediyo, gerçi sen nerden bilicen
- +1 yıl
Bir elbet sanada biri talip olur, ne demişler her körün bir topal alıcısı olur diye sıkma canını
Çünkü genç kızlar çok çekingen, ve ne hikmetse bu aşk denilen aptal şeyi arıyorlar! Yok aşık olacam aşık olduğum kişi ile beraber olucam falan filan işte! Ama olgun kadınlar adı üstünde olgun kadınlar aşık olsa ne, olmasa ne… derdinde! O yüzden zevke bakıyorlar! Erkekler ise bu fırsattan yararlanıp ve hem zevk alıyorlar hem tecrübe kazanıyorlar! Aslında olay bu, genç kızlar aşk peşinden koşması!
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır, şöyleki! Cinsellik peşinde değil! Zevk peşinde! İkisi ayrı şey! Ama kızlar da bilmeli ki aşk denilen şey sen isteyince olmuyor gelmiyor! Bu yüzden önce iş hayatını kurup zaten çalışırken bir anda birine aşık olursunuz! Fark etmeyebilirsiniz bile! Ama evde oturup aşkın peşinden koşayım aşkımı bulayım derdinde olan kızlar ise ne yazık ki böyle durumda oluyorlar! Ben mesela, 23 yalındayım yaşıt kızlara bir yere gidelim desem hemen: nereye? Niye? Napcaz? 10 saniyede 100 soru! Biraz kendinize güveniniz olması lazım! Sadece karşımızdakine güvenmeyeceksiniz!
+1 yılKendi fikrim. Olay fizikle ilgili degil ya da tecrübeyle yaş farki tabiki o kadar cok olmamali fakat olay Olgunlukla ilgili düsünme şekli olaylara yaklaşimi nerde ne konusucagini bilmesj vs vs Ama tabiki bu herkez icin gecerli degil herkezin kendi dusunleri vardir
02 Yorumla- +1 yıl
Nadir cikabilir evet ")
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYo bende öyle bir şey yok neden genelleme yapıyorsun demezler mi sana da kızlar neden hep yaşlı erkeklerden hoşlanıyor dşye, ah ahh şu sitede genelleme görmediğim bir gün olacak mı acaba
02 Yorumla- +1 yıl
aaa ne tesadüf bende hep sevgilim benden 15 yaş büyük diyen kızlar görüyorum tühh
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartışılmaz ona bakarsak pek çok kadın da kendinden büyük erkek sevebiliyor hatta lafları bile var "older man do better:diye
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOo olumu olgunlardakı performans taş gibi kızlrda yok onlar yorulma bilmiyorlar iki sat bağıra bağıra devam 🤨😏😏
11 Yorumla
+1 yılGenc kizlar da olgun erkek istiyor buna ne diyeceksin... bence karsilikli istek onemli... kim neyi isterse sonra ver coşkuyu
12 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerle ilgili derken genc erkeklerle ilgili sznirim sana bakmadiklari için heralde... ne diyim bol sans
+1 yılolgun insan daha iyidir hal ve hareketleri çocuksu da olabilir bana fark etmez aslında mutlu olacağım kişi nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle davransın.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılolgun davranmaları sürekli trip atmayıp şahısın vasıfından daha yüksek beklentileri olmadığı için rahat hissediyorlar diyelim
02 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
+1 yılBir olgun sever olarak genc kızların veremediklerini verdikleri için tecrübeli oldukları icin ve ileride sorun olmayacak ları icin diye düşünüyordum
02 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok kac yaşındasın sen mesela
- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılYani olgun kadınlardan kastım en fazla 35 benim için onun sebebi de bu zamana kadar hep ergenlerle karşılaşmam
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsine hepinize demedim illaki içinizde gerçekten iyi güzel görüşü olgunlar da var ama benim karşıma hep ergenleri denk geldi o yüzden yani
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sakin ol şampiyon. Bu dediğin çoğunluk değil. Bence olgun seven kızların sayısı erkeklere göre daha çok.
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. 20yaşlarındaki kızlar niye kendinden 9-10 büyüklerinden hoşlanıyorsa aynı durum. kızlar için değil milfler için çalış sdasadasffas
10 Yorumla
+1 yılOlgun kadınlar daha ateşli geliyor veya daha ne istediğini biliyor toylar ergen
12 Yorumla- +1 yıl
Yoo alakası yok gençler daha şımarık
+1 yılkızlar da aynı 15 yaş büyük erkek sevio olgun kadın iyidir kudurella
12 Yorumla- +1 yıl
Supersin
Yaş 20 yazıyor 5 yaşında çocuk ilanı aşk mı yaptı ne yaptı neden bu kadar sinirlisin 🤣
12 YorumlaBana göre deneyimli ve tecrübeli olmaları onları 1-0 öne taşıyor. Birde bakımlı oldu mu yansın dünya 👌
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTecrubeyi seviyor demekki
Yatıp kalkma sorunuda yok
Ohhh ne güzel04 Yorumla- +1 yıl
Sen sordun ben cevap verdim onların adına
Benim cevabını beğenmedin
Sen söyle ozaman
Aptal kızlar neden olgun erkek peşinde gezer - +1 yıl
Senin için çokta boşmuş ben aldım cevabımı
Olgun kadınlarda trip yok. daha oturaklı ve sekste daha tutkulu oluyorlar.
