Fikir verin bu ilişkiyi nasıl çözebilirim?

Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin oyuncu olmak gibi hayalleri var ve hayalleri huyu birden değişti. Harcamaları yaşantısı. Psikolok tuttum durumu izah etti ama kabullenmedi. En son bir pilates çorabı aldı fiyatı 300 TL sadece babet bir plates çorabı! Hal hareketlerine baktım öyle belki der aşkım pahalıdır gereksiz. Ama aldı ! Ödemeyi yaptıktan sonra dedim sen olsan böyle bişey alır mısın oda dedi kursa gittiğim yerde 70 TL idi ama bana pahalı geldi dedi. Bunun üzerine sana pahalı gelen biseyi neden bana aldiriyorsun dedim ve benim filimler koptu çünkü orada kullanıldığımi hissetim. Denize gittik belediye yeriydi. Arkada İngilizler önde Ruslar keyifli keyifli denize giriyorlar ben buna kahve servisi yapıyorum şezlonguna kadar bana demez mi burası ucuz pahalı bir yer olsa filan benim filmler yine koptu! Bir yerde yemek yedikten sonra çay içelim dedik. Bir yere girdik böyle normal ahşap bir mekan masada boş bir börek kutusu vardı. Ay burada börek yiyorlar filan dedi. Ben yine delirdim. Sana ne dedim belki paraları yok börek yiyorlar hem sen bu masa da oturmak zorunda değilsin dedim.

Bunun gibi benzer şekilde maddiyata dayalı bir sürü olay yaşadık. Fakat ben bu insanı bir türlü çözemedim. Bana canım filan diyor ama buluşalım diyorum böyle bahaneler buluyor gelmemek için. Yok gelmezsem sende para harcamazsin. Hep beni burdan vuruyor. Hep aynı yerden vuruyor. Ben pinti biri değilim sadece mutluluğun pahalılık ile ilgili olmadığını savunuyorum. Bu insanın amacı ne? Beni yavaş yavaş sindiyor mu? Ne yapmaya çalışıyor? Siz bu durumdan ne anlıyorsunuz? Sadece olayı çözümlemeye çalışıyorum... Lütfen yardımcı olun

Fikir verin bu ilişkiyi nasıl çözebilirim?