Selamm,
Buradaki amaç rekabeti önlemek mi? Rekabeti ticarette sevin, aşkta değil... Engel listemdeki yatağımda olamaz sanki. 🙄

Selamm,
Buradaki amaç rekabeti önlemek mi? Rekabeti ticarette sevin, aşkta değil... Engel listemdeki yatağımda olamaz sanki. 🙄

Ben çıkar demem, onun yerine kendime uygun birini bulurum. Kızlarla arasına mesafe koyan bir adam isterim. Öyle arkadaş çevresi kızlardan oluşan Berkcanlarla uğraşamam jdjsj
Berkcan sjdjdkd
Evet, o modda takılan oğlanlara deniliyor jdjdjje
Shdhdkd
Böyle bir şey hiç yapmadım. Diğer insanları bilemem, herkes farklı. Beni tanıyan bilen bilir. Kimseye şunu takip listenden çıkar ya da şu kız kim gibi ezikçe şeyler söylemedim.😅 Birini seviyorsam ona güvendim demektir zaten. Yani benim erkek dostum olabilir , onun kız dostu olabilir doğal. Özgüvensiz değilim. Kendime güvenim tam. Kimseyi kendime rakip görmem. Bu çok ezikçe... Haa şu var her insanı sevmek zorunda değilim arkadaşı olan. Bunu dile getiririm, saklamam. Aynı şekilde o da benim arkadaşımı sevmeyebilir. Belki onun göremediği birşeyi ben görüyorum ya da benim göremediğim şeyleri o görüyor olabilir. Sonuçta herkes kendi cinsini iyi bilir... Bu doğal bunu dile getirebilir, getirebilirim. Ama o kişiyi hayatından çıkar ya da konuşma gibi bir şey kimseye demedim, demem...
Yani bu güven meselesi ya. yapan gizlide yapar evet. Bu tamamen karaktere bağlı ve güvene... Karşındaki adam/kadın'a güvenin varsa zaten aklında şüphe olmaz insanın. Yani konuşuyor ama yanlış bir şey yapmaz, bir mesafesi vardır der insan. Yani sevdiğine güvenir , bilir onu. İnsanın karşı cins arkadaşı olsa bile mesafeli olur. Nerede nasıl davranacağını bilir bence. Yapan kendine yapar , kendi kaybeder, kendini kandırır. Buna biz hem kendine saygı hemde karşımızdakine saygı diyoruz. Saygı, anlayış iyidir.🙃
Aynen öyle:) onunla beraberken sildiklerimi, ayrılınca eklemem mesela.
Emin miyiz mesela 🙂 onunla birlikteyken sildiğini ayrılınca hemen takip etmedin mi kfjfj
Yoo djdjdj
Anladım ama ben seni 😂 o başka, başka bi nedenden çıkmak başkaaa djdndkdkd
Zeki adamsın anlarsın , bilirim😅
Gece başka gündüz başka gibi oldu. Jfjfj shrekte fiona öyle diyordu 😂 nedenini niçinini bilmem. keyfin bilir, istediğini yap kfjfjjfjf
Benden önce ettiği arkadaşlıklara karışmam benden önce varmış olsaydı şimdiye çoktan olurdu.. iyice sıkıp bunaltmak istemem.. ama mesafeli olmasını isterim.. insanı zorlamasinlar.
Ayni davranışı ondan da beklerim... aylardir ekli olan arkadaşlarımı çıkar dediyse ortada başka sorun var diye düşünürüm.. ama yinede dediği gibi olsun bakalim canı sıkılmasın, kırılmasın peki.. ee sonra? Soru takipçiler değil sorun kendisi.
Rakip olarak görüyorlar.
Oysa, kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından neden rahatsız olsun ki?
Şifre veya bu şekilde isteklerde bulunanlarda ciddi aşağılık kompleksi vardır cinsiyetten bağımsız.
Kaçınız, kendinizi kurtarınız..
