Genel olarak öyle oluyorlar. Çevremde de buna şahit oldum. Orta yaş grup kızlara olgun, tecrübeli ve ağırbaşlı geliyor. O yüzden o grupta özellikle kendine fiziksel olarakta dikkat eden erkekler , genç kızlar tarafından çok tercih ediliyor.
Kadın içinde geçerli Orta yaş çekici yaş heves edip kendinizde on yirmi yaş büyükle evlenmeyin hiç iyi olmuyor ben onbeş yaş büyük erkekle evlendim popon kaldıramadı oturdu iş ev ve uyudu sade karısı var mı yokmu görmedi sonra vefat etti çok siğarada gırtlak kanserin de
Alakasi yok.. 30 'dan sonra fiziken çöküş yaşayan insanlar var. Yaşı olgun olup aklı yerinde olmayan kişiler onlar ayrı olay.. Bu daha çok kişiye göre değişen algı..
Sormayın söyle sorular, şimdi egodan bir yerleri şişer gelir hepsi🤣... Bu arada 25-30 için orta yaş dediğin de iyi olmamış şimdi buna da alınırlar ki haklılar...
Aynen öyle benim kız arkadaşım var mesela çok seviyorum onu ama bir eksik var ki o da şu işinden memnun değil ve ben işsizim. iş arıyorum. Yurtdisinda yaşama isteğim var.