Bana bakın başlatmasın kankasından felan zaten küçük şehirde yaşıyoruz. Çarparım ben o kanka kız olsa dayanamam. Erkek arkadaşı da hiç olmuyacak Bu benim için de dahil olursa kankasını birdaha göremez. şu an yok ta benim bir kuzenim var o sorun çıkarıyor Dinimi imanıma beni 10 kişi tutamaz. Mk kor öldürrüm. Sonra da çöpe atarım babamın oğlu olsa bile benim herşeyim olan sevdiğim eşim o benim, o benim herşeyim ben mutlu olmamız için elimizden ne geliyorsa yaparım. Ben mutlu olmak istiyorum onunla. aramıza 3. Kişilerin girmesini değil. uzak dururum onlardan bir engelleri olursa da haşat ederim
İçimdekileri döktüm eğer böyle birşey gerçekten olursa bunlar yaşanır. Kankası ya da yakın arkadaşı yok olursa onun durumu vahim olur sevgilime asılan kuzenimi de ilk yanına yaklaştığı zaman boğazından tutup bir köşede akşama kadar dinlenmiyerek dövecem o benim kim olduğumu daha tanımamış ben deliyim lan adamın ciğerini sökerim ciğerini
öncelikli olarak sevgili nedir? sevgiyi bir eşya olarak görüyorsan kıskanırsın. çünkü o senin eşyan. biri ona dokunur veya fazladan yanaşırsa sorun olur. fakat onu bir insan gibi görüp ve ondan eminsen hiçbir sorun olmaz.
Karşı cins kanka sizden sonra ki sevgili adayıdır. Gerçekten evlenmeyi düşündüğünüz insanın tüm sosyal medya hesaplarını silin ve yanınızdan ayırmayın. Geri kafalılıksa geri kafalıyım.
kisiye bagli tanimam gerekli. bazi insanlar kendini belli ederler. gercekten dost diyebilecegimiz kisilerdense uzerine cok gitmem. ama gerekli sinyalleri veririm kendisine.
neden güvenirim diyenler çok az ya. ben bırakmak istemiyorum arkadaşımı. o yokken bile arkadaşım hep yanımdaydı basit bir kıskançlık yüzünden yıllardır arkadaşım olan birine nasıl artık görüşmeyelim derim ki nasıl biri bir açıklama yapsın
Kiskanmam samimi arkadaslik iyidir niye herkese baski yapilsin ki. Bana ilgi gosterip beni cok sevsin de nolursa olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
YA BİR ERKEK İLE BİR KIZ NE MUHABBETİ YAPABILIR? TAŞ*K MUHABBETI DESEN YAPILMAZ FOTO ATIP ASDASDASDA diye gülersin onuda güldürürsün felan filan gezelim desen kızı diskolara barlara götüremezsin felan devam deder işte böyle
En İyi Cevaplar