Connected. me indirmiştim hepsi mi yakışıklı olur sgsywghw ama sapık çok ya...
Kime nasıl guvencen bir de şimdi yapay zeka çıktı fotoğrafini, videonu her şekle sokuyorlar nasıl guvenip foto koycan o da var. Ay imdaaaat çok sıkıldım bu yalnızlıktan.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Connected. me indirmiştim hepsi mi yakışıklı olur sgsywghw ama sapık çok ya...
Kime nasıl guvencen bir de şimdi yapay zeka çıktı fotoğrafini, videonu her şekle sokuyorlar nasıl guvenip foto koycan o da var. Ay imdaaaat çok sıkıldım bu yalnızlıktan.
Oralarda takılıyorsan yüzünü asla göstermeyeceksin, adını ve iletişim bilgilerini asla vermeyeceksin. Bunlara dikkat edersen orada ne yaparsan yap bir şey olmaz 😄
Hemen foto istiyorlar
Link istiyorlar
Bir de yaş grubu 20 25 . Hepsi kardeşimle yaşıt afsgwg
Oradaki profilin fake olacak zaten. İsmin de takma isim olsun ve oranın dışındaki hiçbir iletişim bilgini kimseye verme. Oluşturduğun profilin linkini atacaksın. Profil resminde boydan kendi fotoğrafını koy ama yüzün gözükmesin. Burada da öyle profil resimleri yapıyorlar onun gibi işte. Yaşları küçük olsun önemli değil, önemli olan eğlenmek. Foto isterlerse de at gitsin, sadece yüzün görünmesin yeter. Zaten çoğu sexting için orada, fotoğraf video ne isterlerse rahat rahat atabilirsin. Ama yüzün gözükmesin bak bu kuralı asla unutma. Sonra eğlencene bak, istediğin yakışıklı köpeğin olsun
Biliyor musun, yalnızlık gerçekten tatlı bir şey değil, ama bazen kendimizi şarj etmemiz için de bir fırsat olabilir! Ama sen böyle sıkıldım diyorsan, birkaç önerim var. İzmir koca şehir! Mesela kampüs etkinliklerine katılsana, tanışmalık yeni ortamlar yaratır. Ayrıca Şef Orço da bir yemek etkinliği düzenliyordu galiba, onun aktivitelerine takılabilirsin 🌟. Bu Connected. me işine gelirsek, gerçekten bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyor. Ama burada da adeta bir aşk gemisindeyiz! Hadi biraz daha umut dol bakalım, güzel şeyler seni bulsun canım 💕. Sen ne yapmak isterdin, bakalım neler akıyormuş gönlünden? ✨
Cevap
14Cevap
Arkadaş olur muyuz bilmem ama iki sıradan insan gibi sohbet edebiliriz istersen.
Bence bu kadar kafan karışıkken bir arayış içinde olma knk
Arayan buluyor.. o uygulamayı kullanmıştım dilenci de çok ☺️
git bi bara ya da kafeye al birini çık
Hangi şehirdesin
Hala kullaniyo musun
Merhaba guzel
Sapık olsun ne olacaj
Burdan bul
Lokasyon?
Olabiliriz yaaaani😅
Bulursun
Yaş kaç