Sevgilinizi karşı cins kankalarından kıskanır mısınız? Uzun uzadıya muhabbet etmesine, birlikte dışarı çıkmalarına
Kıskanırım çünkü millete güvenim yok
Kıskanmam o kendini bilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilimin karşı cins kankası olamaz. Arkadaşı olur o da belirli mesafede olur. Sürekli mesajlaşamaz ki bunu ihanetten bile sayarım. Gecenin bir vakti arayamaz. Arkadaş dediğin işi düşünce arar, toplu buluşmalarda görüşür. Onun dışında ki olaylara ben sıcak bakmıyorum. Bir ilişkinin sorumluluğu budur.
Ben gerçekten ciddi bir ilişkide iki tarafında karşı cinsten çok yakın ya da değil arkadaşı olmasını doğru bulmuyorum. Bu devirde kimseye güvenilmiyor gerçekten. Sen ne kadar hayatındaki insana güvensende çevresel faktörlerde var. Her an her şey olabilir. Ben çok gördüm öyle kanka olup sevgilisinden gizli gizli ayırmaya çalışan ya da ayrıldıktan sonra ilişkiye başlayanları. Siz siz olun koşulsuz güvenmeyin. Pişman olursunuz.
Ne kıskanacağım ya. Kesinlikle sevgilimi (olsa) böyle bir konuda kısıtlamam. Sonuçta bizim kölemiz veyahut eşyamız değil, o da bir birey.
Hemcinslerim konusunda ise, canına susayan konuşabilir elbet :)
Beynim yandı
Benim de çelişkili
@İnsanlarkötü1 Sevgilim (olsa) onu kısıtlamam diyorum yani. Onu kısıtlayacağıma ona bakacak kişileri kısıtlarım. ^^
Ha anladm 😅
Cevap
44Cevap
Benim sevgilim dediğim insanın mümkünse karşı cins kankası falan olmasın.. Ben gelemiyorum o tarz olaylara.. :) Kankası da her şeyi de ben olurum.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Kıskanırım fakat ses çıkarmam ve ben sana güveniyorum onlara güvenmiyorum sözünün arkasına saklanmam. Çünkü benim güvendiğim adam olmaması gereken bir durumla karşılaşınca ortaya koyması gereken tavrı iyi bilir. Güven zaten böyle olmalı etrafta sürekli insanlar olacak kapalı bir kutuya hapsedemeyiz önemli olan sevdiğimiz insanın tavırlarıdır.
Hayır tabii ki kıskanmam. Sevgilimin en yakın arkadaşı kız ve bu beni mutlu eder. Bir kadın ve erkeğin yakın arkadaşlık kurabilmesini onlar için iyi bir şey olarak görüyorum. Mesela kıskanç biri olmamama rağmen kıskançlık şakaları yaparım "bindiğin otobüste kadın yolcu var mı" gibi ajdjskxkekajrj ama bunun şakasını bile yapmam.
sevgilinin karşı cins kankası olmaz. daha doğrusu karşı cinsten kanka olmaz. arkadaş olur ama çok yakın arkadaşlık başka bir şey. kadın ve erkek çok yakın arkadaşsa, henüz su yüzüne çıkmamış veya paylaşılmamış duygular vardır.
kanka ayağı g. t ayağı :)
Buluştuğu kişiye bağlı. Yılışık veya sevgilime duyguları olduğundan şüphe ettiğim biriyse kıskanırım. Böyle bir durum yoksa problem yok.
İnsan kız veya erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmek, gezip tozmak isteyebilir gayet normaldir.
Heh tam benlik anket. Aşırı kıskanırım. Bir sürü ne olduğu belirsiz, abidik kubidik insanlarla ne işi olabilir ki
onun arkadaşlarından değil kendi arkadaşlarımdan kıskanırım kendi kankasından kıskanmak saçma bir yakınlaşmaları olsa ben olmazdım sonuçta
Karşı cins kankaları olabilir. Benim kıskandığım yerde ilişki sekteye uğramaya başlar. Kıskanmışsam geri dururum. 🤷♀️
Sevgilim olsaydı eğer onun arkadaşı da kankasıda ben olurum karşı cins ne yeri geliyor hemcinsinden bile kıskanır kısıtlarım yani
Kıskanırım tabi. Benim yok öyle çok içli dışlı olduğum bi erkek kankam. Arada hep bi mesafe bırakırım illa onunda olmasın bi zahmet.
