25 altı olgun kafa yapılı erkek çok az 30 üzeride çok amca yani ve manipülasyon bombardımanı
ama 26/27 civarı olanlar sanki hem genç hem olgun gibi
25 altı olgun kafa yapılı erkek çok az 30 üzeride çok amca yani ve manipülasyon bombardımanı
ama 26/27 civarı olanlar sanki hem genç hem olgun gibi
18 yaşındayım ve 25 yaş bile bana göre çok büyük bir yaş. O yaşlarda kişilerin benim yaşlarımda ki kızları cinsel yönden kullanmak istediklerini düşünüyorum bu yüzden de elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Bence arada en fazla 3 yaş olmalı gerisi çok fazla
Daha bebeksin zaten max 3 yaş büyük kişileri kabul et diğerlerinin amacı farklı bir erkeğe yaşıtları bakmıyorsa mutlaka bir sıkıntısı patlağı vardır
Bence de öyle haklısınız :)
Temiz, düzenli, dengeli, detaylara dikkati olan ve kendinden emin her erkek çekici gelir bence kadınlara. Yaşı ise becerilerini ne kadar hızlı kazanabildiğine bakar. BENCE :D
Kesinlikle normal, hatta baya anlaşılır. Olgunluk ve gençlik arasında tatlı bir denge yakalıyorlar o yaş grubunda. Hem kafa olarak daha oturmuş hem de hala enerjik ve eğlenceli olabiliyorlar. Tabii, bu tamamen kişisel zevk. Ama dikkat et, manipülatif olabilirler, çünkü bazen tecrübeleri avantaja çevirebiliyorlar. 😜 Yine de, asıl mesele ne kadar çekici oldukları kadar ne kadar iyi hissettirdikleri. Peki, böyle birisi var mı radarında? 😏✨
Cevap
4Cevap
Eşimle aramda 8 yaş var, bence hayatımın en iyi kararıydı wjdjsjd en az 4 yaş olmalı bence en fazla da 10. Çekici gelmesi normal
Bencede öyle, dedigin gibi 25 alt daha ergen oluyor, 30 dan sonrakiler amca oluyor. Arasi süper sizin icin. Evlenmek istersen de o yasta bulursan daha kafa dengi olur
Gözün aydın kardeşim 2 yıl sonra amca oluyorsun
@Ralist_Adam34 bunun farkindayim, yapicak bir sey yok 😅
Farkında olman güzel👍
Özellikle kızlar hızlı büyüdüğü için yaşıt erkekler çok çocuksu geliyor ki buna hak veriyorum. Bence de yaş farkı olmalı
Olgun cekiciligi normaldir. Banada cekici geliyo olgun kadinlar
Yaşlı erkek sevmiyorum yaa
Senin yaşına göre yaşlı oluyor 26 gayet genç
Öyle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?