Cevabı yazarken aklıma bu şarkı geldi😄
https://youtu.be/DHD0-0fFivc?feature=shared
Güzel şarkı :D
Cevap
18Cevap
Can sıkıntısından saçmalıyorlar kişi İsteyerek yapmalı karşı taraf kendisinden istediği diye değil
Bu güven meselesi, güven vermiyor demek ki o yüzden böyle bir istekte bulunuyorlar.
sevgilim bana hiç bir şekilde karışamaz bende ona karışmam istediğini takip eder istediğini konuşur zaten benim nelerden hoşlanmayacağımı bilir ona göre davranır kendisi.. bu kadar basit
Özgüvensiz oldukları için. Kendisine güvenmediği için karşı cinsi tehdit olarak görüyorlar. Aldatmak isteyen aldatır, ruhunuz duymaz karda yürür izini belli etmez. Bir insanın içinde şeref yoksa velhasıl kelam o her şeyi yapar.
Bu tip istekleri normal karşılıyorum bir kadın durduk yere böyle bir şey istemez ayrıca mutlaka alt yapısı vardır ve kadının olacak insandan daha değerli mi bu basit şeyler kafasında olduğum için silerim.
Ben iki kişilik ilişkileri severim, kalabalık sevmiyorum açıkçası
İnsanın özeli bir kişiyıe olur. Bence haklılar. Kadınlar birlikte olduğu kişikeri seçerken erkeklere kıyaslamada saha seçiciler. En küçük ayrıntı bile karakteriniz hakkında bilgi verir. Kendini tanıyan kadın başka kızlarla her hangi bir şekilde ilişki içinde olan erkekle durmaz
Yahu takipçiler bilmiyorum ama şu var yani aşk olayını tam bilmiyorum ama genel olarak birini takip ettiğin zaman diğerini de takip etmen gerekiyordu hepsini takip ettiğin zaman niye tanımadığın insanları takip ediyorsun biz daha kanka yız diyen kişinin çözemedim açıkçası hala
Sosyal medyada yeni sayılan sosyal medyayı çözdüm bence biraz ama bu takip olayı hala çok komplike bir konu
Takipçilerin çoğu kadındı. Kibarca takipten çıkarmasını istedim bende.😂 Bir arkadaş sahiplenmek demiş. Evet öyle sanırım...
Senden önce var olan normal arkadaşları için bunu ister miydin? Hani flörtleri vardır kaldırır.. O başka
Arkadaşları için değil de yabancıları çıkarmasını istemiştim ben. Tanımadığı kişilerdi bunlar.
Bak bu olabilir.
Herkesi silmesi lazım. Tek olmam lazım. Arkadaş felan anlamam ben
Hem en yakın arkadaşı, hem eşi olabiliyorsan zaten bir noktada olması gereken o.
Oluurm neyine yetmiyorum 🙄
Yetersin sen herhalde. Böyle dediğine göre.
Öyle 🙃
Bizim hayaller...
Genel olarak saçma ama ben mesela tanımadığım harici bir erkeği takip etmem. Ben böyleysem sevgilimden de böyle olmasını beklerim. Birçok erkek tanımadığı kızları ancak "bir gün yazarım lazım olursa" kafasıyla takip eder.
Kıskançlık yüzünden ama bu tarz şeyler bana çok çocukça geliyor. Hayatında ben varken tanımadığı kızları takibe alan bir erkeğin zaten benim hayatımda yeri olamaz. İkaz etmek yerine hayatımdan çıkarmayı tercih ederim.
siteye geliyorum. on numara bir manita yapıp siteden ayrılıyorum. sonra manitayla bir şekilde anlaşamıyor ve ayrılıyorum. sonra tekrar siteye gelip bir daha deniyorum. takipçi silmiyorum. kökten siliyorum😂😂😂
Demek ki sana da engel listene de güvenmiyor ee bir bakıma haklı sayılır
Yapmak isteyen her türlü yapar demek istemiştim orada.
Tanımıyorum, kim ki o beni neden kimden kıskanıyor?
Yok ki manitam şu an. Her soruyu kendim için sormuyorum 😃
Sanmayınız efenim sanmayınız shshsj
Bak hele bak bak havalara bak
Bir zamanlar takipleştigim karşı cins bir arkadaş sevgilisi istedi diye beni takipten çıkardı ama ondan önce gelip bana durumu anlatmıştı bende bu durumu son derece doğal karşılamıştım olabilir son derece doğal sevenler ayrılmasın 😌
erkek arkadasimin reelde konusup gorusmedigi kizlarla takiplesiyor olmasina gerek yok. reelde kizlarla gorusuyorsa, kiz arkadas cevresi genisse zaten o kisi sevgilim olmaz
Çok özgüvensiz bir davranış ben kendim asla bu kadar küçük düşürmem. Benim için önemli olan kızlarla mesafesini koruması ve eski sevgilisiyle arkadaş kalmaması.