02 Yorumla
+1 yılGencin tribi nazı çok olur. Olgun kadın ne istediğini bilir. Çocuk avutmaktan bıkmış olmalılar
02 Yorumla- +1 yıl
O olgunlaşana kadarda karşısındaki yıpranacak.
+1 yılSen de olgunlaşınca bu durum hoşuna gidecektir ilgi görmek yani
02 Yorumla- +1 yıl
senin adın ne @rydia muahbbet edelim mi
Yavrum o zırtolar buruşukları alsın, çıtır ve yağsızlar bana kalsın.
01 Yorumla
+1 yılmoda oldu bu çok saçma bence yaşıtlarım varken ben yaşlılara bakmam ben
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılBir onlar cok havali iki milf her erkegin hayalidir
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle öyle hatta bir guc gosterisi olarak goren bilevar
+1 yılSekste tecrübeleri var diye erkekler isterler
Ama aşık olan duymadim02 Yorumla- +1 yıl
Ve denilene göre
Hiç bir şeye hayır deniyorlarmış
Nazlı deillermis
+1 yılErgenken herkes olgun meraklısı 😀😀olgunkende çıtır
02 Yorumla- +1 yıl
Aynem. olgunlsşınca çıtırlara bakarsın 😀
Kapris naz olmuyor halden anlıyorlar kişilikleri oturmuş oluyor ve çok Seksi oluyorlar
02 Yorumla
+1 yılNaz , trip ve süreklı sızlanma çekmektense ne istediğini ve yaptığını bilen insanla beraber olmak bir erkek için daha mantıklı bir şey çünkü.
00 Yorumla
+1 yılDaha deneyimli etli olurlar ondan bence
96 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Hepsi cinsellik için kuzum
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Selincim etini dolgusunu bilmem ama mal gibi yyatip mal gibi yatip bacak kaldirip bu hadi cabuk demiyodir. Lar heralde
- +1 yıl
Daha bi ustalar cirak en gibi. Diyelim yasi nuyik. Yillarini vermisler bu ose
taş gibi çıtır kız varken ne işim olur yaşlı kadınla
00 Yorumla
+1 yılgençler bakmıyor belki yaşlılar bakar diyoruz onlarda bakmıyor :S
00 YorumlaYo olgunluktan kasıt davranış olgunluğu kimse yaşlıları sevmez bence genç dururken
00 Yorumla
+1 yılbir ara benimde çok çekmişti sonra çıtıra geçtik :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Aynı şekilde kızlarda var. Hatta burada biri bana yürüdü.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara görüşleri farklı olduğu için hakaret etmen bence yanlış. :)
00 Yorumla
+1 yılKendi yaşlarındaki kızların tipleri ile uğraşmaktansa yaşasın dul komşum melehat
Alıntıdır00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKendilerine annelik yapmak ya da belki seviyordur ikisinden biri
00 Yorumla Başına dert olmaz olgun kadın kendini tatmin o in birlikte olur tecrübe iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri 'çok iyi ya ateşli kank' demiş diğer erkeklerde kuyruk misali birbirlerinin peşinden gitmiş bence. Bu kadar basit
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kızlara sormak lazım. Kaç tane 19 yaşındaki kızın 30 larında istediğini gördüm 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Demek istediğim kızlar daha fena bir halde
(Bu arada karşımdako benden bir yaş bile büyük olsun istemem)
bende 22 yasındayken 32 yasında kadınla 2 sene bırılıkte oldum sonuc artık zıkmeyı bılıyorum:D
02 YorumlaBir sevişeceksiniz kırk derede su getiriyorsunuz kim uğraşacak
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla 25 yaşındayım 35-40 yaşındaki kadınlara tavım 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani daha güzeller daha çekiciler daha kadınsılar vucutları oturmuş daha dolgunlar çok sebebi var
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin erkekLER le ne işin var ki? Kendi erkeğine odaklansana belki de sizin amacınız erkek değilde ErkekLER olduğu için böyle bi hal almış.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinirlenme ben 20-25 yaş arasına şans veriyorum sadexe🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa ben 20
Cevap sahibi+1 yılİkimizde şanslı günümüzdeyiz desene🤣
Cevap sahibi+1 yılGenç varken napıcam yaşlı kadını, Allah yazdoysa bozsun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSalaama decam
00 Yorumla - Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne