Diyelim kız 8/10 ama yakın olduğu bir erkek kankası var o da kısa boylu şişman tarzı filan yok ama birlikte çok gülüp eğleniyorlar kız da ona biraz düşkün arkadaş olarak
Böyle birini kıskanır mısınız şüphelenir misiniz
Diyelim kız 8/10 ama yakın olduğu bir erkek kankası var o da kısa boylu şişman tarzı filan yok ama birlikte çok gülüp eğleniyorlar kız da ona biraz düşkün arkadaş olarak
Böyle birini kıskanır mısınız şüphelenir misiniz
Cevap
5Cevap
Gerek yok kıskanmaua ya direk siler ya ben direk silerim
Neden siliyorsun şu durumda bu kankalık sana yanlış mı göründü
Hm senin görüşünü bilmiyor olsa bile gene de siler misin belki ifade edince mesafe koyardı
Kıskanırım ne olursa olsun, benim olan benimdir, paylaşmayı sevmem.
Daha ilişki yok ama işte arkadaş ortamı diyelim bir de burcun ne
Hmm valla karışık işler belli etme kısmında takılıyoruz genelde , ben belli ettim sanıyorum o belli etti sanıyor , çevremiz yorumlarla manipüle ediyor Allah kurtarsın 🤭
Evet ilişki konuları karışıktır, ama hislerine göre ve düşüncelerine göre hareket edeceksin, yoksa o şöyle demiş bu böyle demiş olmaz, ilişkinin gizli olanı makbuldür, birşeyi istiyorsan zamanla ve sessizce almalısın, ayrıca ben sevdiğimi kıskanır, kokusunu içine çekenin nefesini keserim, dediğim gibi seviyorsam istiyorsam benimdir, uğraşır alırım.
O kadar haklısın ki , geç olmadan bilmek lazım bunları
Fiziksel temasları oluyorsa sürekli şüphelenirim
Temas olmasa ama bu erkek kanka kişisi zaman zaman kendinden üst segment kızlarla sevgili olabildiğini filan anlatıyor olsa
Arkadaşı olabilir buna bir şey demem fakat ben olduğum için arkadaşı ile arasına belirli bir mesafe koyması gerek
cook hemdee
Bu kız buna bakmaz demez misiniz
Kimseyi kıskanmam
Tek sen kıskanmıyormuşsun doğum haritada bir kova lık var mı
Kovalık var mı derken?
Burcum kova
Direkt kova burcuymuşsun
Bu kıskanmama huyu daha çok kova etkisinde oluyor da ondan
Güneş kova, ay kova , venüs kova , yükselen kova vs etkileri yani haritada görülebiliyor
Ne diyon yav inanma bunlar kolpa
Hshsh bir yorumunla tek attım farkında mısın hala kolpa diyorsun
Kolpa kolpa senin gibi enayiler kanıyor kova burcunun diğer özelliklerini saysana bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ilişkilerrr, kıskançlıklar... Vallahi bu konuda biraz kişiden kişiye değişir ama bence fiziksel görünüm olayı çok da belirleyici değil. Çünkü kıskançlık dediğin şey, güven eksikliğinden geliyor genelde. Eğer ilişki içinde sağlam bir güven varsa kimse kimseyi kıskanmaz. Amaaa, biriyle sürekli çok samimi bir şekilde gülüp eğlenmek, düşkünlük falan karşı tarafta minik "acaba?" kıvılcımları yaratabilir tabii. Bu da çok normal bir insan hissi.
Sence böyle adamlar kıskanılası bir durum yaratır mı? Yoksa erkekler "Rahatt birader, beni geçemez" mi der? 👀