Belki güvenemiyordur yani olabilir bu devirde kimseye kolay kolay güvenilmez. Nazik bir dille söylerle sıkıntı yok ama illa bunu çıkart diyorsa belkide bir bildiği vardır diyelim
Popüler ınstagram bagımlısı bır hatunu hayatıma almam. Görsel de taşırım onu her türlü ama kafa olarak taşıyamam çünkü yaptığı ısler davranışları vs boş gelır bana
Aşırı kıskançlık, kısıtlamalar basit şeyler bunlar benim gözümde. Eğer birini seviyorsan onu kısıtlamayıp tam güveneceksin.
Walla isterse çıkmasın yani çok da fifi, atarım nextimi yoluma bakarım. Kimseyi zorlamıyoruz usta :d
Bencillik olabilir kıskançlık olabilir bilmiyorum garip bir duygu siz hayatındasınız ya sizin dışında karşı cins görmek rahatsız edici oluyor.
Manyak çünkü. Normal bir psikoloji örneği değil, kesin diyemem ama paranoyaları olan ve güven sorunu yaşayan insanlarda görülebilir.
Bunu yaşamadim gerçekten , nedenini bilmiyorum. belki dediğin gibi rekabeti azaltmak istiyordur. Şu da olabilir daha tam anlamıyla güvenmiyordur.
Ben istemem mesela, takipten çıkarmasını isteyebileceğim kişilerle takipleşiyorsa zaten hayatıma almam çünkü şdmdşskflf
Tek bildiğim bu şekilde hayat yaşanmaz, eden kendine eder. Yazık.
Kadın bunu yapıyor çünkü. Kadının misyonu seni sevmediği bir adam haline getirmek. Eğer kadına sadık biri olursan hiçbir kadın seni sevmez. Çünkü kadının yüreği sevgiden nefret eder
Mesele takipten çıkarmak değil. Mesele güven vermek.
Bende direk sosyal media kullanımı yasaklanmıştı 😂😂 artık bilemicem kafalar nasıl çalışıyor
Çok saçma. Çıkarmam ben sadece kendi isteğimle. Bu kadarı bence fazla. 🙄
Hayatımıza giren Hayatımız olduğu için olabilir mi diye düşünüyorum şu an ☺☺
Ben istemem ama karşımdaki kişi de tanimadigi kızları takip etmemeli.
Kadınlar hemcins hamlelerini biliyor. Bunu sizi istemese de aranızı bozmak için birşeyler yapacak kişiler var.
Yok istenmez ya, var mı böyle tipler 😏
Var var.
Evet.
Genelde kızların sorunu, ha erkeklerde yokmu. Tabi ki erkekler de var galiba biraz kıskanç bir ülkeyiz.
Çok saçma bir istek bence karşı tarafa saygısızlık gibi..
Öyle bi talebimiz olmadı kendisi herkesle konuşurken bana da ket vuramaz. Üstelik sexting günah değil ama ona haram 🤣
Guven vermiyor demekki
Aşırı kıskançlık ve güvenmeme sorunu maalesef.
eglence ariyolar ilgi istedigini yaparsanda birakir gider
Buna izin veriyorsunuz
öz güvensizler çünkü.
Açıklamanı şimdi okudum da aldatan zaten şere. d yoksundur da engellemeye çalışmak ancak gerçekleri görmemektir...
Yeri dolmaz olmak lazm
Kıskançlık yüzünden
Kendilerine olan özgüveni yoktur o tarz kişilerin
Tehdit olarak görüyordur muhtemelen
Bir nevi test bence o da ya andnnf
Gereksiz bir istem
Öyle bir şey yapan kızı hayatıma almam
Özgüvensiz sünepe oldukları için.
Şüpheci takıntılı insan olunca öyle oluyor
İhracatı önleme çalışıyordur.
Kıskançlık net ama güvenmek gerekiyor
Kendine güvenmeme ve kendini tanımama..