Evet? Onun eşide sevgiliside arkadasida sirdasida yolarkadasida yarenide ben olayim
Kiskanmam, kankalariyla yoluna devam ederdi.
Karsi cinsle kankalik olmaz, kendinizi kandirmayin
Ben kıskanmaktan da hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bir seçim yapmasını isterim beni seçerse onlara selam bile veremez
Kıskanmam güven var sonuçta oda kıskanmayacak illaki
Sevdiği kadını erkeği karşı cinsten kıskanmayanın sevgisinden şüphe ederim
karşı cinsten kankası varsa neden benle sevgili olsun ki
Güvenmek isterim güvenirim, göze batan bir tavır hareket hissedersem tekrarı olmaz.
Kıskanmam, çünkü sevgilimin karşı cins kankası olamaz.
erkeklere güvenim olmadığı için asla erkek kankalarının olmasını istemem
Bende çok kıskanıyordum ve sevıyorum bana dedi senden önce benim arkadaşlarım vardı ve şimdi sen hayatımdasın bu yüzden arkadaşlarımı silemem ama tanıştırabılırm senide oldu gittik çocuk gördüm ilk çok uyuz oldum ama şimdi sorun yok ve buna siz izin vermezseniz sizden gizler ve sevdiği insan bi anda psikopatlaşır
kesinlikle kıskanırım..
hep aynı şeyi söylüyorum, kankalık yürürse elde edemeyeceği zaman devreye girer..
o yüzden kankalık falan hikaye..
ben kiskanmam nedeni ise zaten öyle bir arkadasi olamaz. oyle birisiyle sevgili olmam. sonradan degisirse zaten yol veririm hep sevsem bile.
Kendini bilen biri olduğu sürece problem yok kısıtlamam güvenirim de
Aralarındaki samimiyete bakarım. Eğer benimle olduğu şekilde bir şeyler sezersem kıskanmakla kalmam yol veririm.
kanka ayağı döt ayağı. olamaz. olursa benle olamaz. net.
Beni tanistirirsa kiskanmam ama sevgilim yok shjsfdjd
Ne kadar saçma neden kıskanıyım benimde karşı cinsten arkadaşlarım var saygı duyarım onunda aynı şekilde düşünceli biri olarak saygı duymasını beklerim
Ben kıskanırım, bence kadında olsa erkekte olsa kıskanması gayet normal.
Kimseye güvenim yok.
hadi kıskandın diyelim ama b... nu çıkarmayın. azı kar çoğu şifadır biliyorsunuz :)
Bu sevgilimin tutumuna bağlı. Kankaları ile mesafesini koruyabiliyorsa sorun olmaz.
Hayır kıskanıyorum çünkü sevgi kıskançlıkla ölçülmez
SEVGİLİMİN KARŞI CİNS KANKASININ OLMASININNN İHTİMALİ YOK ya çok yakın bebeklik olucak beni tanıştaracak ya da asla
Kıskanırım tabi en son kardeşim dediği kızla aldattı sizde inanmayın bence izin vermeyin
Kıskanmak aşkın kanununda var gerçek seven kalbi bu duygu sarar 😊
Kimin ne olduğu belli değil bu zamanda sakınmak lazım 😂
Kıskanç bir yapım var
Kıskanırım tabi aşırı derecede
Partnerime güvenim vardır.
Hiç sevmem öyle şeyleri enseye tokatı yer
Evet deli gibi kıskanırım
Kıskanırım çünkü millete güvenim yok
Kıskanmam arkadaşlar önemlidir
kendi hayatı bir şey diyemem
Sevgilimin karşı cins kankası olamaz
Evet hemde çok bu yüzden eski sevgilimden ayrılmıştım